• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Hangisi daha zevkli çikartamadim, denizde fingirdemek mi, fingirdeyenleri izleyip, çikamadiklari ile dalga geçmek mi?

Ah ah bir tatil olsaaaa
Elbette fingirdemek fjjddj ben de deniyeyim el mahkum lyannanın gerisinde kalamam layık olmam lazım

hem egzersiz yapmış olurum
Hem suyun kaldırma kuvvetinden yararlanırım

Kıız, ben de lisede kovuldum evden annemle kavga ettik de. Yazlıktalardı "Giderim ülen" dedim gururumdan. Ormanlık alan nasıl gidecen?

Gittim bahçeye saklandım.
"Yavreem yavremm nere gittin" diye anamı çığrındırana kadar da "Buradayım" demedim. "Ohh arayın" dedim.
Kısa bir maceraydı ama bence günahını hala ödüyorum :D

Ya ben salaktim. Alttan alsam gerek yoktu böyle maceralara.
Inatci da değilimdir aslında ama gelemiyorum haksızlığa.
Neyse 6 ay sonra döndüm eve.
En azından gidebileceğimi gördü 🤷🏻‍♀️
Ama Ben de süründüm.
Başkası ile yaşamak bana gore değilmiş, onu öğrendim 😅

Kizlar simdi ciddi birsey diyecegim, siz hiç kitap çikarmayi düsünmediniz? Özelikle Lyanna Mormont Lyanna Mormont ve Yokuspokus Yokuspokus

Betimlemeleriniz o kadar harika ki. Kitap çikarirsiniz büyük ithimal ile anira anira gülüp bir çesit hayvanimsi sesleri çikarip yarim günde bitiririm gibime geliyor
Teşekkür ederim:KK200:

Düktense pembe slipe daha çok gülerdim ben 😄😂😂
Gözünün önünde dükler uçuşunca slip arka planda kalıyor :D

Hangisi daha zevkli çikartamadim, denizde fingirdemek mi, fingirdeyenleri izleyip, çikamadiklari ile dalga geçmek mi?

Ah ah bir tatil olsaaaa
Fingirdemek daha keyiflidir :D

Dükleri özel ilgi alanı olan birini görmek üzerimdeki bu dük yükünü aldığı için seviniyorum şu an.
Geçmiş olsun Lyanna, seni benim bana verdiğim yetkiye dayanarak " Kutsal Dük bekçisi" ilan ediyorum.
Ahahhas bekçi deme ya ömrüm bekleyerek geçmesin sonra.

Son dük bükücü
Tövbe de be elimde kalır :D

Daha fingirdemek için erken oldugu için, el mahkum fingirdeyenleri izleyecegim.

Ay bu çok kötü olduuu :KK70:

Erken mi vihh saati mi varmış?
Günaydın sevgilim negsel bir gün değil miğğ, kahvaltıdan önce biraz daha sebişelim mii demiş ünlü bir şair.

Erken mi vihh saati mi varmış?
Günaydın sevgilim negsel bir gün değil miğğ, kahvaltıdan önce biraz daha sebişelim mii demiş ünlü bir şair.

Hahaha hayir bosanma henüz gerçeklesmedigi için ve hanim efindiii oldugumuz içiiin

Yoksa tabiki öyle seylerin saati olmaz canim :oops:(hanimefendilik emojisi)

Back