• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bence süzme peynir falan. Seveni de çok sevmeyeni de. Ama seven peynirden anlamıyor.

Ağzını topla, ted'e süzme peynir falan? asdfgh

Ben de sevmiyorum o peyniri.
Ted çok mız mız ve ağlak olduğu için beğenilmiyor sanırım. Robin bile en sonunda "çalı çırpı bulamıyorum, bari tedle olayım" dedi bence.

Ben de adamı seviyor muyum sevmiyor muyum belli değil :KK53:

İdrak seni görüyorum, iyi karı lafının üstüne otururmuş gel. Tam özelden yazacağdım sağa.

Bu başlıkta niye laf dönüp dolaşıp ya düke ya aidan turner'a geliyor ya :KK70:

Güzelliği yakışıklılık ya da çekicilik olarak kullanmadım aslında. İyi bir insan kendisi o bakımdan şeettim :KK53:
Ha ben beğeniyor muyum? İvit :KK16:
Ama çekici değil bence de. Ev erkeği tipi var adamda.

ahahahaha :KK70:

Fena mi, düklü, Aidanli bir konu. Her ergenin hayali resmen :KK200:

Ted dogru sempatiktir. Yani duygularini gösterir, kendini ortaya koyan bir adamdir.

Ben sana birsey söleyim mi? Barneyi oynayin Neil Patrick Harris'in gay oldugunu bilmiyordum, biliyor musun? Acaip sok olmustum duydugumda. Dünyalarim yikildi. Barney yakisiliydida.

Nasil dedim. Bu gaylerde hep iyilerini aliyor, neden sikayet ediyorlarsa artik diyede kizmistim :KK70:

Ya benim pis pis şakalar yapma saatim geldi. Sıkılıyom, kocam yemek pişiriyor, "Çekil çekil beceriksizsin ya" dedi iteledi, ocak dışı kaldım evde. Aklıma kötü kötü fikirler geliyor ve süzgeçten geçirmeden yazasım geliyor. Biri beni tutsun. :KK70:

Kimse kusura bakmasın ama yazmazsam çatlayacağım. Az önce cinsellik bölümünde "eşleriniz cinsel organınıza dondurma muamelesi yapıyor mu" diye bir soru gördüm.
Bence yaz gitsin :KK70:

Hangi konuydu ki kaç defa ayrilip beraber oldular yav.

Rossun asian woman ile beraber olmasi vardi, sonra Rachelin genç yakisikli is arkadasi vardi. Sonra Rachelin mektubu vardi.

Sanirim tekrar bakmam lazim :mad:
Rachelin işinden dolayı ve çalıştığı adamdan dolayı Ross aşırı kıskanç olmaya başlamıştı. Rachel o hallerinden bunalıp belki de ara vermeliyiz diyordu. Sonra ross o sinirle bir bara gidiyordu ve o basiretsiz adam o gece kızın birini tavlıyordu. Bardayken racheli arıyor, rachel da rossun kıskandığı iş arkadaşıyla çalışıyor ama ross bunu yanlış anlıyor. Gidiyor o gece kızla yatıyor. Aynı anda rachelin iş arkadaşı rachela hamle yapınca Rossun kıskançlığına hak veriyor rachel ve sabah rossun yanına gidiyor. Tabii o sırada ross kızla beraber evde. Kızı saklıyor sanki hiç yatmamış gibi.
Tabii sonra bu durum ortaya çıkınca da Ross kendini haklı çıkartmak için ama ara vermiştik diyor. Buradan hatırlarsın herhalde😄 en kısa şekilde yazmaya çalıştım.

Şeytanlarım geldi yine, ben hava almaya çıkıyorum, balkona. İmamesiz tespik çekip, dağlara daşlara "Dükübik" deyip tü tü tü yapıp gidip tevbe edeceğim. Robertolarıma "İnsan olun löyn" diyerek çağrıda bulunup, Lyanna Mormont Lyanna Mormont 'un totosuylan çıkardığı yumurtaları tavada omlet yapacağım. Adamım yemek pişiriyor. Bu mucizeyi kutlamak için de Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi na bir dörtlük yazacağım.

ahahahaha :KK70:

Fena mi, düklü, Aidanli bir konu. Her ergenin hayali resmen :KK200:

Ted dogru sempatiktir. Yani duygularini gösterir, kendini ortaya koyan bir adamdir.

