Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay mahali İzlanda. İzlanda'nın meşhur sıcak su havuzlarından birindeyim. Dışarısı 4 derece, su 30 derece. İçimde bikinim, hevesli hevesli gidiyorum.
Bileti alıyorum ve diyorlar ki önce duş almalısınız. Sen istiyor dujj verecek yuz dolar demiyorum, hayhay diyorum. Ama duşı bikinisiz falan, cıscıbıldak almamız lazımmış.
Peki dedim kızım Lyanna, madem Türksün göster ürksün. Aldım biletimi, geçtim soyunma odası ve duş bölümüne. Orası da L şeklinde, köşeyi dönünde dolaplar falan var herkesin soyunup giyindiği. Karşıdan bir adam geliyor bana doğru, adam yönergelere uygun olarka cıscıbıldak.
Bir an gözlerim büyüyor "o neydi gız" diye. İçerisi de buharlı, ulan inşallah kadındır diyorum ama bakıyorum kadın değil. Eminim değil yani, öyle kadın olmaz çünkü. Adam gülüyor yanımdan geçiyor, ben havlumu can simidi gibi göğsüme bastırmış duruyorum. Geri gitmem lazım ama beynim hala olayı işleme halinde, "erkek çıktı, demek ki yanlış girdim, hay allam ya, acaba nerden girecektim, yandakiydi herhalde, bakmadım mı ki işaretlere" diye irdeliyor durumu. Ben öyle yalı kazığı gibi dururken bir adam daha beliriyor buharların içinden, o anda "savaş ya da kaç" mekanizmam devreye giriyor, bekaret kemeri gibi sarıldığım havlumu asla indirmeden gerisingeri kapıya gidiyorum. Ama yiğitliğe de şey sürdürmemek için sakince, yürüyerek gidiyorum.
Bu da yanlışlıkla düklerin içinde kaldığım bir anımdır, neyse ki tek dükle atlattım. Verilmiş sadakam varmış shfhaha
Bizde hanımefendiyiz sadece kulvarlae farklı hem ben gizli pisliğim fkkckKonu dışı ama az önce Mizah Geyik Sohbeti altındaki birkaç başlığa baktım da, insanlar ne kibar ne hanımefendi ne minnoş. Bir şey demeye çalışmıyorum. Nerede kalmıştık?
Ahaha gösterip vermemek değil ya, yeter artık dük diyeceksiniz diye dedimKusura bakma, böyle gösterip vermiyorum modunu burada yemiyoruz. Evet, dinliyoruz Lyanna...
Kızımla doktorculuk oynuyoruz. Neyin var diyorum burnum akıyor öksürüyorum bide saçım bozuldu diyor. Hooop kuaförcülüğe başlıyoruz.Benim kız uyumuyoorr uyumuyor, o uyuyunca da ne yapacağımı şaşırıp hiçbir şey yapamadığımı farkediyorum
Uyanıkken telefonu görmesin diye saklıyorum. Saçlarım yoluk tavuğa döndü kuaförcülük oynayacak diye. Amaaan öyle işte.
Sizin nasıl geçiyor pazar gününüz :)
Konu dışı ama az önce Mizah Geyik Sohbeti altındaki birkaç başlığa baktım da, insanlar ne kibar ne hanımefendi ne minnoş. Bir şey demeye çalışmıyorum. Nerede kalmıştık?
Senin de anlatasın var bılıyoruzAhaha gösterip vermemek değil ya, yeter artık dük diyeceksiniz diye dedim
Olay mahali İzlanda. İzlanda'nın meşhur sıcak su havuzlarından birindeyim. Dışarısı 4 derece, su 30 derece. İçimde bikinim, hevesli hevesli gidiyorum.
Bileti alıyorum ve diyorlar ki önce duş almalısınız. Sen istiyor dujj verecek yuz dolar demiyorum, hayhay diyorum. Ama duşı bikinisiz falan, cıscıbıldak almamız lazımmış.
Peki dedim kızım Lyanna, madem Türksün göster ürksün. Aldım biletimi, geçtim soyunma odası ve duş bölümüne. Orası da L şeklinde, köşeyi dönünde dolaplar falan var herkesin soyunup giyindiği. Karşıdan bir adam geliyor bana doğru, adam yönergelere uygun olarka cıscıbıldak.
