- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Senin daha zayıf halini düşünemiyorum. Zaten kolum kadar bacağın varBen daha da zayıftım biliyor musunsevgili yapınca saldım. Dedim ben piyasadan çekiliyorum artık
Neyse ki geçti çarpılman. Niye tek sen çarpıldıysan artık ahhadsYok ışıklar kaptılınca göz uyum sağlar ana hatları gorebılırsın dun gece ben de yoktu
Şimdi sıra bu gece çarpılmaktaNeyse ki geçti çarpılman. Niye tek sen çarpıldıysan artık ahhads
Kısmetse neden olmasın kuzumŞimdi sıra bu gece çarpılmakta
İtiraf etmeliyim ki bende zayıf sayılırımAnnem zayıf annemi seviyorum, onu not düşeyim.
@AbsolutPromise bebeyim de sinir bozucu derecede zayıf, onu da seviyorum.
Sevilecek zayıf kontenjanımda bir-iki kişilik yer kaldı, idareli kullanmam lazım
Loreth bunu beğendi. Hala sapkın ama aynı zamanda daha edepli ve elit bir obje.
Kısmetse neden olmasın kuzum
Idrakyollariiltihabi gözümüz yollarda kaldı haydin gel artık.
Yokuspokus sen de işini gücünü hallet bu arada.
Aman tekila dediğin şunun şurasında kaç shot. Unutmuşum bile içtiğimiMotorlaaarr ahsfhah
Tekilaları gömen ben değilim çünküm.
Bana zayıf esprisi yapma
10 sene öncesine kadar zayıftım ben de tamam mı.......
Sanırım üzgünc birşey söyledim istemeden, özür dilerim kızlarİtiraf etmeliyim ki bende zayıf sayılırım1.70 boya 61 kiloydum, hadi bu ara kilo aldım desem 63-64 olmuşumdur en fazla kontenjana beni de ekleyebilirsin.
Off sen de bilmeden sevdiğim zayıflardan çıktın.İtiraf etmeliyim ki bende zayıf sayılırım1.70 boya 61 kiloydum, hadi bu ara kilo aldım desem 63-64 olmuşumdur en fazla kontenjana beni de ekleyebilirsin.
Karikatür bakıyodum gız ben de atim size diye;
Eki Görüntüle 2610503
Ahahda kaç shot? Ha kaç shot sorarım sana.Aman tekila dediğin şunun şurasında kaç shot. Unutmuşum bile içtiğimi
Şişkolarla ilgili de nahoş şeyler deniyor ama burada dile getirmek niyetinde değilimBen senin adına üzüldüm sıskalar sinsi olur derler çünkü
NeverOne ben philips ev tipi lazer kullandim cok memnunum. Onun zararsiz oldugunu soylemislerdi farkliymis ama ben 2016dan beri kullaniyorum eskimistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?