Coronasavar

At canım buraya makarna onlar ben italyan makarnasını merak edıyorum jfjdd bir de sonra bitmiş tabağı atarsın

Yalnız buradaki cinsellik bölümüyle ilgili muhabbetten sonra gidip bir oraya bakayım dedim de, siz kendinize ne kadar haksızlık ediyorsunuz farkında mısınız acaba?
Betimlemeleri okurken böyle kaldım:

Hayal gücüm çöktü resmen.

Mutfak kültüründe şırdan olan bir ülkenin vatandaşları olarak çok da şaapmamak lazım bence

Bayılırım şırdana
Zamanında erkek bir arkadaşla şırdan tartışması yapmıştık. Hayvanın cinsel organından yapıldığını iddia etti ve hararetle savunuyordu bu mükemmel fikrini.
O zamanlar akıllı telefon da yok tabii, internetten şak diye açıp gösteremiyorsun neyin ne olduğunu. Karanlık çağlar resmen
Konu en son cinsel organın dolma oyacağıyla oyulamayacağına bağlanmıştı da öyle ikna olmuştu

Çok alakasız ama ben de zamanında bir erkek arkadaşla first date'e çıkmıştım. Dürümcüye gitmiştik ahfha Romantizme bah hele.
Bana eliyle turşu yedirmişti ahfhaha

Çok alakasız ama ben de zamanında bir erkek arkadaşla first date'e çıkmıştım. Dürümcüye gitmiştik ahfha Romantizme bah hele.
Bana eliyle turşu yedirmişti ahfhaha

Elle turşu yedirmek mi sadfg true love resmen
Ya ilki sonu fark etmiyor bence. O ilişki elbet bir yerde dürümcüye bağlanıyor zaten. Direnmenin anlamı yok

Ya ilki sonu fark etmiyor bence. O ilişki elbet bir yerde dürümcüye bağlanıyor zaten. Direnmenin anlamı yok
Ahaha ya kıro bir şekilde hadi gel dürümcüye gidek dese ben de irrite olurdum da, sahilde buluştuk biraz takıldık. Sonra acıktık ahfha yakında da dürümcü vardı deniz kenarında, dedik oraya gidelim bari

Aynen couplegoals, endgame dedirtendir.

Kesin birakmissindir o hint kumasini Lyanna Mormont , oysa onun ile beraber kalsaydin ne güzel bdv konularin olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…