- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.189
- 598
Çemkirmeye de müsaitizOlgun gadının hali başkadır, biz çelinmeye müsaitiz.
AhahfhahsfaŞebeq miyin olm hayret bi şey. Fıstık da ataydın.
supernatural ve frıngeyı cok begenmıstım :)
Çemkirmeye de müsaitiz
Lütfen ustam ol, beni eğit sensei.Ben 10 senede 2 kere banlandım
Ben çok beğendim. Polisiye edebiyat da sinema da her bir şey de severim. Rookie'nin konusu da güzel. 40'ından sonra polis olmaya karar vermiş bir adam filan. Bir bak bence.Evet Nathan Fillionlu, castle harika ya! Biliyorum Rookie'yi (adami insta'dan takip ediyorum) ancak bir türlü bakamadim.
Dizi nasil?
Polisiye olarak bir ara Rookie Blue'e sarmistim. Gayet iyi bir dizi. Oda Gregory Smith ile, Everwoodtan. Everwood'ta çoook güzel bir diziydi yaa
Ahahfha en öne beni atmışsınız zatenDe mi hemen Lyannanın sırtında destek, ne en önde ne en arkada.
@Vander en arkada. O "Ben gencim benim aklımı çeldiler" diye sıyrılacak. Onu hiç gözüm tutmadı.
Gittim destan yazdım konuya, yok yere ciddi yaptınız beni
Valla o zamanlar değilmiş herhalde ben ne bilebilirim annesi çalışmadıysa onun suçu değil
Yok bu grubun orijinal kadrosu olmuş, seni sonradan aldık o yüzden güncel foto değil buBen fotoğraf makinasını tuttuğum için mi yokum acaba (züğürt tesellisi)
2-3 flört var hamdolsun. Onlar da olmasa vakit geçmez zaten
Fütursuzca?O değil de yine fütursuzca fotoğraflaştığımız saatlere geldik sanırım.
Ben fotoğraf makinasını tuttuğum için mi yokum acaba (züğürt tesellisi)
Hahaha bide bosuna yazdin, kiz bence kendisi ciddi degil ve fake. Baksana cevaba
Ah idrak, bosuna yormussun kendini. Sen buralarda takil canim
İşte birinin başlaması lazım ama ben sıramı savdım. Yeni gelenlere yükleniyoruz şimdi.Fütursuzca?
Hani nerede?
Kim neresini paylaştı?
OooAllah arttırsın mı diyeyim, teke düşürsün mü diyeyim, ne diyeyim bilemedim
Makineyi mi?Evet. Sonradan gelene tutturuyoruz... Makineyi.
Lütfen ustam ol, beni eğit sensei.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?