Bir an gözlerim büyüyor "o neydi gız" diye. İçerisi de buharlı, ulan inşallah kadındır diyorum ama bakıyorum kadın değil. Eminim değil yani, öyle kadın olmaz çünkü. Adam gülüyor yanımdan geçiyor, ben havlumu can simidi gibi göğsüme bastırmış duruyorum. Geri gitmem lazım ama beynim hala olayı işleme halinde, "erkek çıktı, demek ki yanlış girdim, hay allam ya, acaba nerden girecektim, yandakiydi herhalde, bakmadım mı ki işaretlere" diye irdeliyor durumu. Ben öyle yalı kazığı gibi dururken bir adam daha beliriyor buharların içinden, o anda "savaş ya da kaç" mekanizmam devreye giriyor, bekaret kemeri gibi sarıldığım havlumu asla indirmeden gerisingeri kapıya gidiyorum. Ama yiğitliğe de şey sürdürmemek için sakince, yürüyerek gidiyorum.
Bu da yanlışlıkla düklerin içinde kaldığım bir anımdır, neyse ki tek dükle atlattım. Verilmiş sadakam varmış shfhaha
Sanırım bahsettiğin gizli olma durumu, kafasını kapının arkasına saklayı (cümle yarım kalmış la) ahahahaBizde hanımefendiyiz sadece kulvarlae farklı hem ben gizli pisliğim fkkck
O eşiği çoktan geçtik Lyanna, fark etmiş olmalısın.Ahaha gösterip vermemek değil ya, yeter artık dük diyeceksiniz diye dedim
Jdjdjdj yok gizli olma durumu dışarda kimse asla bir pislik oldugumu dusunmezSanırım bahsettiğin gizli olma durumu, kafasını kapının arkasına saklayı
O eşiği çoktan geçtik Lyanna, fark etmiş olmalısın.
Ahahahah iyi bari yabancıya gitmemişAhsJjfsjx3
Annemle nasıl birbirimize girdiysek, evden kovuldum ben üniversitede.
Neyse, arkadaşlarda ev arkadaşı arıyor dedim, yanlarına taşınırım.
Zaten gider kalırdım ara ara bilmediğim yer değil.
Bu arada okul istanbul uni, ev çapa civarında, bilen bilir her yer eski, abuk sabuk mimari
Neyse. Evdeki banyonun kapısı kilitlenmiyor.
Arkadaşlar da bu dükkânlardaki açık/kapalı yazısı gibi bir çözüm bulmuşlar.
O zamanki kankam, şimdiki kocam da, meger kendisi bana yanık olduğu için, tutturdu gelip göreceğim, nerede kalıyorsun, olmaz böyle özür dile anandan, evinde kal vs
Adama anlatamadım, rahatsız olur evdekiler, uyardılar bu konuda, erkek arkadaş istemiyorlar vs. Neyse kimse yokken gelir evi yeri görürsün dedim.
Geldi bu, tuvalete girmiş, ben de el yıkıyor falan sanıyorum.
Tabi dolu/boş şeysini de çevirmemiş.
Ben de artık kahve mi yaptım neyse, haber edeyim gelsin derse geç kalacağım diye daldım banyoya hadi neredesin diye.
Neyse evlendik de namusu temizlenmiş oldu.
Sanırım bahsettiğin gizli olma durumu, kafasını kapının arkasına saklayı
O eşiği çoktan geçtik Lyanna, fark etmiş olmalısın.
AhsJjfsjx3
Annemle nasıl birbirimize girdiysek, evden kovuldum ben üniversitede.
Neyse, arkadaşlarda ev arkadaşı arıyor dedim, yanlarına taşınırım.
Zaten gider kalırdım ara ara bilmediğim yer değil.
Bu arada okul istanbul uni, ev çapa civarında, bilen bilir her yer eski, abuk sabuk mimari
Neyse. Evdeki banyonun kapısı kilitlenmiyor.
Arkadaşlar da bu dükkânlardaki açık/kapalı yazısı gibi bir çözüm bulmuşlar.
