- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Korona için evi ilaçlamaya geldik apla müsait misin dediler...
Bu seferkini sen yaz djdjd engın tecrubelerini merak edıyorumBak çok değişik fantazilere gidiyor bu ilaçlama aletleri falan çıkın bu fantaziden sonu pompok biyere çıkıyor
Tabi ki dedim ve içeri aldım. İçeri girer girmez üzerlerindeki tulumları yırttılar. Nereden bilebilirdim, uyur gezerliğim azmış ve sürprizli özel hizmet numaralarından birini aramıştım. Karşımda dans etmeye başladıkları sıra..
Kk buna hiç bir zaman hazır olmayacak emin olabilirsin cici kızBu seferkini sen yaz djdjd engın tecrubelerini merak edıyorum
Üst katımda oturan apartman yöneticisiMune nin bağırtısını Duydum...
Bi de etiketlemiş aahadka.
Müdürüm vallah günahım yok, ben abdestimi sabah aldım.
Cenabetliğinizi o da görsün ki forumun üstüne okunmuş su falan döksün ahsjsjs.
Papaz gelip şeytan çıkarma bile yapsa cıksCenabetliğinizi o da görsün ki forumun üstüne okunmuş su falan döksün ahsjsjs.
Yahu ben Aidan Turner diyorum, siz nelerden bahs ediyorsunuuuz
Biriniz Aidan Turneri google'dan aratsiiinnnn
Bu dizi bana iyi gelmiyor ya kizlaaar
Hikayeye onu ds katarız dkdkd bir fotosunu dsha atar mısın hayal edecem dehikaye için djjdjdYahu ben Aidan Turner diyorum, siz nelerden bahs ediyorsunuuuz
Biriniz Aidan Turneri google'dan aratsiiinnnn
Bu dizi bana iyi gelmiyor ya kizlaaar
Baktım kocamın kıçını yesin o ajsjskskd
Hikayeye onu ds katarız dkdkd bir fotosunu dsha atar mısın hayal edecem dehikaye için djjdjd
Halen grup diyorsun ha
Jdjdjd belki özel durumlar için mutasyon gecırıyordur hiçç belli olmazÜst dudağı yok bunun emcükleme sıkıntısı olur
Jdjdjd belki özel durumlar için mutasyon gecırıyordur hiçç belli olmaz
Üst dudağı yok bunun emcükleme sıkıntısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?