How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Coronasavar

Üni.nin ilk günleri; daha ilk dersler... Tanışılıyor.
Dersimize bir prof girdi aynı zamanda bölüm başkanı imiş kendileri.
Ben bu kadar kimyaya aşık daha bir insan görmedim, bir anlatıyor ama yok böyle bir anlatış; "İçine girdikçe içinize girecek, içinize girdikçe hissedeceksiniz" filan diyor. Sınıfta o an derin bir sessizlik ve bir iki kıkırtı. Bir sinirlendi prof. "Hayvan herifler"e bağladı. Öyle kibar bir insanın içindeki şeytanı o sıra göremeyen ben deniz, arka sıralarda tek kulağımda diskman oturuyor ve kendisinin karikatürünü çiziyordum.

Sonrasında sorulara geçildi; "Var mı sorusu olan?" diye. O sırada ben gerizekalısı, el kaldırdım, bana söz hakkı verdi ve başladım:
"Bu koca üni.de bir tane solak sandalyesi yok mu? Nereden bulacağız? Bakın burada iki sandalye kullanmak zorunda kaldım" diye. Anaaa, Prof "Çık dışarı, çık" dedi. " Önce indir bi o elini. Çıkarız ülen kime havan." diyemedim tabi, bacaklarım azcık birbirine vurdu, çok kırılgan bir gençtim cağnım. Çantamı aldım tüm gururumlan dersi terk ettim.
Sınıfta adım "Profa solak sandalyesi atarı yapan kız" olarak kaldı.

Sonradan şükrettim ki prof, adımı almadı. Baya bi unuttu, görünmez oldum bir süre. Adımı alaydı, yanmıştı üni. yıllarım. :))
Bu da böyle bir anımdır.
En rezil anım derken bambaşka şeyler düşünmüstüm Night, benden bile daha rezil anılar çıkar. 🤣

Efenim bu öyle büyük bir rezalet değil ama night'ınkinden daha rezil olduğu kesin.

Seneler öncesi, bir yaz günü, işe gidiyorum. Her zamanki gibi sabah evden çıkmama 15 dakika kala uyandım, yüzümü gözümü yıkadım. Geceden hazırladığım elbisemi giydim. Yaz mevsimi olmasından mütevellit askılı, diz boyu, Bodrum bezinden bol bir elbise tercih etmiştim, çünkü neden olmasındı.
Elbisemi giydikten sonra ayıptır söylemesi tuvalete girdim. Servisin gelmesine sadece 5 dakika kalmıştı. Alelacele evden çıktım, servise koşturdum. Ana caddeden biniyordum (İstanbullular için söylüyorum, Minibüs Caddesi). Karşıdan karşıya geçtim, ışıklarda servis bekliyorum.

Trafik solumdan akıyordu, ben ışıklardaydım. Önümden geçen arabadaki hırbo delikanlılar gözleriynen yidiler beni. Öküzler dedim. Sonraki arabadakiler gülüştü. Millet manyadı sabah sabah dedim. Servisin gelmesine 1 dakikadan az kalmıştı artık.

O sırada solumdan bir teyze geçti, durakladı, geri döndü. Yavaşça eğildi kulağıma, "kızım eteğin" dedi ve geldiği gibi sessizce uzaklaştı. Eteğimin uçları transparandı. "Millet sapıttı ya allah allah" dedim, gayri ihtiyarı elimi eteğime attım.

Eteğim yoktu.

Ama giymiştim emindim çünkü elbisenin kalanı üstümdeydi.

Eteğim yoktu. Sağımda vardı, solumda yoktu.

Hemen eteğimi aradım. Donumun içinde buldum..... Tuvaletten aceleyle çıkarken eteğim donumun içinde kalmış ve ben fark etmeden dakikalarca eteğim donumun içinde, sol bacağım komple belime kadar açık ve donum ortada olacak şekilde ana caddede beklemişim. Arabalar soldan gelirken... Donuma kadar... Elbise donumun içindeymiş.
Trafiğin ortasında beklerken.
Caps or didnt happen :KK53:

Efenim bu öyle büyük bir rezalet değil ama night'ınkinden daha rezil olduğu kesin.

