Coronasavar

Evet anliyorum, madem orda yasiyorsun, niye salak gibi Türk ile evlendin diye soruyorsun, biz burda zaten biktik diyorsun.

Anliyorum. Bende bilmiyorum niye evlendim. Zaten zarardan nerden dönersen kardir derler
Yok be mutluysan ne döneceksin djjddk eğer döneceksen yabancı dene evlenme sadece dene

haddimi aştıysam kusura bakma

Ben öyle rezil olmadım da djdjdjdj sevgilimle gittiğim bir parti de yalnız herkesin ortak noktası tek kişi ilk kez herkes bırbırını orada goruyor sevgılıler hariç 2 çift falan var

abooo belli bir saatten sonra herkes alakasız kişilerle yiyişmeye başlamış o da yetmezmiş gibi sonra biz acaba devam ettiler mi dkdks eve gittiler mi diye aramızda konusmustuk

bir de arada eş değişimi de oluyordu fkdkkd

küçüktüm ilk senemdi ünide şaşırmıstım

Ay o kaydi izlemek isterdim yaaa. Ne komiktiiirr. Arada Jalal brotherslarin videolarini izliyorum. Korkmus insanlari izlemek gayet komik :)

Bi tane kolonyalı yazayım Corona günlerine uysun; bunu daha önce paylaşmışım yine burada:

Ortaokuldayız, geleneksel her sene bilim fuarı yapılırdı halka açık, herkes bi standın başında beklerdi.
Bize kimya standı düştü; orada kolonya yapıp millete ikram ediyoruz filan. Ölçüler belli işte, su etil alkol, biraz da limon esansı karıştırıp işte "Hoşgeldiniz" edasıyla ellere döküyoruz, tebessümler gırla..

Ama şöyle bir nokta atlanmış, bize pipetler için puar vermemişler. Puarı bilmeyenleriniz için kısaca geçeyim; bir çeşit manuel vakum gibi düşünün, işte cam pipetlere etil alkolu vs ölçüsüne göre çekmek için o alet kullanılır. Amma ve lakin o alet olmayınca biz ağzımızla asıldık.

Kaç kere ağza geldi o etil alkol, buharına da maruz kaldıkça zaten biz ömründe alkol görmemiş ortaokul bebeleri hafiften kafayı bulduk. Karnımız da aç öğle arasına gideceğiz. Başım bi döner, bi değişiklik var bende ama tahlil edemiyorum kendimi, keza yanımdaki arkadaş da öyle ota bka gülüyoruz filan.

Neyse bi fastfoodcuya girdik, siparişleri verdik bekliyoruz. Geldi, yemeye koyulduk. Zaten hangi ara yemişim belli değil, hamburger önüme geldi ve direkt yok oldu. O sıra bir arkadaş var, narindir az "Ayyy içinden kıl çıktı" dedi. Biz de "Vay efendim bu nasıl rezalet, zaten her şey iğrençti"ye bağladık. Ne biçim haldeyim belli değil, öyle bir gaza gelme potansiyeli var bizde o an.
Şikayet kartlarından aldık dolduruyoruz, masada rahat bi 8-10 kişi varız, ikimizin kafası az iyi gibi.
Öyle bir şikayet formu doldurulamaz yani, Allah, bir insan, bir ortaokul çocuğu.... Artık kelime haznemiz neye yettiyse, öylesi hakaretler filan. Belki de kıl çıkmadı bile, hatırlamıyorum.
Neyse 10 kişinin şikayeti tek tek dolduruldu, hepimiz zaten adamlara vermiş veriştirmişiz. Dedik kimse bilgisini vermesin he. Öyle isimsiz kutudan attık, daha doğrusu arkadaş attı hepimizinkini toplayıp.
Bu akıllım da düzgün düzgün eleştirmiş adını telini vermiş, bizim gibi coşmamış. Akıllım bir de hepsini, tüm yazdığımız formları iç içe katlayıp atmış.

