- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.017
Vander ben görmeyeli mezun oldun mu yavrum sen, tıp dan bahsediyorumSadece saygı mı istiyorsun saygı karın doyurmuyor
Sen ders verirsin lan daha ne istiyorsun
Yok canım stajlarla uğraşıyoruzVander ben görmeyeli mezun oldun mu yavrum sen, tıp dan bahsediyorum
Tecrübeyle öğrendik diyorsun, zevkiyle ay pardon tozuylaBen alaylıyım diploması da olsa fena olmaz
Gang doktor değiştireceğim diyordun, başladınız sanırım.
Ufuk çizgisi görüyor musun hekiminde?
Gerek kalmadı bence okulaVander ben görmeyeli mezun oldun mu yavrum sen, tıp dan bahsediyorum
Ama yazık değil mi ganga, başka denek bulamadın mıYok canım stajlarla uğraşıyoruz
Estetik cerrahı olup gangstaya operasyon yapacam
Ondan bilgim var, tedavi başladı deyince o sandım.Cıks :)
Ama idare ediyoruz, en azından belli bir düzende kalmama yardımcı oluyor şimdilik.
İzmirde bi doktor tavsiyesi geldi, kardeşimin izin zamanını bekliyoruz işte yoğunluk azaldığında o taraflara gidip bi görüşelim dedik.
O konuyu uzun hikaye çok özelimi şey etmeyelim fkddkdlAma yazık değil mi ganga, başka denek bulamadın mı
O sevgilin napıyor?
Tecrübeyle öğrendik diyorsun, zevkiyle ay pardon tozuyla
Hıncal Uluç bana el verdi, dememiş miydim?Gerek kalmadı bence okula
Baktı sen doktorlara doktorluk, hemşirelere hemşirelik öğretiyorsun, seninle uzaktan eğitime karar verdi
Ama ben dedim uzaktan uzağa olmaz. Dil dile değmeden öğrenilmez derler dedim. Bilmiyorum
@Vander okula devam mı kuzum? ODTÜ tıp?
Kendine gelince ozelin mi oluyor?O konuyu uzun hikaye çok özelimi şey etmeyelim fkddkdl
Eeee ama o özel bu özel.O konuyu uzun hikaye çok özelimi şey etmeyelim fkddkdl
Aklima cikarip gösterecegin bir sey geliyor ama...Yani düşünsene biri ispat istese neyi çıkarıp göstericem? Diplama sertifika bişey lazım
O konu hassas çizgim ben size özelde şey ederimKendine gelince ozelin mi oluyor?
Ozel degil o genel genel
Kendine gelince ozelin mi oluyor?
Ozel degil o genel genel
Ex mi güncel mi, yeterli bilgi.O konuyu uzun hikaye çok özelimi şey etmeyelim fkddkdl
Ex de olaylı olaylıEx mi güncel mi, yeterli bilgi.
Bak buna çok sevindim, olayı geç next e bak.Ex de olaylı olaylı