- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Bence benim de terbiyesizleşmeye ihtiyacım var artık
Ben okumadan atladım çoğunu tansiyonum yükseldi şekerim düştü bir iki mesajdan sonra
Valla ben de biraz döneğim boş ver. İşi pişkinliğe vurur, aralara kaynarım.Loreth in umdugu daglara kar yagdi. Kendi elleriyle idrak ve night'in yanina ucuncuyu getirdi ahahshs
Korku/gerilim filmi temasini işledik. Nightla ben ilk olenleriz, filmdelisi katilin gozune çamaşır suyu fisfislayarak hayatta kalan tek kisi. Sen de yerini sec.Topiğin girişine eli tüfekli yaşlı bir emmi koysaymışsınız keşke. "Oraya giden bir daha dönmedi" diye bağırarak gelenleri uyarırdı
Korku/gerilim filmi temasini işledik. Nightla ben ilk olenleriz, filmdelisi katilin gozune çamaşır suyu fisfislayarak hayatta kalan tek kisi. Sen de yerini sec.
Uuu beybi, en sevdiğim. Gel!
Sen kendine sisman dersen ben öldürücem zaten seni sorun yok.Yaaa ilk ölen şişman bendim hani aşk olsun
Leopar desenli mi?Üstüme rahat bir şeyler giyineyim o zaman. Mesela tayt
Gel, gel, ne olursan ol yine gel, diyerek bu muhabbeti daha edepli bir seviyeye çekmek istiyorum. Ama oldu mu bilmiyorum.Üstüme rahat bir şeyler giyineyim o zaman. Mesela tayt
Gel, gel, ne olursan ol yine gel, diyerek bu muhabbeti daha edepli bir seviyeye çekmek istiyorum. Ama oldu mu bilmiyorum.
Loreth in umdugu daglara kar yagdi. Kendi elleriyle idrak ve night'in yanina ucuncuyu getirdi ahahshs
Loreth in umdugu daglara kar yagdi. Kendi elleriyle idrak ve night'in yanina ucuncuyu getirdi ahahshs
Korku/gerilim filmi temasini işledik. Nightla ben ilk olenleriz, filmdelisi katilin gozune çamaşır suyu fisfislayarak hayatta kalan tek kisi. Sen de yerini sec.
Bu konunun ilk sayfalarında, sanırım birbirimize kendimizi göstereceğiz, öyle hissediyorum arkadaşlar gibi bir şey yazmıştım ama bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim. Sanırım virüslü günler geride kaldığında birbirimizin yüzüne bakmaya utanacağız, tanımamış gibi yapıp, yol değiştireceğiz.Çabanı takdir ediyorum sayın Loreth
Ben dun gece şapkamı çıkarıp önümü ilikledim. Anca getir goturunuzu yaparim ahshsbHayırdır, sen kendini aklamışsın hacıt? Hayırdır yani saymayı mı unuttun?
Sende kesirlere kadar vardı, kıvıramazsın.
Leopar desenli mi?
Sonra da haliya girgir yapar misin tatli qis?
Olsun ara ara eskilere dönüyoruz. Yakalarsin illa bir yerdenBen onlar kadar olamam ki. Ustalara saygı asdfg
Ama terbiyesizliği övecek seviyede terbiyesiz olmakla ilgili ayrı bir kategori açılırsa başvurumu yaparım.
Ya her şeyi konuşmuşunuz, bana gele gele tayt geldi. Hayattaki şansım
Gel, gel, ne olursan ol yine gel, diyerek bu muhabbeti daha edepli bir seviyeye çekmek istiyorum. Ama oldu mu bilmiyorum.
Ben dun gece şapkamı çıkarıp önümü ilikledim. Anca getir goturunuzu yaparim ahshsb
Benim adim cikmis sadece
Bilemiyorum, belki de bu kadar icli disli olunca hic kopamayacagiz. Çocuklarıniz beraber oynayacak, absolutun dugununde halay cekecegiz, vanderin atandigi hastaneden beraber uzak duracagiz, kismet bu islerBu konunun ilk sayfalarında, sanırım birbirimize kendimizi göstereceğiz, öyle hissediyorum arkadaşlar gibi bir şey yazmıştım ama bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim. Sanırım virüslü günler geride kaldığında birbirimizin yüzüne bakmaya utanacağız, tanımamış gibi yapıp, yol değiştireceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?