Coronasavar

Topiğin girişine eli tüfekli yaşlı bir emmi koysaymışsınız keşke. "Oraya giden bir daha dönmedi" diye bağırarak gelenleri uyarırdı
Korku/gerilim filmi temasini işledik. Nightla ben ilk olenleriz, filmdelisi katilin gozune çamaşır suyu fisfislayarak hayatta kalan tek kisi. Sen de yerini sec.

Loreth in umdugu daglara kar yagdi. Kendi elleriyle idrak ve night'in yanina ucuncuyu getirdi ahahshs

Ben onlar kadar olamam ki. Ustalara saygı asdfg
Ama terbiyesizliği övecek seviyede terbiyesiz olmakla ilgili ayrı bir kategori açılırsa başvurumu yaparım.

Korku/gerilim filmi temasini işledik. Nightla ben ilk olenleriz, filmdelisi katilin gozune çamaşır suyu fisfislayarak hayatta kalan tek kisi. Sen de yerini sec.

Ya her şeyi konuşmuşunuz, bana gele gele tayt geldi. Hayattaki şansım

Çabanı takdir ediyorum sayın Loreth
Bu konunun ilk sayfalarında, sanırım birbirimize kendimizi göstereceğiz, öyle hissediyorum arkadaşlar gibi bir şey yazmıştım ama bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim. Sanırım virüslü günler geride kaldığında birbirimizin yüzüne bakmaya utanacağız, tanımamış gibi yapıp, yol değiştireceğiz.

Olsun ara ara eskilere dönüyoruz. Yakalarsin illa bir yerden

Ben dun gece şapkamı çıkarıp önümü ilikledim. Anca getir goturunuzu yaparim ahshsb
Benim adim cikmis sadece

Hiç öyle saygı ayağı kesme, Idrakyollariiltihabi bir sen iki. Ben gelene kadar dük dük diye buralarda ne fantezikler Allahım affetsin. Sonradan ben 3049230 kere diyince bana kaldı. Hata bende, güvendim 302940 kere söyledim sadece.

Bilemiyorum, belki de bu kadar icli disli olunca hic kopamayacagiz. Çocuklarıniz beraber oynayacak, absolutun dugununde halay cekecegiz, vanderin atandigi hastaneden beraber uzak duracagiz, kismet bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…