O zamanki kankam, şimdiki kocam da, meger kendisi bana yanık olduğu için, tutturdu gelip göreceğim, nerede kalıyorsun, olmaz böyle özür dile anandan, evinde kal vs
Adama anlatamadım, rahatsız olur evdekiler, uyardılar bu konuda, erkek arkadaş istemiyorlar vs. Neyse kimse yokken gelir evi yeri görürsün dedim.
Geldi bu, tuvalete girmiş, ben de el yıkıyor falan sanıyorum.
Tabi dolu/boş şeysini de çevirmemiş.
Ben de artık kahve mi yaptım neyse, haber edeyim gelsin derse geç kalacağım diye daldım banyoya hadi neredesin diye.
Neyse evlendik de namusu temizlenmiş oldu.
Düktense pembe slipe daha çok gülerdim ben
Şimdi ben oldum olası denizde havuzda manitasıyla oynaşıp, istenmeyen durumlar yaşandığı için sudan çıkamayan adamlara çok gülerim. Hatta denizde havuzda falan özel ilgi alanımdır bunları takip edip "bakalım ne zaman çıkıcak ehi ehi" demek. Kadınlar sudan çıkar, adamlar havuzun kenarında dik durur veya denizde kıyıya yüzüstü yatıp sondaj çalışması falan yapar. Ben de kih kih gülerim. İşsizim evet.
Bir gün kuzenimle deniz kıyısındayız. Yine aynen böyle bir çift suda fingirdiyor, kız adamın kucağına atlıyor iniyor derken kız sudan çıkıyor. Kuzeni dürtüyorum, "bak bak adam çıkamayacak şimdi ahaha" diye pis pis gülüp pipetimden kolamı hüüp diye çekiyorum. O esnada işte yanıma kalmıyor tabii, adam gayet sakin denizden çıkıyor. Üzerinde hiç unutmam açık pembe, dar bir slip mayo. Malvarlığını sergileyerek gururla tüm haşmetiyle tam bizim önümüzden geçiyor. Tam göz hizamızdan bir adet bağımsızlığını ilan etmiş dük geçiyor.
Kuzenim kendinden geçiyor gülmesini bastırmak için, kola benim genzime kaçıyor. Adam mutlu, adam huzurlu. Pembe slipteki dükün gösterdiği yoldan devam ediyor.
Bir daha da denizdeki adamların suya çıkma süresiyle ilgili yorum yapmıyorum.
Şimdi ben oldum olası denizde havuzda manitasıyla oynaşıp, istenmeyen durumlar yaşandığı için sudan çıkamayan adamlara çok gülerim. Hatta denizde havuzda falan özel ilgi alanımdır bunları takip edip "bakalım ne zaman çıkıcak ehi ehi" demek. Kadınlar sudan çıkar, adamlar havuzun kenarında dik durur veya denizde kıyıya yüzüstü yatıp sondaj çalışması falan yapar. Ben de kih kih gülerim. İşsizim evet.
Bir gün kuzenimle deniz kıyısındayız. Yine aynen böyle bir çift suda fingirdiyor, kız adamın kucağına atlıyor iniyor derken kız sudan çıkıyor. Kuzeni dürtüyorum, "bak bak adam çıkamayacak şimdi ahaha" diye pis pis gülüp pipetimden kolamı hüüp diye çekiyorum. O esnada işte yanıma kalmıyor tabii, adam gayet sakin denizden çıkıyor. Üzerinde hiç unutmam açık pembe, dar bir slip mayo. Malvarlığını sergileyerek gururla tüm haşmetiyle tam bizim önümüzden geçiyor. Tam göz hizamızdan bir adet bağımsızlığını ilan etmiş dük geçiyor.
Kuzenim kendinden geçiyor gülmesini bastırmak için, kola benim genzime kaçıyor. Adam mutlu, adam huzurlu. Pembe slipteki dükün gösterdiği yoldan devam ediyor.
Biz kimlerle konusuyoruz muhattap oluyoruz acaba
Biz kimlerle konusuyoruz muhattap oluyoruz acaba
Ben iyice gunahkar oldum tovbekar olamam jdfjfj artık kurtarılamayacak taraftayım
Son dük bükücüDükleri özel ilgi alanı olan birini görmek üzerimdeki bu dük yükünü aldığı için seviniyorum şu an.
Geçmiş olsun Lyanna, seni benim bana verdiğim yetkiye dayanarak " Kutsal Dük bekçisi" ilan ediyorum.