• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Biz neyiz? Yazmiycim hayır çünkü "Bilemem artık" dersen, diğerleri siz, mısırları alıp goşun o zaman. :KK70:
Nereye koşuyorum 😮

Ya o değil de sen kesin bilirsin. Bu gifi mesajlara daha havalı şekilde nasıl eklerim? Tıklayıp görmeli değil de direkt mesajda çıksın istiyorum

Nereye koşuyorum 😮

Ya o değil de sen kesin bilirsin. Bu gifi mesajlara daha havalı şekilde nasıl eklerim? Tıklayıp görmeli değil de direkt mesajda çıksın istiyorum

Yavrum konu değiştiriyor gülüm. Ben sana gıyar mıyım, sevdim ben seni. Yüzünü göremedim kaçırdım ama Lyanna'dan iltimaslısın onun sevdiğini severim, onu seveni severim. Isırmam gorkma, yanaş. Hart. : p

Bu gifleri yapıyorduk da direkt media olarak ekliyorduk o özellik gitmiş galiba bi bakayım.

Dimi ya gidip herkese dalası geliyor insanın :KK70: Mahalleden bıçkın delikanlıları toplayıp bdv basmak :KK200:
Eğer bizden güçlü birine çatarsak, siz tutun ben yumruklarım. Yumruğum güçlü ama denk getirebilmek mesele.
Ted birçok sey ama güzel degil be bacim

Bak ben Aidan Turneri seviyorum, sende benim gibi ol, Aidani sev, Aidani
Ah Kili! :KK61:kalbimden vurdun beni. Evet, şimdi herkes Aiden'ı seviyor arkadaşlar, çete olmak bunu gerektirir.

Ted birçok sey ama güzel degil be bacim

Bak ben Aidan Turneri seviyorum, sende benim gibi ol, Aidani sev, Aidani

Bu başlıkta niye laf dönüp dolaşıp ya düke ya aidan turner'a geliyor ya :KK70:

Güzelliği yakışıklılık ya da çekicilik olarak kullanmadım aslında. İyi bir insan kendisi o bakımdan şeettim :KK53:
Ha ben beğeniyor muyum? İvit :KK16:
Ama çekici değil bence de. Ev erkeği tipi var adamda.

Back