- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Sen yetkili bir abiye benziyorsunGerçeğine benzeyen ahtapot şekerlemeleri var. Tadı aynı değil ama benziyor epey. Onlardan mı yesen acaba?
Ozel hayatima saygi istiyorum ahshshsDonlu donsuz?
İlgilendiğim kısım bu.
Sen yetkili bir abiye benziyorsun
simdi buna bir cevap yazmam lazim ama henuz topigin cunupluk seviyesini bilmedigimden yazmiyorumKafa girişleri daha makbul buraya chamal
Tamam, alic beğeni atmış onun uzman alanından o zamanOzel hayatima saygi istiyorum ahshshs
Tedavi önemli. Tedavi şart.
İnsanın kendini bilmesi de önemli. Her şeyin çaresi var artık.
Kenara çekilip beklemek olmaz.
Sen yetkili bir abiye benziyorsun
Ahahsh puani karistirirsan stajyer olurKaç puan aldı ondan haber ver. Ben pek yetkili olduğunu zannetmiyorum.
Ben gerçek severim kuzenim şekerleme seviyordu oradan biliyorum.
Paralel evrende?Dediler ki "Bundan sonra hep haklı olacaksın" ben de kabul ettim.
Bazı derslere girememişti biraz düşük ama sayemizde toparlayacakKaç puan aldı ondan haber ver. Ben pek yetkili olduğunu zannetmiyorum.
Benim doktorum baya iyi İdrak, gelsene sen de; kuzenin hakkında konuşursunuz biraz.
Gang doktor değiştireceğim diyordun, başladınız sanırım.Dediler ki "Bundan sonra hep haklı olacaksın" ben de kabul ettim.
Bazı derslere girememişti biraz düşük ama sayemizde toparlayacak
Gelişmeleri şimdiden görebiliyorum
Gangsta durum sandıgımdan da kötü.Dediler ki "Bundan sonra hep haklı olacaksın" ben de kabul ettim.
Halı yok halı olmadiTamam, alic beğeni atmış onun uzman alanından o zaman
Sadece saygı mı istiyorsun saygı karın doyurmuyorOzel hayatima saygi istiyorum ahshshs
Sen ders verirsin lan daha ne istiyorsunAaa dersi de mi varmış bunun? Bak şimdi ilgimi çektin genç adam
En son alev aldı da attılar ya halıları zaten, hatun salıncaktır taburedir sallantılı fetişlere kaymıştı.Halı yok halı olmadi