Yaz bence qanqaYa benim pis pis şakalar yapma saatim geldi. Sıkılıyom, kocam yemek pişiriyor, "Çekil çekil beceriksizsin ya" dedi iteledi, ocak dışı kaldım evde. Aklıma kötü kötü fikirler geliyor ve süzgeçten geçirmeden yazasım geliyor. Biri beni tutsun.
Bence süzme peynir falan. Seveni de çok sevmeyeni de. Ama seven peynirden anlamıyor.
Bu başlıkta niye laf dönüp dolaşıp ya düke ya aidan turner'a geliyor ya
Güzelliği yakışıklılık ya da çekicilik olarak kullanmadım aslında. İyi bir insan kendisi o bakımdan şeettim
Ha ben beğeniyor muyum? İvit
Ama çekici değil bence de. Ev erkeği tipi var adamda.
Ya benim pis pis şakalar yapma saatim geldi. Sıkılıyom, kocam yemek pişiriyor, "Çekil çekil beceriksizsin ya" dedi iteledi, ocak dışı kaldım evde. Aklıma kötü kötü fikirler geliyor ve süzgeçten geçirmeden yazasım geliyor. Biri beni tutsun.
Rachelin işinden dolayı ve çalıştığı adamdan dolayı Ross aşırı kıskanç olmaya başlamıştı. Rachel o hallerinden bunalıp belki de ara vermeliyiz diyordu. Sonra ross o sinirle bir bara gidiyordu ve o basiretsiz adam o gece kızın birini tavlıyordu. Bardayken racheli arıyor, rachel da rossun kıskandığı iş arkadaşıyla çalışıyor ama ross bunu yanlış anlıyor. Gidiyor o gece kızla yatıyor. Aynı anda rachelin iş arkadaşı rachela hamle yapınca Rossun kıskançlığına hak veriyor rachel ve sabah rossun yanına gidiyor. Tabii o sırada ross kızla beraber evde. Kızı saklıyor sanki hiç yatmamış gibi.Hangi konuydu ki kaç defa ayrilip beraber oldular yav.
Rossun asian woman ile beraber olmasi vardi, sonra Rachelin genç yakisikli is arkadasi vardi. Sonra Rachelin mektubu vardi.
Sanirim tekrar bakmam lazim
Yaz bence qanqa
ahahahaha
Fena mi, düklü, Aidanli bir konu. Her ergenin hayali resmen
Ted dogru sempatiktir. Yani duygularini gösterir, kendini ortaya koyan bir adamdir.
Ben sana birsey söleyim mi? Barneyi oynayin Neil Patrick Harris'in gay oldugunu bilmiyordum, biliyor musun? Acaip sok olmustum duydugumda. Dünyalarim yikildi. Barney yakisiliydida.
Nasil dedim. Bu gaylerde hep iyilerini aliyor, neden sikayet ediyorlarsa artik diyede kizmistim
Tip önemli değil, önemli olan ruh güzelliği BDV mevzusu. Burada gayet şekilciyiz, kriterlerimiz katı.
Bu arada Ted'de 70 yaşına gelse de ergen kalacakmış gibi bir tip yok mu ya? İnsan ciddiye alamıyor.
Rachelin işinden dolayı ve çalıştığı adamdan dolayı Ross aşırı kıskanç olmaya başlamıştı. Rachel o hallerinden bunalıp belki de ara vermeliyiz diyordu. Sonra ross o sinirle bir bara gidiyordu ve o basiretsiz adam o gece kızın birini tavlıyordu. Bardayken racheli arıyor, rachel da rossun kıskandığı iş arkadaşıyla çalışıyor ama ross bunu yanlış anlıyor. Gidiyor o gece kızla yatıyor. Aynı anda rachelin iş arkadaşı rachela hamle yapınca Rossun kıskançlığına hak veriyor rachel ve sabah rossun yanına gidiyor. Tabii o sırada ross kızla beraber evde. Kızı saklıyor sanki hiç yatmamış gibi.
Tabii sonra bu durum ortaya çıkınca da Ross kendini haklı çıkartmak için ama ara vermiştik diyor. Buradan hatırlarsın herhaldeen kısa şekilde yazmaya çalıştım.
Ya sen geçenlerde James Spader'ı sevdiğini yazmamış mıydın? Ben o zamandan beri sana platonik şeyler geliştiriyorum zaten.Evet Kili! Ah seni simdi dahada çok sevdim Loreth, kendimi yasindaki ergen gibi his ediyorum sayende
Yaa bu bölüm çok güzeldi. Bu diziyi 3 kere baştan sona bitirdim ama sanırım 4. yakındır.Eveet, ama bu daha önceki sezonlarda olmamismiydi? O saklama sahnesini hatirliyorum, çok komikti.
Bir Rossun we were on a break demesi var, birde bu alttaki sahne. Ha o konuda bence Rachel hakliydi. Bazen karsindakine güvenini vereceksin ve sabirli olacaksin.
Nereye kız :/Ben kaçar size iyi eğlenceler
Öff hakikatenDizi muhabbetinize giremediğim için sıkıldım ya la. Başka şeyler de konuşun. Dizi kültürüm çok kısıtlı benim
Adam hep straight rollerde oynamış gay olduğunu gizlemediği halde. Bana çok ilginç gelmişti.Adam iyi oyuncu demek ki. Kimse gay olduğunu hissetmedi onca zaman. Öğrenince üzülüyor insan. Gay olmasa gelip beni bulacaktı sanki
Yemek yidim geldim Nerde kalmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?