Benı dertten kurtardın sağolBaşıma bir iş gelmeyecekse eğer,
ben Friends izlemedim. Biraz izledim sarmadı.
Dük ve aidan turner ayrılmaz ikiliBu başlıkta niye laf dönüp dolaşıp ya düke ya aidan turner'a geliyor ya
Güzelliği yakışıklılık ya da çekicilik olarak kullanmadım aslında. İyi bir insan kendisi o bakımdan şeettim
Ha ben beğeniyor muyum? İvit
Ama çekici değil bence de. Ev erkeği tipi var adamda.
Başıma bir iş gelmeyecekse eğer,
Ben de izlemedimBaşıma bir iş gelmeyecekse eğer,
Tip önemli değil, önemli olan ruh güzelliği BDV mevzusu. Burada gayet şekilciyiz, kriterlerimiz katı.Bu başlıkta niye laf dönüp dolaşıp ya düke ya aidan turner'a geliyor ya
Güzelliği yakışıklılık ya da çekicilik olarak kullanmadım aslında. İyi bir insan kendisi o bakımdan şeettim
Ha ben beğeniyor muyum? İvit
Ama çekici değil bence de. Ev erkeği tipi var adamda.
Huzurevinde gider kaderim sensin diye başkasına aşık oldum sanır. Tam bir erkek peyniriTip önemli değil, önemli olan ruh güzelliği BDV mevzusu. Burada gayet şekilciyiz, kriterlerimiz katı.
Bu arada Ted'de 70 yaşına gelse de ergen kalacakmış gibi bir tip yok mu ya? İnsan ciddiye alamıyor.
Dük ve aidan turner ayrılmaz ikili
Dük ve pre gibi
Örnek yeterli oldu umarım
Başıma bir iş gelmeyecekse eğer,
Huzurevinde gider kaderim sensin diye başkasına aşık oldum sanır. Tam bir erkek peyniri
Bence süzme peynir falan. Seveni de çok sevmeyeni de. Ama seven peynirden anlamıyor.Çökelek mi?
Eğer bizden güçlü birine çatarsak, siz tutun ben yumruklarım. Yumruğum güçlü ama denk getirebilmek mesele.
Ah Kili!kalbimden vurdun beni. Evet, şimdi herkes Aiden'ı seviyor arkadaşlar, çete olmak bunu gerektirir.
Ben gecenin itirafını yapayım mı peki?
Breaking bad i izlemedim
Tip önemli değil, önemli olan ruh güzelliği BDV mevzusu. Burada gayet şekilciyiz, kriterlerimiz katı.
Bu arada Ted'de 70 yaşına gelse de ergen kalacakmış gibi bir tip yok mu ya? İnsan ciddiye alamıyor.
Brooklyn nine-nine izledin mi?Ben de izlemedim sorun yok. Benim izlediğim dizilerin hepsini kaldırıp bitirdikleri için adjaklsjd.
Rachel mi haklı Ross mu o konuda?
Ben ergene bağlıyorum konu diziler olunca. Çok içselleştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?