- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Pişmiş hallerini gözümde canlandıramadım. O delikler şişince boğum boğum oldu mu acaba asdfg
Terbiyesizleş diyorsunuz sonra sabah millet kızıyor fkdkdkdk
Djjddj iyice karışla diye bogum bogum olur dkkddk bir karış kaç cm dkkddkdk
Kız Pompei tam senlikYok ya Roma'dan ya Floransa'dan almıştım ama her yerde var zaten.
Ahafhah makarna biliyorsun haşlayınca şişen bir besin ahdhah
Mükemmel gerçekten. Elde üretim mi bunlar?
Bir de çok su çekiyor mu merak ettim, pişince çok büyüyor mu?
Fabrikasyon. Adamlar dük fabrikası kurmuş düşünebiliyor musun?Pişmiş hallerini gözümde canlandıramadım. O delikler şişince boğum boğum oldu mu acaba asdfg
Ahhafhha sen ne pis çıktınO öyle kötü mala para vermez bol bol
Şişiyordur o gozunden tanır
Ondan uzun boylu adam istiypr
Ben sadece gastronomik açıdan aldım. Ülkenin yerel lezzetidir, tatmak gerekir diye. Başka amacım yoktu.Ay gece gece deli gibi gülüyorum buna
Evet makarnalar anatomi dersleri için gayet iyi materyaller
Ben de ingiliz tarihine ilgim nedeniyle aidan ı izledim çorap nasıl gıydırılıyor iyice öğrendim fkkdkdkAy az önce sherlock'un burnuyla bilmem neresini kıyaslayan kimdi acaba asdfgh
Ben gayet İtalyan yatak odasına... pardon mutfağına olan ilgim sebebiyle masum bir soru sordum
Ahhfha ben de tamamen ülke mutfağı olarak düşünerek aldım.Ay az önce sherlock'un burnuyla bilmem neresini kıyaslayan kimdi acaba asdfgh
Ben gayet İtalyan yatak odasına... pardon mutfağına olan ilgim sebebiyle masum bir soru sordum
Gittim zaten Pompeii'ye de.Kız Pompei tam senlik
Demekki elinde istatistikler var boya göre işlev tablosu çıkarmıştır o evde yenılıyordur
Tabi ki gittin senden kaçar mı ?Yok yoldaki taşlar için diyorumAhhfha ben de tamamen ülke mutfağı olarak düşünerek aldım.
Gittim zaten Pompeii'ye de.
Kapı üstü resimleri için diyorsan ayıp be
Lyanna abla makarna attı da besleyici değerlerini öğreniyordumSaat gece on ikiyi geçmiş tabi
@Vander'cim sabah olunca ben gencim, tecrübesizim demezsin artık değil mi, yemezler çünkü
Çilek sen de ne pis çıktın arkadaş. Yok yere tedirgin oldum hakkımda ne düşünecek diye sjsjsjs
Tabi ki gittin senden kaçar mı ?Yok yoldaki taşlar için diyorum
Tabi tabi ben gördüm göreceğimiLyanna abla makarna attı da besleyici değerlerini öğreniyordum
Önce o attı
Fabrikasyon. Adamlar dük fabrikası kurmuş düşünebiliyor musun?
Tamam, kalan son paketimden birkaç tanesini yarın sırf senin için haşlayacağım ama fotoyu genele atamam ahfha özelden gönderirim ben sana
Ahhafhha sen ne pis çıktın
Ben sadece gastronomik açıdan aldım. Ülkenin yerel lezzetidir, tatmak gerekir diye. Başka amacım yoktu.
Sen de edepsiz olsana sen olmayınca kabak gıbı yaptıgım edepsızlıkler belli oluyorYine edepsizlik diz boyu... Neyse boğaz boyuna kadar yol var devam.
Dans mı? Ne dansı?Sokakta hanımefendiyim ve bu konuda bir dünya markasıyım çünkü. Tipim de öyle zaten.
Zamanında flört ettiğim bir bey "seninle dansta tanışmasak beş vakit namazlı olduğunu düşünürdüm" demişti. Hani giyimimle de alakası olamaz çünkü minicik şort vardı üzerimde.
Sonra sokakta buluşmayı bıraktık, bütün fikri değişmiştir asdfg
Aynen sandıgımdan daha pislikmişim karantina bitince vandet olacam yineTabi tabi ben gördüm göreceğimi
Lyanna Mormont senin koltuk sallanıyor ben sana söyleyeyim @Vander son kulvardan ani ayaklar yapıyor şaşırtıcı şekilde @
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?