- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Abiii hayal gucumden tiksindim ben eskiden böyle değildim
Hayalim en fazla dkdkdk altın süslerdi
Salonun ortasına koyduğum kelepçe, kırbaç ve vibratorü gören kaynanam, dehşetle bana baktı ve...
Hala işin ciddiyetinde değilsiniz. Ben bunları yazarken bir yandan sığınak kazıyorum.Kocamla geçen bilmem kaçıncı kez izlediğimiz ölümcül deney muhabbeti yaptık ya zombiler gelirse ordakiler gibi olmasın ben baş edemem dedithe walking dead dekileri beğeniyor onlar olsun koşamıyorlar bi yere tırmanamıyorlar diyor haklı
Benımkılerin aynısıııııı diye çığlık attı pişti olmayı beklemiyordu
Oğlum nerde dedi ve o sırada kapı çaldı
Gelen .....
Ne diyelim fkdkddn grup aslında kısır gunuymuş dkdkkd karsntina için fjdkdAhahjsn hikaye tehlikeli yerlere gidiyor biri aileye uygun hale getirsin askskeks
Ve kan ter içinde uyandımAhahjsn hikaye tehlikeli yerlere gidiyor biri aileye uygun hale getirsin askskeks
Ve kan ter içinde uyandım
Rtük umrumda değil kocam zor durumda kalacak yazıktırRtük iş başında
Abdestimin bozulacagı gunu iple çekmeye başladımBöyle saçma bir rüya gördüğüm için kendimden tiksindim. Kalkıp gusül abdesti almaya ve tövbe etmeye karar verdim...
Abdestimin bozulacagı gunu iple çekmeye başladım
Bu akşam kocamı baştan çıkaracaktım
Bunun için hemen.....
Leoparlı taytımı giydim ve en güçlü silahımı elime aldım. Gırgır...
Başladıgımı yere geri döndük fkdkkdfkdkVe fakat kapı çalıyordu. Kapıyı açmaya gittim ve karşımda zenci beyleri gördüm. Kendileri bana...
Yok öyle yeni oturdum pcye, hadi bakalım.
Ve fakat kapı çalıyordu. Kapıyı açmaya gittim ve karşımda zenci beyleri gördüm. Kendileri bana...
Yok öyle yeni oturdum pcye, hadi bakalım.
Bak çok değişik fantazilere gidiyor bu ilaçlama aletleri falan çıkın bu fantaziden sonu pompok biyere çıkıyorKorona için evi ilaçlamaya geldik apla müsait misin dediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?