He yani mutfaktan soğudum bir ara bu hatun yüzünden, aha geçmişimiz burada, inanmayan 1474 sayfa okusunAz anlatmadı değil mi mutfak şeysilerini?
Ben misafirimi gayet iyi agirlarim sizden öğrenecek degilim. Gerekirse kan kusar kizilcik serbeti ictim derim...
Sen onu da bes dakikada yersin tadini cikarmadanSonuçta ahtapotun işlevi önemli damakta bıraktığı tat önemli. İri ahtapot iyidir diye bir kaide yok.
Ben artık yakıp kurtulmayı düşünüyorum mutfaktan filmHe yani mutfaktan soğudum bir ara bu hatun yüzünden, aha geçmişimiz burada, inanmayan 1474 sayfa okusun
Sen onu da bes dakikada yersin tadini cikarmadan
Her seferinde kaniyorum diye kiskaniyorsunuz tabiiHer seferinde kan kusuyorsun ısrarla misafir ağırlıyorsun ben de bunu anlamıyorum.
Sol da olur, cenabet dolu konu zaten sıkıntı yokhoşbulduksağ ayakla gireyim bari
Yazık yazık içine atıyor hep ondan nasıl anlamadım hayretHer seferinde kan kusuyorsun ısrarla misafir ağırlıyorsun ben de bunu anlamıyorum.
en cünüp benimSol da olur, cenabet dolu konu zaten sıkıntı yok
Özel mevzuları forumda konuşmasak? Ahtapot hassas noktam.
Idrakler kalkmis sever tabii ahshshshsshsHazır kalkmış gelmiş denizin dibinden. Beş dakikada yerim tabi ki.
Doğru ayak mı? Emin misin? En son sağ ayakla giren hala yürüyemiyor.hoşbulduksağ ayakla gireyim bari
Al benden de o kadar, bugün pizza yedik o derece bıktım arkadaş ben.Ben artık yakıp kurtulmayı düşünüyorum mutfaktan filmnefret etiim kendisinden 9 aydır, beni mutfakla hatırlamayin artık
Yine geç kaldın.İnanmayan 1474 sayfa okusun çekiyor canın galiba?
Ben misafirimi gayet iyi agirlarim sizden öğrenecek degilim. Gerekirse kan kusar kizilcik serbeti ictim derim...
8 kollu hassas noktasıymış, sen de donkologum diye gez, peh...Olm siz ne yaşıyorsunuz o ne be hadjsahdjks
bilmiyorum kiDoğru ayak mı? Emin misin? En son sağ ayakla giren hala yürüyemiyor.
Her seferinde ilk günki gibiHer seferinde kaniyorum diye kiskaniyorsunuz tabii