- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir öncekinde sokmuştum aslında sjsjjs affetAladaljsas. Bi dk laf mı soktun sen?
Loreth Deli kiyafetler felan birseyler diyordun sen. Benimde acilen birini böyle hayal etmem lazim, yardim edermisin? Baze insanlara laf yetistirmek ne kadar gereksiz yav
Niye halen yapiyorum o halde bilmiyorum a dostlar, beni bdv'den kurtariinn
Yahu nasıl bir dükse konuş konuş bitmiyor. Ne onunla ne onsuz resmenHadi burada bu konumuz kapansın gülüştük eğleştik lafımız girdi. Tamam normal konumuza devam ediyoruz. Nerede kalmıştık, eveet dük ve dük çeşitleri. Devam.
Bir öncekinde sokmuştum aslında sjsjjs affet
KıyamamışımOlum o kadar hızlı sokulur mu, hissetmedim bile.
Konu ilkokul konusu deme de.
Höt kim la o, ellerimle giydiririm deli gömleğini. Benim arya bacıma ne dediler?Loreth Deli kiyafetler felan birseyler diyordun sen. Benimde acilen birini böyle hayal etmem lazim, yardim edermisin? Baze insanlara laf yetistirmek ne kadar gereksiz yav
Niye halen yapiyorum o halde bilmiyorum a dostlar, beni bdv'den kurtariinn
O ne ki?Ya kızlar ortamı ciddileştirmek istemem ama şu ibb vefat bilgisi sistemiyle ilgili yazılanları gördünüz mü?
Ya işte ibb nin böyle bir sistemi varmış e devlet üzerinden de girilebiliyor. Ekşide bi eleman fark etmiş. 1 günde istanbuldaki covid-19 sebepli ölüm sayısı 21 gözüküyormuş. O baktığı tarihte de ülke geneli 16 ölüm açıklanmış.O ne ki?
Ay ben Marshall olayım mı
Bilmiyorum, şurada oluşturduğumuz ilişki biçimi beni bütün foruma meydan okumaya itiyor, öyle bir gazdayım.
Malum exle gittiydik ahhahsKimlerlen takılıyorsun sen kuzım ( kızım + kuzum)
Özelden atıyooree.Şimdi makarnayı ben de görebilir miyim?
Höt kim la o, ellerimle giydiririm deli gömleğini. Benim arya bacıma ne dediler?
Bana daaaMalum exle gittiydik ahhahs
Sonra üçüncü buluşmamızda falan burdaki vatandaşla gitmiştik.
Nargile severim ben ahfaha
Özelden atıyooree.
Buraya koyarsam riskli valla
Ya bugün çoğunlukla kendimi çocuklarıma adadığım için düke gereken ilgiyi ve saygıyı gösteremedim. Umudum yarınlarda...Dost dedigin böyle olur zaten! Bdv'deki son yorumlarima bak canim
Neyse ki burasi daha keyifli, uzaklasiyorum bdv'den zaten
Deliye deli kiyafeti giydirmektense dük muhabetide insanin içini açiyor