- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
O yırtığa kadar geldi mi fkfkddk kaçırdıkların
Susar mısın sayın arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yırtığa kadar geldi mi fkfkddk kaçırdıkların
Bir de nickinde sesli harf olmayan sevimli bir arkadaş daha vardı onu da çağıralım
Pardon night ablaSusar mısın sayın arkadaşım.
Insan seli oldu, etiketler cilginca akiyordu ahshsTitriyorum Lyanna, altıma kaçırmış bile olabilirim birkaç damla.
Pardon night abla
Hürmet etmem gerekıyor bazı şeylere oraya yama yaparsan korur seni
az kaldı dur bır 200 sayfa okuyup gelcemOkumaaaaaaaaa
Okurken genç oldugumu asla unutma tecrubesizim onlar gıbı değilim
Bana ayıp dur demediler ama
Seni seviyorum demek bu YerimSevdiğim üyelerin toplanma yeri olduğunu görünce seni de çağırdım diyelim
Insan seli oldu, etiketler cilginca akiyordu ahshs
Gencim tecrubesizim her turlu yırtarımYeter diyordu Lyanna, yeter...
Night ağlıyordu, Vander (işin farkına varamamış) sessizce ağlıyordu. Taytını keserim bi daha tayt dersen gadın.
Aha yaptığını beğendin mi? Burada terbiyeli taklidi yapıyordum bozdum. Şimdi rolüme tekrar girmem lazım, öf.. Ohmm..
Dur daha aksam geleceklerin şokunu dusun sen ben bile olayın akisinda olmama ragmen çarpıntım tuttu ahshsYeter diyordu Lyanna, yeter...
Night ağlıyordu, Vander (işin farkına varamamış) sessizce ağlıyordu. Taytını keserim bi daha tayt dersen gadın.
Aha yaptığını beğendin mi? Burada terbiyeli taklidi yapıyordum bozdum. Şimdi rolüme tekrar girmem lazım, öf.. Ohmm..
Olay sana patlamasin? Genc yasinda yaptığı edepsizliklere bak diye ahhssGencim tecrubesizim her turlu yırtarım
Ayriyetten dün çarpıldım siz kendi derdinize yanın
Gencim tecrubesizim her turlu yırtarım
Ablalarımı örnek aldım ben hep suçum bu size atarım sucuOlay sana patlamasin? Genc yasinda yaptığı edepsizliklere bak diye ahhss
Şimdiki gençler bizi cebinden çıkarır anam, tecrübesizim diye yirtamazsın bu iştenGencim tecrubesizim her turlu yırtarım
Onlar sana lazim tut kendini ahshsSaldıracak bana Robertolarımı ya.
Hemen satti yaaAblalarımı örnek aldım ben hep suçum bu size atarım sucu
Çarpılmam hafifletici sebep demekki en temız benım ki bu yoldan donebılecegıme inanıyor yaratıcı böyle dusunuyorumŞimdiki gençler bizi cebinden çıkarır anam, tecrübesizim diye yirtamazsın bu işten
Şimdiki gençler bizi cebinden çıkarır anam, tecrübesizim diye yirtamazsın bu işten
Tek carpilan sensin, bir de o acidan bak. Hicbirimize bir sey olmadi. Neden tek sen çarpıldın?Çarpılmam hafifletici sebep demekki en temız benım ki bu yoldan donebılecegıme inanıyor yaratıcı böyle dusunuyorum