- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Olm ben çocuk istemeyen insanım ne sıra bendeYaş yaş ama analık sıfatı 5 6 yıl daha ekler dkdks direkt sıra sana geldi kader ne yapacan evlilik dr 5 yıl eklese yaşa evet evet sıra sende
Bilemiyorum yani böyle ortadan kaybolup gecenin 01.40ında geri gelmeler falan.Azıcık aranızdan ayrıldım hemen pis iftiralar, gıybetler. İşiniz gücünüz suizan. Temizlik şirketleri çalışıyor mu karantinada diye araştırma yapıyordum.
Olm ben çocuk istemeyen insanım ne sıra bendeYapmıycam çocuk ben.
Evlilik isteğim de yok, olursa olur olmazsa olmaz.
Ben sadece hayatımda düzgün bir sevgili olacak elit bir bey istiyorum
Solunum cihazı dkjddjdk hani soluk alıp vermede yetersiz insanlar için kullanılıyorŞimdi oksijen için titreşim-akım gerekiyor. Ozon zaten elektrik akımı ile O3 oluyor şimşekler filan, mantıklı olabiliritesi var. Ciddi yanıtladım.
Bilemiyorum yani böyle ortadan kaybolup gecenin 01.40ında geri gelmeler falan.
Günahı boynuna.
Azıcık aranızdan ayrıldım hemen pis iftiralar, gıybetler. İşiniz gücünüz suizan. Temizlik şirketleri çalışıyor mu karantinada diye araştırma yapıyordum.
Bilemiyorum yani böyle ortadan kaybolup gecenin 01.40ında geri gelmeler falan.
Günahı boynuna.
Alijca senden buyuk oluyor +11 ekledim normal yaşına en küçük 2. Kişi sensin fkkddkdkOlm ben çocuk istemeyen insanım ne sıra bendeYapmıycam çocuk ben.
Evlilik isteğim de yok, olursa olur olmazsa olmaz.
Ben sadece hayatımda düzgün bir sevgili olacak elit bir bey istiyorum
Solunum cihazı dkjddjdk hani soluk alıp vermede yetersiz insanlar için kullanılıyor
Senın söyledıgın djjdjdkd daha çok oksijeni arttırmak falan içindir havayı temizlemek
Kdkddk o zaman akla tek bir şey gelıyor bak yine aynı kapıya çıkıyor sevişirken nefes mefese kalmalara birebir
Ya da boğulmalara yol açadabilir
Sjsjjs banyo yapmaya kalkanlar belli tabi sabah bırakmayın kız
Napıyım elit olmayan mı bulayım. O da olmaz ki öyle ya.Düzgün bir sevgili olacak elit beyi bulan nikahı basıyor. Kalmaz sana ondan.
Allah arttırsınBilemedim bir değil bir de hani, iki... Belki üçtür de olmayanlara şey olmasın diye demiyordur.
Yatmadan Önce Yüz Fırça DarbesiKitap okuyup kendimi geliştirdim. Cahil cahil konuşmayın zaten kalitem düştü ajajsnsjs
Hdjdjd inandım ama sen boğulmalara da sebep olacagını yine aklında tutYavrum kimyacı kimliğimlen ciddi cevapladım, oksijeni şey edebilir; solunum cihazı mekaniğini get müyendiziklere sor. 13 yıl önce küstüğüm mesleğime döndürdün beni gece gece. Bak günah kilitleyeceğiz sana gider öbür gözün de akıllı ol.
He demekki eşler banyo yapmaya aynı anda kalkıypr tehlikeli durum fkdkdSabaha bırakınca çocuk uykusunda huzursuz oluyor. Cenabetlik rahatsız ediyor sabileri. Masum onlar hissediyor pisliği ajajsjsje
Hdjdjd inandım ama sen boğulmalara da sebep olacagını yine aklında tut
Özelden yaz yahu ablam değilsin yaşıtımsım dkkdd muhtemelen çok fesat anladın fkfkkfBi şey diycim çok ayıp olacak vallahi diyemedim içimde patladı, patlıyor, geliyor...
Eğleniyor ablasıyla gelmiş burada. Tıpçı, de get bakem.
Farklı erkeklere değil ya, bir tane erkeğim olsun, onun geyşası olayımAlijca senden buyuk oluyor +11 ekledim normal yaşına en küçük 2. Kişi sensin fkkddkdk
Sen de sürekli farklı erkeklere geyşalık istegınden dolayı çarpılacan djjddk hayat bu
Belki elit ırkık çarpar seni
He demekki eşler banyo yapmaya aynı anda kalkıypr tehlikeli durum fkdkd
Allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?