- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ahahfhaha Idrakyollariiltihabi bilmez tabii dur hemen gösterem.O konuda Lyanna Mormont un eline su dökemezsin. Hatırlıyor musun makarnaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahfhaha Idrakyollariiltihabi bilmez tabii dur hemen gösterem.O konuda Lyanna Mormont un eline su dökemezsin. Hatırlıyor musun makarnaları
Ahahfhaha Idrakyollariiltihabi bilmez tabii dur hemen gösterem.
Yok bu grubun orijinal kadrosu olmuş, seni sonradan aldık o yüzden güncel foto değil bu
Evet. Sonradan gelene tutturuyoruz... Makineyi.
Ahahhaf kısmet artıkTeselli için teşekkürler. Ama aşağıdaki mesaja bakarsak makineyi kitlemişiniz bana
"Umarım makinedir" diyebiliyorum sadece
Gordugunde aklına ilk ne geldi bir de delikli püüIdrakyollariiltihabi @Vander NeverOne cilek.yagmuru size geçtiğimiz İtalya tatili dönüşü aldığım makarnaları göstermek isterim. Tamamen yerel, kültürel yemek olarak yani.
Bir paketini de pişirmiştim ahfha
Eki Görüntüle 2610615
Pompei den mi aldın bunlarıIdrakyollariiltihabi @Vander NeverOne cilek.yagmuru size geçtiğimiz İtalya tatili dönüşü aldığım makarnaları göstermek isterim. Tamamen yerel, kültürel yemek olarak yani.
Eki Görüntüle 2610615
Hiç bu kadarını bir arada gormemiştiö fkdkdkdk her milletten varIdrakyollariiltihabi @Vander NeverOne cilek.yagmuru size geçtiğimiz İtalya tatili dönüşü aldığım makarnaları göstermek isterim. Tamamen yerel, kültürel yemek olarak yani. Yokuspokus sen zaten biliyorsun
Eki Görüntüle 2610615
Yok ya Roma'dan ya Floransa'dan almıştım ama her yerde var zaten.Pompei den mi aldın bunları
Ahafhah makarna biliyorsun haşlayınca şişen bir besin ahdhahHiç bu kadarını bir arada gormemiştiö fkdkdkdk her milletten var
Idrakyollariiltihabi @Vander NeverOne cilek.yagmuru size geçtiğimiz İtalya tatili dönüşü aldığım makarnaları göstermek isterim. Tamamen yerel, kültürel yemek olarak yani. Yokuspokus sen zaten biliyorsun
Eki Görüntüle 2610615
TerbiyesizleşmicemYok ya Roma'dan ya Floransa'dan almıştım ama her yerde var zaten.
Ahafhah makarna biliyorsun haşlayınca şişen bir besin ahdhah
O öyle kötü mala para vermez bol bolMükemmel gerçekten. Elde üretim mi bunlar?
Bir de çok su çekiyor mu merak ettim, pişince çok büyüyor mu?
Hiç bu kadarını bir arada gormemiştiö fkdkdkdk her milletten var
O öyle kötü mala para vermez bol bol
Şişiyordur o gozunden tanır
Ondan uzun boylu adam istiypr
O öyle kötü mala para vermez bol bol
Şişiyordur o gozunden tanır
Ondan uzun boylu adam istiypr
Demekki elinde istatistikler var boya göre işlev tablosu çıkarmıştır o evde yenılıyordurKonu yine geliip isleve dönecek ama bacim
Çilekli Çin yöresinden. Objeler küçük o yüzden. Çikolatalı olan ise...
Elimdeki çikolatayı bıraktım la olm aniden yapma bunu.
Terbiyesizleş diyorsunuz sonra sabah millet kızıyor fkdkdkdkPişmiş hallerini gözümde canlandıramadım. O delikler şişince boğum boğum oldu mu acaba asdfg