Coronasavar

Ne yaptınız melaba
Pazara oradan da markete gittik. Alınan tedbir kararlarına uyum %30. Pazarda hala seç abla çaktırmadan diye usulca leğen uzatan satıcılar var. Kimisinde eldiven yok olanlar da parayı da aynı eliyle alıp atıyor cebine. İnsanlar yine dipdibe oldukça kalabalıktı bence. Markette de kasa önlerine yapıştırılan mesafeyi koruyun stickerlarına uygun bekleyen kimse yoktu. Maske takan çok.

siz neler yaptınız?

Ahah göz ucuylan okuyorum öyle mesajları

Zor bir hayat ama seçim senin.
Ben de mümkün olduğunca hazır almam. Bir ara Allah affetsin fast fooda düştüğüm oluyor ama kurbanlık yöntemi gittiğimizden, bize kalandan devam ediyoruz ve kendileri besicilik yapan yerellerden alıyoruz. Tavuk da yerli alıyoruz. Hem sağlıklı olsun hem sanayileşmiş olarak girmeyelim hakka diye, işin içine fabrikasyon girince durum korkunçlaşıyor ki çok hak veriyorum. Bizim veganlık anca bu kadar.

O nasıl ölümcül bir hatadır, geçmiş olsun karşim
Bazı dürümler fışkırıyor ya soslu olunca. Elimde dağılmayan dürüm görmedim ben daha.
Hamburgeri de deneme. Ağzını bir karış ayırıp tepiştirmeye çalışmak hoş olmuyor

Uymayanlar hasta olsun kimseyi uğraştırmasınlar ay neyse kızz iyi yiyecek guzel şeyler almıssınızdır

Hala her şırdan gördüğümde dolma oyacağı geliyor aklıma
Bir de "ama koç yumurtası da var, kebabını yapıyorlar" diye savını desteklemeye çalışıyordu
Ben küçükken çok yermişim koç yumurtası. Sonra ne olduğunu öğrenince bıraktım

Ikinci date olarak nereye gittiniz, merak ettim simdi :)
İkinci date olarak biraları alıp Kadıköy/Moda'da kaldırımda oturduk. Hava çok güzeldi. Bir süre sonra tam karşımızdaki apartmandakiler için hikayeler uydurmaya başladık. Şu daire emekli çift, şurası kızlarının odası; üstlerinde mimar yeni mezun çocuk var vs vs

Hepiniz ne aç insanlarmışsınız be
İlk buluşmada hep yemeğe gidilmiş. Ben biri hariç hep kahveye ya da içmeye çıktım
Nargileci sayılır mı?

Aldıklarını nasıl temizleyip aldın eve?

Ben pipiletti makarnalardan numune pişirdim çilek için

Aldıklarını nasıl temizleyip aldın eve?

Ben pipiletti makarnalardan numune pişirdim çilek için
Şöyle, bütün poşetleri girer girmez balkona attım. Sonra hiçbir şey olmamış gibi 10dk sonra geri aldım Benim için büyük bi başlangıç adımı oldu

Ahaha bir arkadaşımı hatırlattın bana durup dururken bana " ben asla vegan olamam ama biz kendi yetiştirdiğimiz hayvanları yiyoruz" demişti.
Peki
Ana yemek olarak isterim, farklı bir tarifin varsa, çeşit olsun bana da.
Makarna her evde vardır şu an
Spagetti bolognese yapabilirsin mesela. Kıyma yerine yeşil mercimek kullanarak.
Taco yaparım sık sık. Orada da kıymayı şutlayıp yeşil mercimek veya mantar koyarım.
Aklıma gelmedi böyle tok karına tarif

Noldu o arkadaşına? Vegan mı oldu yoksa?

Sade dürümde sorun olmuyor.

Peynir çubuğu yemek çok seksi oluyor afhaha

Tamam tamam en pisboğaz benmişim. Sonucun böyle çıkacağını tahmin etmiştim zaten
AbsolutPromise için usulca kapatıyorum bu konuyu

Ya kızlar ortamı ciddileştirmek istemem ama şu ibb vefat bilgisi sistemiyle ilgili yazılanları gördünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…