- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Nasıl oldu? Ağızda dağılıyor mu?
Çikolatalı yerine çilekli yapınca çabuk yutuluyor ajajmsmsms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu? Ağızda dağılıyor mu?
Olsun önemli olan ne niyetle yaptığın. Sonuçta pasta pastadır, önemli olan doydun mu?Aslında çikolatalı yapacaktım ama hamur malzemesi yetmezdi objeye ahajsjejjejeje
Çilekli hangi yörenin mutfağından?Çikolatalı yerine çilekli yapınca çabuk yutuluyor ajajmsmsms
Taze yedim ben yaTam zamanı, idrak de pasta paylaşıyordu bizimle.
Naptın bacım alıntıyı buraya koydun ya aa, şimdi gidecek diğer tarafa bildirim burayı keşfedecek.
Sen de anatomik anatomik konuşma vander, bu kadarını bile bulamayanlar var ahhfahhBu pastayı idrak yapmamışl kendisinin en az bir kere münasebette bulundugunu bılıyoruz
Yanlış yapılmış bu pasta daatt
Bu dükse baya yanlış yapılmış yapan muhtemelen bakire bir kadın
Bu spermse ve bir yazıyorsa kadın erkek fark etmez bir insan bunu yapmış
Anatomi bilgim djdkd bakmışlığım var mdkdOoo sen daha yakın zamanda ben 10 yıl önce çocuktum demiyor muydun evladım? Ne ara dük uzmanı oldun ajjsjsjs
noooooo gerçektenmi?? Tüüh, unutmusuuum, silsemmi? Olurmu?
Çilekli hangi yörenin mutfağından?
Pastayı?Taze yedim ben ya
Pardon oyuncak etmışlığım varAnatomi bilgim djdkd bakmışlığım var mdkd
Benım sevdıgım yöredenÇilekli Çin yöresinden. Objeler küçük o yüzden. Çikolatalı olan ise...
Tatlı yedim o kestiPastayı?
Yarasın o zaman
Geçen gün de etrafım erkek dolu olsun ürolog olucam diyordu.Ooo sen daha yakın zamanda ben 10 yıl önce çocuktum demiyor muydun evladım? Ne ara dük uzmanı oldun ajjsjsjs
Anatomi bilgim djdkd bakmışlığım var mdkd
Oh iyi bariTatlı yedim o kesti
Ben paylaşayım bugün yaptığım pastayı.