Neyse günler geçti, bir telefon; bu arkadaş arıyor:
"Gangsta adamlar bizi dava edecekmiş, özür dilememiz lazım"
"Şaka mı yapıyorsun ne diyorsun" derken döküldü bizimki.
İç içe katlanınca adamlar bunun tel nodan ulaşmışlar, haliyle zincirleme olarak 10 kişiye de ulaşmış oluyorlar. Durduk yere adama "Bezefenk müdürler kıllı hamburgeri görmüyörlar" filan da dedim yani Ayıp ki ne ayıp.

Neyse adama numaramı da vermiş arkadaş, adam nuh der peygamber demez, içerlemiş o bezefenk lafına Ya çocuğuz işte duymuşuz, bi yerde de kullanmışız. Ayıp ettik haklı da, ne bileyim çok korkutmuştu, kafa da iyiydi zaten o an ne yazdım onu da kestiremedim.

Artık utana sıkıla babama açtım konuyu. Biz elin heriflerine, kadınlarına böyle böyle dedik filan...
Babam bi azar kaydı zaten "Hiç beklemezdim senden, ne büyük ayıp" diye, ben yerin dibi...
Sonra adamla görüşmeye gitti genel bir özür olsun, kızlar da korkmasın daha fazla diye.
Ve...
Şaka gibi ki keşke şaka olsaydı. Adam babamın arkadaşı çıkmış.
Babam ne biçim utanmıştır hayal dahi edemiyorum. Adam demiş "Benim de iki kızım var ve böyle bir hakaret bilmezler" diye filan konuşmuş. Babam bi azar daha kaydı eve gelince. Ayy... Allah kahretmesin, böyle tesadüf olamaz dedim.

Okuyamadım ama komik olduguna emindim

Ya o Olimpos'un denize giden yolu da korku filmlik yol zaten Yokuspokus . İlk kez eşimle tanıştığımızda birlikte gitmiştik. Ay ışığında bir şeyler içer, gece denize girmenin romantizmini yaşarız filan diye el feneriyle yola bir düştük, dedik ki başkaları da vardır, korkmaya gerek yok... Ama neredeeee... İn cin top oynuyor, sahile gidecek olanlar çoktan gitmiş, bir de o zamanlar epey yaban ortamdı oralar, yolun üstü sarmaşıklarla tünel olmuş filan, altından geçiyorsun, ben yusuf yusuf, gözlerim kapalı, sevgülümün arkasına tünemişim. Etrafta tarihi kalıntılar filan... Sizin filmin küçük bütçelisini çekmiş olabilirim. =P

Yok be mutluysan ne döneceksin djjddk eğer döneceksen yabancı dene evlenme sadece dene

haddimi aştıysam kusura bakma

Yok yok, mutlu degilim. Bosancamda, bu corona olayi çikti. Adam ile ayni evde tikali kaldik. Hayatim komedi resmen.

Yok ne had asmasi. Bu corona olayindan çiktiktan sonra kilo almis, killi halimi hangi yabanci alacaksa artik

Yok yok, mutlu degilim. Bosancamda, bu corona olayi çikti. Adam ile ayni evde tikali kaldik. Hayatim komedi resmen.

Yok ne had asmasi. Bu corona olayindan çiktiktan sonra kilo almis, killi halimi hangi yabanci alacaksa artik
Aman en iyisi vallaha yeni hayat yenı heyecanlar yenı adamlar
Yaz buraya gelışmeleriiiiiii kendine dikkat et

Kalbin kadar temiz bu sayfada yazdigin satırları okurken bir tane de ben gomdum. Allah affetsin.
Millet corona karantina aydınlanma yaşıyor, iç dünyasına dönüyor, az ile yetinmeyi ogrenip, dinginlik falan kazaniyor, biz g.t buyutup depresyona girelim

Sayın murat ülker,
Işimi batırdığım su günlerde, reklamınızı yaptım.
Beni görürsünüz artık.

Olay mahali İzlanda. İzlanda'nın meşhur sıcak su havuzlarından birindeyim. Dışarısı 4 derece, su 30 derece. İçimde bikinim, hevesli hevesli gidiyorum.
Bileti alıyorum ve diyorlar ki önce duş almalısınız. Sen istiyor dujj verecek yuz dolar demiyorum, hayhay diyorum. Ama duşı bikinisiz falan, cıscıbıldak almamız lazımmış.

