Nasil hosuna gitti bak heleufffff
Ahahshsh poncikten anladigin ne acabayok yok cevap verme korktum.
Corap da olur pijama da. Nasilsa ikisi de çıkacak. Di micilek.yagmuru bebisim?
Uyudun mu? Ben uyumadım da.
Lya kadar olamasam da severim kendisini ,iyi anlaşırızSenin hakkında da fikir edinebilir miyiz hemşehrim? Cag kebabıylan aran nasıl?
İnsallah şifreli konuşmuyorsundur karşim.Belli uyumadığın asdfgh
Ben pijamayı çorapların içine sokuyorum yalnız. Her halimle sever misin beni
Fikfik esnasinda coraplari cikarirsan sorun degil.Belli uyumadığın asdfgh
Ben pijamayı çorapların içine sokuyorum yalnız. Her halimle sever misin beni
ben sağ ayakla girmiştimDondu ya site anammmm site cenabet koktu dondurduk siteyi
Burayı bir suyla yıkayın güzelce
Evlenicez biz. Niyetimiz ciddi. Oyle gezmek tozmak eglenmek olmaz bizde.İnsallah şifreli konuşmuyorsundur karşim.
Sizi masum düşünemez oldum. Ne demek acaba bu!
Lya kadar olamasam da severim kendisini ,iyi anlaşırız
Biriniz keselemeye gelinKim cenabet la söyleyin site iki kere hata verdi bende? @Vander boy abdestini aldın mı ablam? Hadi bi kapa o pis siteleri bi yıkan hadi.
Sizin haberiniz yoksa bilmem, en son incili don nedir, hangi amaçla kullanılır diye araştırmalar yapıyordu, benden duymuş olmayınAaa, ne zaman? Vay be, insan arkadaşının don tercihinden de bihaber olacaksa!
Artik hiçbir çağa askla sevkle bakmiyorum. Tovbe ettim.Lyanna Mormont bir başka. Hiç birimiz o kadar aşkla şevkle bakamayız cağ kebabına.
Yahu forum nasılsa evleneceğiz diye kandırılan kızlarla dolu.Evlenicez biz. Niyetimiz ciddi. Oyle gezmek tozmak eglenmek olmaz bizde.
Isira isira severim o poncigi ben. Serseri.Adı o demek ki. Rencide etme ufaklığı
Sizin haberiniz yoksa bilmem, en son incili don nedir, hangi amaçla kullanılır diye araştırmalar yapıyordu, benden duymuş olmayın