Coronasavar

Dük ve aidan turner ayrılmaz ikili
Dük ve pre gibi
Örnek yeterli oldu umarım

Tip önemli değil, önemli olan ruh güzelliği BDV mevzusu. Burada gayet şekilciyiz, kriterlerimiz katı.
Bu arada Ted'de 70 yaşına gelse de ergen kalacakmış gibi bir tip yok mu ya? İnsan ciddiye alamıyor.

Tip önemli değil, önemli olan ruh güzelliği BDV mevzusu. Burada gayet şekilciyiz, kriterlerimiz katı.
Bu arada Ted'de 70 yaşına gelse de ergen kalacakmış gibi bir tip yok mu ya? İnsan ciddiye alamıyor.
Huzurevinde gider kaderim sensin diye başkasına aşık oldum sanır. Tam bir erkek peyniri

Dük ve aidan turner ayrılmaz ikili
Dük ve pre gibi
Örnek yeterli oldu umarım

Yeterli tşk
Ben erkek zevkimi burada paylaşmak istemiyorum, ted için bile lincin kıyısından döndüm.
Aidan beybiye de baktım seksi adam ama (başıma bir iş gelmeyeceğini umarak söylüyorum) alıp eve götürmem.
Onun gelmek için can atacağını varsayıyorum tabii asdfg

Başıma bir iş gelmeyecekse eğer,
ben Friends izlemedim. Biraz izledim sarmadı.

Raad ol, deli gibi izle çohhomiq dediler, ilk bölümden kapattım sarmadı.
Benim de başıma bir iş gelmeyecekse, Lucifer dizisini ittir kaktır zorla 9 bölüm izledim. Hatta "Daha da sıksan izleyecekmişsin işte" diye eğlendiler benlen. "Sorun sende değil, bende" diyerek izlemeyi bıraktım. Sıkıntı geldi.

Evet Kili! Ah seni simdi dahada çok sevdim Loreth, kendimi yasindaki ergen gibi his ediyorum sayende

Ya ben zevksizim galiba
Ama mesela o adamın oynadığı hiçbir şeyi izlemedim. Mimiklerini, duruşunu, bakışını görmediğim adamı beğenemiyorum.
Dünkü benedict konusu gibi. Adam diziyi açtığımda tövbe est çok çirkindi benim için ama 2. bölüme geçerken ağzımı silecek peçete arıyordum

Bir de gülünce sevimli olması lazım.
Christian Bale'i eve götürüp kaçmaması için bağlayabilirim mesela

Rachel mi haklı Ross mu o konuda?
Ben ergene bağlıyorum konu diziler olunca. Çok içselleştiriyorum

Hangi konuydu ki kaç defa ayrilip beraber oldular yav.

Rossun asian woman ile beraber olmasi vardi, sonra Rachelin genç yakisikli is arkadasi vardi. Sonra Rachelin mektubu vardi.

Sanirim tekrar bakmam lazim

Ya benim pis pis şakalar yapma saatim geldi. Sıkılıyom, kocam yemek pişiriyor, "Çekil çekil beceriksizsin ya" dedi iteledi, ocak dışı kaldım evde. Aklıma kötü kötü fikirler geliyor ve süzgeçten geçirmeden yazasım geliyor. Biri beni tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…