Seneler öncesi, bir yaz günü, işe gidiyorum. Her zamanki gibi sabah evden çıkmama 15 dakika kala uyandım, yüzümü gözümü yıkadım. Geceden hazırladığım elbisemi giydim. Yaz mevsimi olmasından mütevellit askılı, diz boyu, Bodrum bezinden bol bir elbise tercih etmiştim, çünkü neden olmasındı.
Elbisemi giydikten sonra ayıptır söylemesi tuvalete girdim. Servisin gelmesine sadece 5 dakika kalmıştı. Alelacele evden çıktım, servise koşturdum. Ana caddeden biniyordum (İstanbullular için söylüyorum, Minibüs Caddesi). Karşıdan karşıya geçtim, ışıklarda servis bekliyorum.

Trafik solumdan akıyordu, ben ışıklardaydım. Önümden geçen arabadaki hırbo delikanlılar gözleriynen yidiler beni. Öküzler dedim. Sonraki arabadakiler gülüştü. Millet manyadı sabah sabah dedim. Servisin gelmesine 1 dakikadan az kalmıştı artık.

O sırada solumdan bir teyze geçti, durakladı, geri döndü. Yavaşça eğildi kulağıma, "kızım eteğin" dedi ve geldiği gibi sessizce uzaklaştı. Eteğimin uçları transparandı. "Millet sapıttı ya allah allah" dedim, gayri ihtiyarı elimi eteğime attım.

Eteğim yoktu.

Ama giymiştim emindim çünkü elbisenin kalanı üstümdeydi.

Eteğim yoktu. Sağımda vardı, solumda yoktu.

Hemen eteğimi aradım. Donumun içinde buldum..... Tuvaletten aceleyle çıkarken eteğim donumun içinde kalmış ve ben fark etmeden dakikalarca eteğim donumun içinde, sol bacağım komple belime kadar açık ve donum ortada olacak şekilde ana caddede beklemişim. Arabalar soldan gelirken... Donuma kadar... Elbise donumun içindeymiş.
Trafiğin ortasında beklerken.

Bence bir dna testi yapsak, kayip olmus kardesim olabilirsin :KK70:

Harika bir rezillik hikayesi :KK200:

Bunların hiç biri rezıllık değil değilll ben de yaşadım bunlarıııı

Arkadaşım götümü açtım sokaklarda gezdim, donumu kafama giydim sütyenimle halay çektim, rakım tabelası önünde eğildim gelene gidene "Ce ee benimki bakııın" dedim. Ne istiyonuz ne anlatayım yani? Alla alla.

Bence bir dna testi yapsak, kayip olmus kardesim olabilirsin :KK70:

Harika bir rezillik hikayesi :KK200:
Neyse ki mahallede şanım yürümedi, "lyanna işe donla gidiyormuş, artık nerede çalışıyorsa...." diye :D

Yaa şaka maka en büyük korkumdur biliyor musun lyanna, eteğin çoraba filan sıkışması yüzlerce defa kontrol etmeden çıkmam kabinden iş yerinde :KK70:
Bir süre ben de aynada bakmadan çıkmıyordum. Hayır yolda tanımadığım insanlar yine neyse de, müdürüme kabak gibi totişimle gidip iş anlatmak istemem yani :D

Film gibi rezillik hikayesi inş teliyle çekip bunu satan olmamıştır dkdkdk Lyanna Mormont Lyanna Mormont
Kızım benim selülitli bacağımı, ev donumu kim napsın. Yoldan geçenlerin gününü şenlendirdim ahahah

Bu arada egzersiz yapacağız ne yapalım diye düşünen olur ya hani. Yanlışlıkla falan aklınıza gelmiştir

Bu profilde canlı yayın kayıtlı bir pilates seansı var, başlangıç serisi.
Tavsiye ederim.

Neyse ki mahallede şanım yürümedi, "lyanna işe donla gidiyormuş, artık nerede çalışıyorsa...." diye :KK70:

Normalde işine donsuz mu gidiyon :KK8:
Alicja Alicja 'ya rakıp geldi dostlar bakın, Lyanna "Donsuzum" diyor, "Donsuz püfür püfür oh ne rahat, serinliği hisset" diyoor.

Bu arada egzersiz yapacağız ne yapalım diye düşünen olur ya hani. Yanlışlıkla falan aklınıza gelmiştir

Bu profilde canlı yayın kayıtlı bir pilates seansı var, başlangıç serisi.
Tavsiye ederim.
Ben egzersiz hakkımı ev işinde kullanıyorum, thanks😂

Back