Coronasavar

Geyik başlığı için ciddi middi madem girdik konuya bende yazayım bir şeyler.
Eskiden aman herkesin dini/inancı/görüşü kendine saygı duyarım çekilirim derdim ama biz böyle dedikçe insanlar suyunu çıkartmaya başladı bence.
Onlara saygı duydukça olayı çarpıklaştırıp normalleştirmeye başladılar. Sinir bozucu da olsam karşıma çıkana laf edeceğim artık

Loreth in önerisi çok güzeldi, polemiğe girmemek için bacım "Karşımdakini deli gömleği ile hayal ediyorum" .Yapacağın şey bu gülüm, laf anlatamazsın anlamak istemeyene. Sertab şarkısı açıklamış "Bu ne manasız didişme, kimse kimseye bir şey öğretemez mirim". Olay bu. Öğrenmek isteyen alacağı için senin yakarışın beyhude kalır. Ondan sen kendi davranışlarınla doğruyu olacaksın, alan alacak gülüm. Hiiç kasma.

Dedi ve gitti bdvde birine daldı

Cahille zaten polemiğe girmem ama bazen çok boş zamanım oluyor

Bir tane de international anı anlatıp gidiyorum.
Yaş 18, work and travel ile amerika ya gitmişim
Bir ayakkabı dükkanında çalıştıktan sonra,
Travel kısmı için türk bir arkadaşla (benim yaşım tutmuyordu kiralamaya) araba kiraladık.
Minnesota dan çıktık, 10 eyalet falan gezeceğiz, parayı ezip döneceğiz.
Benzin istasyonunda benzin alıyoruz.
Bir hindistanlı sakallı sarıklı abi dolanıyor.
Ben de selamun aleykum bro dedim.
Neyse cevap vermedi ters ters baktı bu
Dedim heralde dalga geçiyorum sandı.
Diyeyim, Ben de müslümanım falan. Lafa gireceğim,
Yine selamun aleykum dedim
Adam kızgın bir şekilde,
I m not muslim and i m not your bro dedi.
Pis hintli. Seninle konuşan da kabahat..
Efenim cehalet.
Bunlar sihmis meğer.
Her sakalliyi deden sanma gibi, her sarıklı da müslüman olmuyormuş

Esim bügün yemek yapacakmis. Ben biktim artik dedim. Ve yine tavuk yapilcak. Zaten tek bildigi yemek o, tavuk sote.

Ben yemiyorum artik, verin bana sagliksiz yemek. Derin dondurucuda pizza var. Pizza yiyecegim. Yarin ölup ölmeyecegimin garantisi yok. Yine yine tavuga dayanamiyorum artik.

Çocuk tavuk yesin, sen pizza.
Miden bayram etsin, biz geçen pizza akşamı yaptık.
O hazır pizzaların üzerine malzeme ekliyorum ben, oh miss.
Koronadan ölmezsem yemekten ölecem zaten

Eşin yabancı mı?

Çocuk tavuk yesin, sen pizza.
Miden bayram etsin, biz geçen pizza akşamı yaptık.
O hazır pizzaların üzerine malzeme ekliyorum ben, oh miss.
Koronadan ölmezsem yemekten ölecem zaten

Evet öyle yapacaz zaten.

Ki dün ekmek ile salça ile bende pizza yapmistim ama tabiki hazir pizzanin kimyasallari ile verdigi tadi gibi olmuyor. Ki o ekmek pizzasi kahvaltalikti. Hazir pizza aksam yemegidir.

Bende artik saldim ya, o çikolate benim, o gofret yine benim diye yasiyorum.

Biz evde pizza yapıyoruz, daha önce denedin mi? Dondurulmuş pizzalardan hiç hoşlanmıyorum. Bazen hamur yoğurasımız yoksa, milföyü taban olarak kullanıyoruz. Biliyorum uğraşmayı sevmiyorsun ama diyeyim dedim. =))

Ben de size bi ecünnü hikayesi anlatayım:

Üni. 1 ya da 2, bahar şenlikleri zamanına denk geliyor.
Bizim arkadaşlar ayarlamışlar ucuzluktan bi tatil, nisan ayları idi sanırım hava yenice yumuşamış.
"Olymposa gideceğiz 2 gün 3 gece, sahilde ateş yakarız" vs girdiler kanımıza.
(Şimdi yasaklanmış sahilde ateş yakma olayları, o senelerde serbestti)
Neyse pazarlık edildi ayarlandı, biz kızlı erkekli karışık yola çıktık iki araba kiralayıp.

Yerleştik ettik, zaten kim nerede kalacak bi gerginlik yaşandı; iki arkadaş biraz bi artizlendiler birbirlerine.
"Hadi odaya mı tıkılacağız" dendi çıkıldı aynı akşam. Şu an yol değişmediyse, o sıra antik mezar içinden geçilip gidiliyor sahile.

