- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Jdjdjd belki özel durumlar için mutasyon gecırıyordur hiçç belli olmaz
Sen o dudagi baska seyler ile karistiriyorsun bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jdjdjd belki özel durumlar için mutasyon gecırıyordur hiçç belli olmaz
Allah affetsin aminÜst katımda oturan apartman yöneticisi Mune nin bağırtısını Duydum...
Ulan ne kocaymış bee hikaye yazarken bile iki cümleden biri koca içeriyor Karantinada olduğunuz nasıl belli.
Aboov 10 sayfa okumadım konu nerelere gelmiş üstüme iyilik sağlık.Üst dudağı yok bunun emcükleme sıkıntısı olur
Aboov 10 sayfa okumadım konu nerelere gelmiş üstüme iyilik sağlık.
Bekar genç kızlar var burada, sizi terbiyeye davet ediyorum, gelir misiniz?
Ya ben utandım onlar adına, yüzüm kızardı okurken, yarısını okuyamadım. Neler yazmışlar, edepsizlik diz boyu. Ar namus kalmamış......Mune müdürüm ben burada hobi grubu olarak arkadaşlara fizik anlatıyorum, arkadaşlar neler yazıyorlar, bakar mısınız rica etsem?
Ya ben utandım onlar adına, yüzüm kızardı okurken, yarısını okuyamadım. Neler yazmışlar, edepsizlik diz boyu. Ar namus kalmamış......
Gelirdim de kapıda "fantezi temizlik grubu a.ş" den gelen zenci abiler var şimdi..ayıp olur ahsjsjs.
Yazık yazık evli barklı kadınlar bir de.Bacım kalmamış kalmamış, yazıklağğr olsun. Tükürmeye ar ederim arrr..
Ahahfa gülme emojisi yeterli gelmedi, alıntılayıp ekstradan gülmek istedim ahfahfahTeknik olarak odaya diğer organlardan önce girebilecek tek bir organ var ahamakskskd
Yazık yazık evli barklı kadınlar bir de.
Kocalarına meyve soyup pıçağın ucunda uzatacakları yerde buralarda neler yazıyorlar.
Ahahfa gülme emojisi yeterli gelmedi, alıntılayıp ekstradan gülmek istedim ahfahfah
Bilemicem ben erkeklerde dudaklar konusunda hep çok şanslı oldumKonu değişti şimdi hikayeye ara verdik. Dudaksız adamlar nasıl emcüklenir/emcükler onu konuşuyoruz. Mühim mesele.
Bilemicem ben erkeklerde dudaklar konusunda hep çok şanslı oldum
Sen de ama boyu işlevine getirme gari be, o eksik kalsın be.Dudak dediğin nedir gülüm, mühim olan ajsjsjsmmsmd
Sen de ama boyu işlevine getirme gari be, o eksik kalsın be.