Terbiyeli mi olacagız?
Senın bebe zaten ananesinde diğer bebeler evde canını sıkma gece operasyon yaparız kıyamam sanaAkın akın çağırıyorlar anam, seviyeyi nasıl düşürdüysek 15 adam çağırdılar yukarı çeksin diye.
Ben bi gerildim haci ufaktanAkın akın çağırıyorlar anam, seviyeyi nasıl düşürdüysek 15 adam çağırdılar yukarı çeksin diye.
Kendim yapamayınca ceneme vuruyor iste yabanimBilmez miyim, ama bende gizli gizli okuyordum o konuları
Sevdiğim üyelerin toplanma yeri olduğunu görünce seni de çağırdım diyelimYeni eglence topigimiz burasi mi
Ben bi gerildim haci ufaktan
Basliktan çıkmadan önceki son sozleri....
Sizi denedimNe oldu en son sokaklara atacaktin kendini, uzun süre de ses çıkmayınca süphelenmedim değil
Ya ben sırf ondan korktuğum için çağırmak istediğim tüm üyeleri çağıramıyorum. Çağırdıklarım esneklik payı var gibi görünenler.
Bu kadar açık etmese miydin acaba kendiniBilmez miyim, ama bende gizli gizli okuyordum o konuları
Elim ayagim dolandi bir anda napacagimi bilemedim.Şeker'i anladım yüreciğinin o pıt pıt atışını...
Okumaaaaaaaaayaa
dur dıger sayfaları da okuyup gelcem
Biz seni yedirmeyiz merak etmeTek bir soru soracam 45 yaş üstü varsa gerilebilirim var mı?
Şimdiden özür dilerim sayın abla
Elim ayagim dolandi bir anda napacagimi bilemedim.
O yırtığa kadar geldi mi fkfkddk kaçırdıklarınTitriyorum Lyanna, altıma kaçırmış bile olabilirim birkaç damla.
ah nasılda gormemısım bunu gelmedı ya etıket sabah 4 e kadar netflıx ızledım bosu bosunaNscckts
Bir an gaza geldim sanırımBu kadar açık etmese miydin acaba kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?