Coronasavar

Ne ettin sen ya ayyy bana su dökün su yetmezzzzzzz
Bana susuzlugumu giderecek musluk bulun @Night Club
Bu dizi kesınlıkle izlemeliyim sen bana bu kesıtlerı at dkdkddk

Dizinin hepsi böyle degil tabiki de, ama adamin bakislari bile seni yakiyor.

Bos yere surda günlerdir bunu binge watching yapmiyoruz. Sabahin köründe kalktigim halde. (bir minicik insan "sabah oldu, hadi kalkin" dedigi için)

Ayirten bu minicik insanin ergen olmasini ve öglene kadar uyumasini sabirsizikla bekliyorum.

Hepsi böyle değilse vander'in işini görmez

Ergenlikte de ayrı dertler var, o da sıkıntı bence.

Tamam UK versiyonuna da bakayım madem.

İleri ala ala izledim, sonra devamı geliyor mu

Niye ileri ala ala, sahnenin tadini kaçiriyorsun o sekilde.

Her sahne böyle degil fakat çok güzel bir adam kadini seviyor ve ulasamiyor, sonra baska kadinla beraber oluyor uçgen iliski olayi var. Heycanli. Ayirten politik olarak solcu isen, o tarafinda tatmin oluyor.

Yani bu dizi romantikligi arayan solcular için yapildi adeta

Cidden çirkin ama rolü çekici
Dışarda gorsem bakmam ıyy burna bak şeyinden daha buyuk derim

Nereden biliyorsun ki tatlı qıs

Evet ya. Farklı bir karizması var adamın. Yakışıklı değil ama karizmatik

Ya linçlenmek istemem ama böyle çok uzun boylu adamlar hiç çekici gelmiyor bana. Allah affetsin dik duramayan maydanoz demetleri geliyor aklıma. 1 flörtüm hariç en uzun sevgilim 176 falandı, zaten gittim en sonunda ufak tefek bir adam buldum asdfg
Ama bu adam bu diziden sonra çok çekici geldi bana. Bütün sezonları belki sevişir umuduyla izledim, sesini duydukça bi tuhaf oluyorum

Benim dizim bitti, diğer dizilerimin yeni sezonlarına 1 hafta var.
1 haftada gömecek dizi önerin bana

Ayol sevdiğine kavuşamayıp başkasıyla olmak zaten benim hayatımın özeti, bir de bunun dizisini izleyip kahrolmayayım

Romantik zaten değilim

İyi sana çekici gelmesin, piyasadan bir rakip elenmiş olur
Ben de aksine ne kadar uzun o kadar iyi. 2 metre olsun hayır demem bayılırım

Piyasada değilim zaten benim başım bağlı
Ama piyasadayken kısa ve kendini kısa hisseden erkeklerin umut ışığıydım

Ayol sevdiğine kavuşamayıp başkasıyla olmak zaten benim hayatımın özeti, bir de bunun dizisini izleyip kahrolmayayım

Ama kim bilir kavusuyorlar, hiç bilemezsin.

Ve romantiklik harika ya. Cünkü gerçek degil. Okumayi, seyretmeyi çok severim. Bir erkegin cidden kadini sevmesi, ona ihtiyaç duyup onun için savasmasi...

Ya Ryan Gosling bir ev yapti yaa sevdigi kadin için. Ev ev!

Piyasada değilim zaten benim başım bağlı
Ama piyasadayken kısa ve kendini kısa hisseden erkeklerin umut ışığıydım
Olsun, Allah korusun ama piyasaya dönme ihtimalin var her an. Ben işimi sağlama alayım

Benim boyum 1,72. Büyük konuşmayayım ama kendimden kısa erkek istemem. Uzun olsun, baya uzun olsun. Uzunun sınırı yok, olabildiğinde uzun olsun

Bilemem, ben kavuşamadım

Yok ben reelde de dizi film kitapta da romantik değilim. İçimi bayar romantizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…