Peki dedim kızım Lyanna, madem Türksün göster ürksün. Aldım biletimi, geçtim soyunma odası ve duş bölümüne. Orası da L şeklinde, köşeyi dönünde dolaplar falan var herkesin soyunup giyindiği. Karşıdan bir adam geliyor bana doğru, adam yönergelere uygun olarka cıscıbıldak.

Bir an gözlerim büyüyor "o neydi gız" diye. İçerisi de buharlı, ulan inşallah kadındır diyorum ama bakıyorum kadın değil. Eminim değil yani, öyle kadın olmaz çünkü. Adam gülüyor yanımdan geçiyor, ben havlumu can simidi gibi göğsüme bastırmış duruyorum. Geri gitmem lazım ama beynim hala olayı işleme halinde, "erkek çıktı, demek ki yanlış girdim, hay allam ya, acaba nerden girecektim, yandakiydi herhalde, bakmadım mı ki işaretlere" diye irdeliyor durumu. Ben öyle yalı kazığı gibi dururken bir adam daha beliriyor buharların içinden, o anda "savaş ya da kaç" mekanizmam devreye giriyor, bekaret kemeri gibi sarıldığım havlumu asla indirmeden gerisingeri kapıya gidiyorum. Ama yiğitliğe de şey sürdürmemek için sakince, yürüyerek gidiyorum.

Bu da yanlışlıkla düklerin içinde kaldığım bir anımdır, neyse ki tek dükle atlattım. Verilmiş sadakam varmış shfhaha

Yaa su an senin ile okula gidememin üzüntüsünü yasayip ve ayni anda kahkaha atiyorum

Gözümde canlandı, canlanmaz olaydı.

Kıstırmadılar allahtan kız
Yok yanlış oldu allahtan türk değillerdi yabancı ülkedeydin allahtan

O olayın devamı da var Loreth.

Sahile indik, ateş yakmaya çalışırken zaten taş devrine döndük yakamıyoruz keşif yaşıyoruz resmen.
Güç bela yaktık, biri yanında getirmiş bitli gitarını Akdeniz akşamları'na döneceğiz klasik, sevgililer elleşecek filan.
Taa karşıda beyaz bir şey görünür. İçiyoz da bir yandan, kafalar mı güzel o ne la diyoruz; beyaz bi abla var sanki böyle ruh gibi giyinmiş gibi görünmesinde sorun yok da, bir görünüyor bir kayboluyor.

Ulaaan dedik "Cinlerrr"... O kadar çok cin dediniz, bkunu çıkardınız önce şakası geldi şimdi de kendileri hayvan herifler işte çarpılacağız filan korkuyoruz. Bir de erkek olacaklar, biri de "Ben giderim bakarım" diyemedi. Sonra kim atladı? Burada her bka en çok kim atlıyorsa o kişi evet ben. "Ben gider bakarım i....torlar" dedim. Orada biraz sövdüm Allah affetsin, yanıma gruptan tipi çarpılmaya en müsait olanı verdiler. Biz iki kankeyto bakmaya gittik.

Olay da neymiş?
Bir adam varmış yanında sevgilisi kızın, simsiyah giyimli ve çift kavgası yapıyorlarmış, adam kendi derdini anlatırken kızın çevresinde bir ora bir bura sallanıyormuş. Beyaz elbisenin önüne geçen siyah giysili genç. Bizim olay yine cin değil, bilim çıktı.

Neyse "Pardon biz sizi ecünnü zannetmiştik, raadsız olmayın devam edin" dedik geri döndük.

Ya artik bu gülmek degil yaptigim, aglamak ahaklfqjlqlq

Sizin rezil oldugunuz anlar komik ama ben komik olan anları rezillik olarak dusunmuyorum ya
Sorun ben de mi çooook hata yaptıgım anlar rezillik benım 1 yıl boyunca kendimden tiksindiğimi hatırlıyorum

Yok yok, bügün yine iyi güldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…