• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Screenshot_2020-03-28-19-51-22-1.png

Lyanna Mormont Lyanna Mormont hayırdır beğenmedimlere başlamıssın bir sorun varsa bileyim ? 🧐
İnsanları yemek tarifi vermeye teşvik ediyorsun, yanlışlıkla başlığın seviyesi yükselecek diye korkuyorum :D
Zayıfları sevmiyorum biliyorsun, hamaratları da sevmiyorum :D :D Keşke herkes tembel ve şişman olsa :D

İnsanları yemek tarifi vermeye teşvik ediyorsun, yanlışlıkla başlığın seviyesi yükselecek diye korkuyorum :KK70:
Zayıfları sevmiyorum biliyorsun, hamaratları da sevmiyorum :KK70: :KK70: Keşke herkes tembel ve şişman olsa :KK70:
Birileri de zayıf ve hamarat olacak ki dünyanın dengesi korunsun. Herkes şişman olursa dünyanın bizi kaldırma gücü kalmayabilir, olaya böyle bakalım canım 🤣 zayıflara da ihtiyacımız var 🤣

Birileri de zayıf ve hamarat olacak ki dünyanın dengesi korunsun. Herkes şişman olursa dünyanın bizi kaldırma gücü kalmayabilir, olaya böyle bakalım canım 🤣 zayıflara da ihtiyacımız var 🤣
Annem zayıf annemi seviyorum, onu not düşeyim.
AbsolutPromise AbsolutPromise bebeyim de sinir bozucu derecede zayıf, onu da seviyorum.

Sevilecek zayıf kontenjanımda bir-iki kişilik yer kaldı, idareli kullanmam lazım :D

Günün en sevdiğim saatleri geldi.
Şimdi saat 10a kadar kendime film-dizi seçme zamanı. 11de de seçtiğim uyduruk bişeyi izleyip aman bu ne b.kum gibi diyerek kapatıp yatma. 12ye kadsr dön dolaş, sosyal medyada fink at ve uyu. Her gecem böyle inanılmaz verimli :KK200:

Sana yolladığım videoyu hatırlıyorsundur ve ona göre davranıyorsundur umarım :deli:
Motorlaaarr ahsfhah

Günün en sevdiğim saatleri geldi.
Şimdi saat 10a kadar kendime film-dizi seçme zamanı. 11de de seçtiğim uyduruk bişeyi izleyip aman bu ne b.kum gibi diyerek kapatıp yatma. 12ye kadsr dön dolaş, sosyal medyada fink at ve uyu. Her gecem böyle inanılmaz verimli :KK200:
Tekilaları gömen ben değilim çünküm.

Birkaç zayıf daha sığar oraya ya 😄😄
Bana zayıf esprisi yapma :D
10 sene öncesine kadar zayıftım ben de tamam mı.......

Ev tipi lazer epilasyon cihazı kullanan var mı aranızda?
ya su gulmem gecse yazıcam da :KK70:
ben phılıps lumıa prestıge tavsıye ederım
Ya size bir şey sorucam benım 2 gozumde bozuk bir daha bozuk
Daha bozuk olan göz gece ısıklar kapatılınca daha kötü görüyor
yaa :KK70: emcukleme aparatından sonra sunu gorunce gulmemı durduramıyorum herseye gulmeye basladım
gecelerı karanlık oldugu ıcın gormen zorlasıyor olabılır mı :KK70:

ya su gulmem gecse yazıcam da :KK70:
ben phılıps lumıa prestıge tavsıye ederım

yaa :KK70: emcukleme aparatından sonra sunu gorunce gulmemı durduramıyorum herseye gulmeye basladım
gecelerı karanlık oldugu ıcın gormen zorlasıyor olabılır mı :KK70:
Yok ışıklar kaptılınca göz uyum sağlar ana hatları gorebılırsın dun gece ben de yoktu

Back