- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Yine çok seksisin bebeyimBende de mod bu yine bir uyum, yine ahenk ve asalet akıyordu:
Eki Görüntüle 2610810
Yine çok seksisin bebeyim
Alayıyla balayına gitsemHe ya, nabıcan evlenip?
Hem ne demiş ünlü Türk düşünürü Athena Gökhan,
Bir sevgilim olsa giderim balayına,
Ah bir de bekarsam giderim alayına.
Depresyon hırkan üstünde miTşk bebeğim her zamanki gibi biliyorsun.
Evlenecem cümlesini kurdugumda haklılar evet beynım kudurmuşKız öyle deme kudurdu derler sonra
Konu dağılsın diye size çok şekilli yapacağım manikürlü tırnağımı atacaktım ama birini yamultunca hepsini kısacık törpüledim. Şimdi ellerim bir başkasının elleri gibi duruyor
Evlendi mi? Onun son açtığı konu geldi aklımaHAAAYIIIIRR
Ulan tam estra'yı evlendirdik çeyizden kurtulduk derken yine çeyize girme gözünü sevem yapma bana bunu
Gözün doysun.Alayıyla balayına gitsem
Depresyon hırkan üstünde mi
Merak etme zati sadece yiyorsun terlemezsin karantina var sen onu temmuz başı yapElbette. Daha mayıs sonu vıcık vıcık terleyene kadar yeleğime geçmem.
Bazıları böyle başkasının hakkından yiyorGözün doysun.
Merak etme zati sadece yiyorsun terlemezsin karantina var sen onu temmuz başı yap
Evlendi evet.Evlendi mi? Onun son açtığı konu geldi aklımahani evlenmeden önce...
Evet djdjdjdj öyle ben yatıyorum ve terlemıyorum dkdksskksBunu tıbçı kimliğinlen mi yazdın canısı?
Ne diyeyim ki, herkes ihtiyacı kadar alsa hepimize yeter ama stok yapıyorlar resmenBazıları böyle başkasının hakkından yiyor
Kimliğimi kanıtlayıp dkddk bundsn kurtulmak istiyorum bir kaç kere öyle bir mesaj aldım daBunu tıbçı kimliğinlen mi yazdın canısı?
Aç kalma psikolojisi herhalde buNe diyeyim ki, herkes ihtiyacı kadar alsa hepimize yeter ama stok yapıyorlar resmen
Kimliğimi kanıtlayıp dkddk bundsn kurtulmak istiyorum bir kaç kere öyle bir mesaj aldım da
Kalmaz aslında, bir tane de gayet yeter ama "ya biterse" diye böyle başkalarının hakkını da alıyorlar. Sonra evde duruyor öylece kullanmadan. Yazık ne diyeyim yazıkAç kalma psikolojisi herhalde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?