• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Terbiyesizleş diyorsunuz sonra sabah millet kızıyor fkdkdkdk
Djjddj iyice karışla diye bogum bogum olur dkkddk bir karış kaç cm dkkddkdk

Ay az önce sherlock'un burnuyla bilmem neresini kıyaslayan kimdi acaba asdfgh
Ben gayet İtalyan yatak odasına... pardon mutfağına olan ilgim sebebiyle masum bir soru sordum :110:

Mükemmel gerçekten. Elde üretim mi bunlar?
Bir de çok su çekiyor mu merak ettim, pişince çok büyüyor mu?
Pişmiş hallerini gözümde canlandıramadım. O delikler şişince boğum boğum oldu mu acaba asdfg
Fabrikasyon. Adamlar dük fabrikası kurmuş düşünebiliyor musun?

Tamam, kalan son paketimden birkaç tanesini yarın sırf senin için haşlayacağım ama fotoyu genele atamam ahfha özelden gönderirim ben sana :D

O öyle kötü mala para vermez bol bol
Şişiyordur o gozunden tanır
Ondan uzun boylu adam istiypr
Ahhafhha sen ne pis çıktın :D

Ay gece gece deli gibi gülüyorum buna :KK70::KK70:

Evet makarnalar anatomi dersleri için gayet iyi materyaller :KK70:
Ben sadece gastronomik açıdan aldım. Ülkenin yerel lezzetidir, tatmak gerekir diye. Başka amacım yoktu.

Ay az önce sherlock'un burnuyla bilmem neresini kıyaslayan kimdi acaba asdfgh
Ben gayet İtalyan yatak odasına... pardon mutfağına olan ilgim sebebiyle masum bir soru sordum :110:
Ahhfha ben de tamamen ülke mutfağı olarak düşünerek aldım.

Kız Pompei tam senlik :KK70:
Gittim zaten Pompeii'ye de.
Kapı üstü resimleri için diyorsan ayıp be :D

Çilek sen de ne pis çıktın arkadaş. Yok yere tedirgin oldum hakkımda ne düşünecek diye sjsjsjs

:KK70:Sokakta hanımefendiyim ve bu konuda bir dünya markasıyım çünkü. Tipim de öyle zaten.
Zamanında flört ettiğim bir bey "seninle dansta tanışmasak beş vakit namazlı olduğunu düşünürdüm" demişti. Hani giyimimle de alakası olamaz çünkü minicik şort vardı üzerimde.
Sonra sokakta buluşmayı bıraktık, bütün fikri değişmiştir asdfg

Son düzenleme:
Fabrikasyon. Adamlar dük fabrikası kurmuş düşünebiliyor musun?

Tamam, kalan son paketimden birkaç tanesini yarın sırf senin için haşlayacağım ama fotoyu genele atamam ahfha özelden gönderirim ben sana :KK70:

Ahhafhha sen ne pis çıktın :KK70:

Ben sadece gastronomik açıdan aldım. Ülkenin yerel lezzetidir, tatmak gerekir diye. Başka amacım yoktu.

Tamam heyecanla bekliyorum :KK70:

:KK70:Sokakta hanımefendiyim ve bu konuda bir dünya markasıyım çünkü. Tipim de öyle zaten.
Zamanında flört ettiğim bir bey "seninle dansta tanışmasak beş vakit namazlı olduğunu düşünürdüm" demişti. Hani giyimimle de alakası olamaz çünkü minicik şort vardı üzerimde.
Sonra sokakta buluşmayı bıraktık, bütün fikri değişmiştir asdfg
Dans mı? Ne dansı?

Benim tip Evanasence, ruh MFÖ.

Back