Lunapark bana geliyor da diyebiliriz.Lunaparka mı gidiyon gülüm?
Lunapark bana geliyor da diyebiliriz.
Gece bir ara yazmayı bırakırsam anlayın ahfha
Ne güzel bize de nefer olur kendisi işte, aramızda bozulmasa tabi.
Virüs nerede hani ben görmüyorum ahhafhaKorono var koronooooo
İnsanları yemek tarifi vermeye teşvik ediyorsun, yanlışlıkla başlığın seviyesi yükselecek diye korkuyorum
Birileri de zayıf ve hamarat olacak ki dünyanın dengesi korunsun. Herkes şişman olursa dünyanın bizi kaldırma gücü kalmayabilir, olaya böyle bakalım canımİnsanları yemek tarifi vermeye teşvik ediyorsun, yanlışlıkla başlığın seviyesi yükselecek diye korkuyorum
Zayıfları sevmiyorum biliyorsun, hamaratları da sevmiyorumKeşke herkes tembel ve şişman olsa
Annem zayıf annemi seviyorum, onu not düşeyim.Birileri de zayıf ve hamarat olacak ki dünyanın dengesi korunsun. Herkes şişman olursa dünyanın bizi kaldırma gücü kalmayabilir, olaya böyle bakalım canımzayıflara da ihtiyacımız var
Virüs nerede hani ben görmüyorum ahhafha
Yok be hoşlandığım beyle lafladık da gündüz, müsait olduğunda rahat rahat konuşalım diye sözleştik. Onu diyorum
Birkaç zayıf daha sığar oraya yaAnnem zayıf annemi seviyorum, onu not düşeyim.
AbsolutPromise bebeyim de sinir bozucu derecede zayıf, onu da seviyorum.
Sevilecek zayıf kontenjanımda bir-iki kişilik yer kaldı, idareli kullanmam lazım
Motorlaaarr ahsfhahSana yolladığım videoyu hatırlıyorsundur ve ona göre davranıyorsundur umarım
Tekilaları gömen ben değilim çünküm.Günün en sevdiğim saatleri geldi.
Şimdi saat 10a kadar kendime film-dizi seçme zamanı. 11de de seçtiğim uyduruk bişeyi izleyip aman bu ne b.kum gibi diyerek kapatıp yatma. 12ye kadsr dön dolaş, sosyal medyada fink at ve uyu. Her gecem böyle inanılmaz verimli
Bana zayıf esprisi yapmaBirkaç zayıf daha sığar oraya ya
Benim de 3-4 senem mi kaldıBana zayıf esprisi yapma
10 sene öncesine kadar zayıftım ben de tamam mı....
Terbiyesiz.Benim de 3-4 senem mi kaldı
ya su gulmem gecse yazıcam daEv tipi lazer epilasyon cihazı kullanan var mı aranızda?
yaaYa size bir şey sorucam benım 2 gozumde bozuk bir daha bozuk
Daha bozuk olan göz gece ısıklar kapatılınca daha kötü görüyor
Ben daha da zayıftım biliyor musunTerbiyesiz.
Benim yaptığım gibi yiyip içip ofiste oturmazsan almazsın kilo. Alınca verilmiyor annem, verilmiyor gülüm
Neyse beğenen böyle beğensin napim, uğraşamam
Yok ışıklar kaptılınca göz uyum sağlar ana hatları gorebılırsın dun gece ben de yoktuya su gulmem gecse yazıcam da
ben phılıps lumıa prestıge tavsıye ederım
yaaemcukleme aparatından sonra sunu gorunce gulmemı durduramıyorum herseye gulmeye basladım
gecelerı karanlık oldugu ıcın gormen zorlasıyor olabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?