• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Nasil birakirsinnn?? Cok güzel bir dizi, mizahi süper! Tabiki Andy Samberg ile sasmaz o mizahi. Kesinlikle daha tavsiye ederim. Sirf kaptanin bakislari bile yetiyor :KK70:

Buda var tabiki

Hayır ya onu bırakmadım breaking bad i kastetmiştim. Nine-nine 5 sezonu bitirdim. 6,7 netflixte yok :cry:

Blacklist'te çok beğenmiştim Spader'ı, çok karizmatik bir adam. Ama Megan Boone yüzünden diziyi bıraktım sonra. Hiç sevemedim o kadını.

Blacklisti ben 1inci sezondan sonra bakmamistim. Cok fazla ütopik gelmeye basladi. Adamin en zor seyleri bile 15 dakikada çözmesi. Ve Megan Boone sanirim basroldeki kadin. Ona bende hiç isinamamistim. Cok kötü bir oyuncuydu. Hatta bu kadin nerden torpil yedi diye düsünmüstüm. Hiç James Spader'e layik degildi.

Berbat bir film, oyunculuk yok, senaryo yok. İki tane sevişme sahnesi görmek için o kızın o alık bakışlarını çekmeye değmez. İlle sevişme görmek isteyenler için çok daha güzel filmler önerebilirim. :confused:
Kitabı iyi onun kitabı :KK8: filmde nereye kadar gidecekler:KK70:

Berbat bir film, oyunculuk yok, senaryo yok. İki tane sevişme sahnesi görmek için o kızın o alık bakışlarını çekmeye değmez. İlle sevişme görmek isteyenler için çok daha güzel filmler önerebilirim. :confused:

Jamie Dornan için bile degmez diyorsun yani. Anladim :(

Izlemedim ve simdi niye izlemedim bilmiyorum. Halbuki Jamie Dornanda çok sexy bir adamdir. Daha geçenlerde 'the fall'i bitirdim. Korkunç ve bir o kadarda seksi bir psikopatti.

50 shades iyimiydi?

Bu arada bir yerde söylemem gerekiyor, you'daki Penn Badgley çirkin yaa! Bildigin çirkin! Herkes onu niye bu kadar begeniyor anlam veremiyorum bir türlü. Sanki yillarca aç kalmis gibi bir hali var. Gördügümde hep biri bu çoçuga bir hamburger versin diyesim geliyor.
Sadece film olarak bakarsan eh işte çerezlik film. Esas olarak seks üzerinden kazanmaya çalıştığı için saçmalıklar var olay akışında falan.

Kitabın ve filmin konusu BDSM üzerine kurulu. Gerçek bdsm uygulayıcıları pek sevmez seriyi, gerçekçi bulmaz.

Sadece film olarak bakarsan eh işte çerezlik film. Esas olarak seks üzerinden kazanmaya çalıştığı için saçmalıklar var olay akışında falan.

Kitabın ve filmin konusu BDSM üzerine kurulu. Gerçek bdsm uygulayıcıları pek sevmez seriyi, gerçekçi bulmaz.
Gerçek bdsm uygulayıcılarının fikirlerini nerden biliyosun 😦

Sair acaba burda ne demeye çalisiyor... :deli:

Adam hep straight rollerde oynamış gay olduğunu gizlemediği halde. Bana çok ilginç gelmişti.

Bende geçenlerde ergen olup gençlik dizisinde bir gaye düşmüştüm. Sonra adamın gerçekte straight olduğunu duyunca çok sevindim. Habire erkek arkadaşıma fotoğraflarını falan atıyorum straightmiş falan diye 😄 sonra evlendiğini gördüm ve kalbime gömdüm onu 🥺😔

Erkek arkadaşın ne diyor bu işe :KK53:

Ben de dexter'da oynayan adamı çok beğeniyordum, ne hayallerim vardı asdfg (şimdi yine bklamayın da zevkimi)
Hatta dexterdan sonra six feet under'a geçtim, adamın biriyle öpüştüğünü görünce elim ayağım titredi, izleyemedim diziyi :(
Gay olmadığını biliyordum, dizilerdeki eşcinsel sevişme sahnelerinden rahatsız da olmuyorum normalde ama o adamı o rolde izleyince kurduğum hayaller parça pinçik oldu.
Hala kendimi toparlayıp o diziye başlamayı bekliyorum senelerdir.
Bu da böyle bir anımdır :(

İlk kitabı okudum sadece. Cinselliğini yeni keşfetmeye başlayan ergenleri avlamak üzerine kurulmuş bir hikaye ya. Bir de uyuz oluyorum bu sakar, saf kız ve zengin, maço erkek muhabbetlerine.

Empire of Passion, Nymphomaniac, The Dreamers...
Nymphomaniac çok karşıma çıktı. Öyle sordum ama şakası bir yana sevişmeli filmler pek benim ilgimi şey etmiyor. Sıkıntı basıyor izlerken "Öff biliyoz, taam sonu belli"ye bağlayıp geçtiğim sahneler hep. :D

Back