Yolda sohbet konumuz da elbette mezarlıklar, ruhlar, cinler...
İki arkadaş da öyle bir tartışmaya girdiler ki "Hayır cinlerin gözü yeşil olur" ,öbürü der "Olm kırmızı olur" filan, sanki bire bir cinlerle görüşüyorlar her gece öyle bir konuya hakimiyet, öyle iddialaşmalar filan.
Biz de muhabbete katılıyoruz matrak geçiyoruz "Ben korkmam olm, yok yav ne korkacam, olsa sçarsın, yok ne sçacam cin kim köpek" tarzında.

Bizimle aynı dönem gelen başka öğrenci grupları da var, zaten üni. gençliği için uğrak bi yer.
Önümüzden de bi grup gidiyor, el fenerleri var adamlar hazırlıklı gelmişler.
Biz dımdızlak çıkmışız, karanlıkta ne kadar göreceksek artık, sıfır ışıklandırma, bilmediğimiz yolda cinleri tartışarak yürüyoruz parmak arası terliklerle filan.
Arkadaşın biri dedi "Öndeki gruba biraz daha yaklaşalım ışıklarından faydalanalım" ... Elimizde o zamanın teknolojisi dandik cep telefonları, kar etmiyor ışık o zifiri karanlıkta, ay yok, yeniaya denk gelmek de.

Adamlara doğru hızlandık derken, bir anda ışıkları bir kayboldu, pata pata sesler, çalı sesi, bir iki terlik sesi.
Ben de gerildim "La yabani hayvan filan mı geldi?" diye, ama çığlık da atmadılar.
Biz öylece bi durduk orada olayı anlamaya çalışıyoruz, göz gözü görmüyor, zaten grubun hıyar tipi telefon ışığını suratına tutup böö filan yapıyor, saçma haller. Tahmin edin grubun hıyarı kim, neyse.

1 dk geçti geçmedi bilmiyorum, ileride kırmızı bir nokta şeklinde ışık görünüyor çalılık gibi bir yerden, bi görünüyor bi kayboluyor. Bacaklarımın birbirine vurduğunu hissettim korkudan "X... Cinler ne renk gözlüydü?" dedi. Öbürleri de görmüş, hepsi "Kırmızı" diyorlar ama içimize sçıyoruz öyle bi ses tonu.

Aniden ışıklar yandı çığlık bağrık "Aaaaaaa" diye üzerimize bi şeyler koşuyor; artık orada kelime-i şehadet getirenler mi dersiniz, grubu satıp direkt gerisin geri karanlığa doğru koşanı mı ararsınız...

Önümüzde giden grup bize eşek şakası yapmış ve o gördüğümüz kırmızı ışık da kameranın rec ışığıymış. Bizi kayda almışlar bi de o halde. İzledik hep beraber sahile geçince; arkada iki arkadaş o artizlenenler filan öyle bir şekle girmiş öyle bir sarılmışlar ki hani ertesi güne ilk uçakla Hollandaya kaçıp birlikte yıldırım nikahı kıyacaklar gibi.
Ne rezil hareketler; cidden ama öyle şaka insan evladına yapılmaz. Bi de kaydetmişler...
Israr kıyamet sildirdik artık izledikten sonra.

Bunun devamı da vardı. :)

Eşin yabancı mı?

Yok, oda Türk. Ama gayet evde is bölümü var. Benim gibi tembellik ve feministlikte bir bedende bulusmus bir kadinda olacak tabiki is bölümü. Ben salak degilim herseyi tek basima yapacam, ki o hirs zaten yok bende. Adam mecbur yani :)

Biri özet geçebilir mi?
Hahah bunu birilerine hep yazmak istemiştim ama kaba gelmişti, senden yüz bulduğum için zamanı geldi dedim.
Dur okuyup geliyorum.

Tesekkür ederim önerin için. Ben arada ekmek kullaniyorum. Salçaya biraz su, yag ve baharat katip sos oluyor. Üstünede istedigini ekliyorsun. Güzel oluyor kahvaltida.

O yuzden sormadım yurtdısında yaşıyorum dedin ya ondan sordum
Yoksa artık evde herkes yemel yapıp temızlık yapıyor
Kimse asalakla evlenmez

O yuzden sormadım yurtdısında yaşıyorum dedin ya ondan sordum
Yoksa artık evde herkes yemel yapıp temızlık yapıyor
Kimse asalakla evlenmez

Evet anliyorum, madem orda yasiyorsun, niye salak gibi Türk ile evlendin diye soruyorsun, biz burda zaten biktik diyorsun.

Anliyorum. Bende bilmiyorum niye evlendim. Zaten zarardan nerden dönersen kardir derler

Benim totomu kukumu bütün şehir gördü zaten. Yurtdışında da açmışlığım var. Ama çok hanfendi bir insanımdır
Senin totonu ben de gördüm ahfhha

Ben gidiyorum dostlar, hava kararmadan erzak toplayıp geleceğiz Geri dönmezsem kapıyı içerden kitleyin ve bensiz devam edin.
Bol şans bebem. Seni dışarıda bırakmam, anahtarı paspasın altına koyarım. Ne zaman gelirsen gir içeri guzuuum.

Ahahaha i'm not you bro dediğinde "ana bacı yapma lan" deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…