Çok fantezil geleneksek ingiliz kıyafetlerının parçası bu dkddk çoraplar amaTamam UK versiyonuna da bakayım madem.
İleri ala ala izledim, sonra devamı geliyor mu
Ah ahhhh adam adam olsa vurmaz da açtırtma ağzımıAhahfhs bu karantina en çok seni vurdu vander
Ne ettin sen ya ayyy bana su dökün su yetmezzzzzzz
Bana susuzlugumu giderecek musluk bulun @Night Club
Bu dizi kesınlıkle izlemeliyim sen bana bu kesıtlerı at dkdkddk
Bir benden hayır var sana night görüyorsun2 gün sonra ilk kez güneşi gördüm (BDVye çıktım) meğer millet her yerlerde fink atarmış anam. Aldatılmışız.
HahahahAh ahhhh adam adam olsa vurmaz da açtırtma ağzımı
Hepsi böyle değilse vander'in işini görmezDizinin hepsi böyle degil tabiki de, ama adamin bakislari bile seni yakiyor.
Bos yere surda günlerdir bunu binge watching yapmiyoruz. Sabahin köründe kalktigim halde. (bir minicik insan "sabah oldu, hadi kalkin" dedigi için)
Ayirten bu minicik insanin ergen olmasini ve öglene kadar uyumasini sabirsizikla bekliyorum.
Tamam UK versiyonuna da bakayım madem.
İleri ala ala izledim, sonra devamı geliyor mu
Hepsi böyle değilse vander'in işini görmez
Ergenlikte de ayrı dertler var, o da sıkıntı bence.
Cidden çirkin ama rolü çekici
Dışarda gorsem bakmam ıyy burna bak şeyinden daha buyuk derim
Evet ya. Farklı bir karizması var adamın. Yakışıklı değil ama karizmatik
O bile yeter bana hahaha o kadar zor durumdayım gerisi bendeHepsi böyle değilse vander'in işini görmez
Ergenlikte de ayrı dertler var, o da sıkıntı bence.
Ayol sevdiğine kavuşamayıp başkasıyla olmak zaten benim hayatımın özeti, bir de bunun dizisini izleyip kahrolmayayımNiye ileri ala ala, sahnenin tadini kaçiriyorsun o sekilde.
Her sahne böyle degil fakat çok güzel bir adam kadini seviyor ve ulasamiyor, sonra baska kadinla beraber oluyor uçgen iliski olayi var. Heycanli. Ayirten politik olarak solcu isen, o tarafinda tatmin oluyor.
Yani bu dizi romantikligi arayan solcular için yapildi adeta
İyi sana çekici gelmesin, piyasadan bir rakip elenmiş olurYa linçlenmek istemem ama böyle çok uzun boylu adamlar hiç çekici gelmiyor bana. Allah affetsin dik duramayan maydanoz demetleri geliyor aklıma. 1 flörtüm hariç en uzun sevgilim 176 falandı, zaten gittim en sonunda ufak tefek bir adam buldum asdfg
Ama bu adam bu diziden sonra çok çekici geldi bana. Bütün sezonları belki sevişir umuduyla izledim, sesini duydukça bi tuhaf oluyorum
Neyi bitirdin, neleri bekliyorsun?Benim dizim bitti, diğer dizilerimin yeni sezonlarına 1 hafta var.
1 haftada gömecek dizi önerin bana
Ayol sevdiğine kavuşamayıp başkasıyla olmak zaten benim hayatımın özeti, bir de bunun dizisini izleyip kahrolmayayım
Romantik zaten değilim
İyi sana çekici gelmesin, piyasadan bir rakip elenmiş olur
Ben de aksine ne kadar uzun o kadar iyi. 2 metre olsun hayır demem bayılırım
Çocukları uyutup çalıştım. Anlatacak heyecanlı ve komik bir şeyim yok.Uyumak için erken...napacağınuzzz?
Bir haftada gömemezsin ama Rectify çok beğendiğim bir dizidir.Benim dizim bitti, diğer dizilerimin yeni sezonlarına 1 hafta var.
1 haftada gömecek dizi önerin bana
Ayol sevdiğine kavuşamayıp başkasıyla olmak zaten benim hayatımın özeti, bir de bunun dizisini izleyip kahrolmayayım
Olsun, Allah korusun ama piyasaya dönme ihtimalin var her an. Ben işimi sağlama alayımPiyasada değilim zaten benim başım bağlı
Ama piyasadayken kısa ve kendini kısa hisseden erkeklerin umut ışığıydım
The sinner bitti, how to get away with murder la casa de papel başlayacak bir haftaya.Neyi bitirdin, neleri bekliyorsun?
Hemen bakıyorum şimdi.Çocukları uyutup çalıştım. Anlatacak heyecanlı ve komik bir şeyim yok.
Bir haftada gömemezsin ama Rectify çok beğendiğim bir dizidir.
Bilemem, ben kavuşamadımAma kim bilir kavusuyorlar, hiç bilemezsin.
Ve romantiklik harika ya. Cünkü gerçek degil. Okumayi, seyretmeyi çok severim. Bir erkegin cidden kadini sevmesi, ona ihtiyaç duyup onun için savasmasi...
Ya Ryan Gosling bir ev yapti yaa sevdigi kadin için. Ev ev!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?