Ben sana birsey söleyim mi? Barneyi oynayin Neil Patrick Harris'in gay oldugunu bilmiyordum, biliyor musun? Acaip sok olmustum duydugumda. Dünyalarim yikildi. Barney yakisiliydida.

Nasil dedim. Bu gaylerde hep iyilerini aliyor, neden sikayet ediyorlarsa artik diyede kizmistim :KK70:

Adam iyi oyuncu demek ki. Kimse gay olduğunu hissetmedi onca zaman. Öğrenince üzülüyor insan. Gay olmasa gelip beni bulacaktı sanki :KK70:

Tip önemli değil, önemli olan ruh güzelliği BDV mevzusu. Burada gayet şekilciyiz, kriterlerimiz katı. :confused:
Bu arada Ted'de 70 yaşına gelse de ergen kalacakmış gibi bir tip yok mu ya? İnsan ciddiye alamıyor.

O Paul Rudd'dede var. Adam cidden yaslanmiyor.

Benim teorim, adamin uzayli olmasi. Bak seyde uzayli mesela, Jeff Goldblum. Gerçekten o adamin insan olduguna beni ikna edemezsin. Hiç konusmasini dinledinmi mesela? Hmmli mhmmmli. O adam bence uzaydaki jamaica versyonundan geliyor.

Rachelin işinden dolayı ve çalıştığı adamdan dolayı Ross aşırı kıskanç olmaya başlamıştı. Rachel o hallerinden bunalıp belki de ara vermeliyiz diyordu. Sonra ross o sinirle bir bara gidiyordu ve o basiretsiz adam o gece kızın birini tavlıyordu. Bardayken racheli arıyor, rachel da rossun kıskandığı iş arkadaşıyla çalışıyor ama ross bunu yanlış anlıyor. Gidiyor o gece kızla yatıyor. Aynı anda rachelin iş arkadaşı rachela hamle yapınca Rossun kıskançlığına hak veriyor rachel ve sabah rossun yanına gidiyor. Tabii o sırada ross kızla beraber evde. Kızı saklıyor sanki hiç yatmamış gibi.
Tabii sonra bu durum ortaya çıkınca da Ross kendini haklı çıkartmak için ama ara vermiştik diyor. Buradan hatırlarsın herhalde😄 en kısa şekilde yazmaya çalıştım.

Eveet, ama bu daha önceki sezonlarda olmamismiydi? O saklama sahnesini hatirliyorum, çok komikti.

Bir Rossun we were on a break demesi var, birde bu alttaki sahne. Ha o konuda bence Rachel hakliydi. Bazen karsindakine güvenini vereceksin ve sabirli olacaksin.

Eveet, ama bu daha önceki sezonlarda olmamismiydi? O saklama sahnesini hatirliyorum, çok komikti.

Bir Rossun we were on a break demesi var, birde bu alttaki sahne. Ha o konuda bence Rachel hakliydi. Bazen karsindakine güvenini vereceksin ve sabirli olacaksin.

Yaa bu bölüm çok güzeldi. Bu diziyi 3 kere baştan sona bitirdim ama sanırım 4. yakındır.

Adam iyi oyuncu demek ki. Kimse gay olduğunu hissetmedi onca zaman. Öğrenince üzülüyor insan. Gay olmasa gelip beni bulacaktı sanki :KK70:
Adam hep straight rollerde oynamış gay olduğunu gizlemediği halde. Bana çok ilginç gelmişti.

Bende geçenlerde ergen olup gençlik dizisinde bir gaye düşmüştüm. Sonra adamın gerçekte straight olduğunu duyunca çok sevindim. Habire erkek arkadaşıma fotoğraflarını falan atıyorum straightmiş falan diye 😄 sonra evlendiğini gördüm ve kalbime gömdüm onu 🥺😔

Back