- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Anatomik uygunluk icin sana danisirim.Büyüdü.
Kocaman oldu.
Sonra söndü.
Çizimlete yardımcı olurum
Konu acmadim dikkatli oku aksam aksam yaa. Neremle istersem kaldiririm o idrakle benim aramda.
Offş yavrum ekmeğin olayim
Nasipte ne varsa onu gorecegiz artik.Vander aka the odtülü gönderecekmiş. Chat roulette zamanlarından beri böyle gerilmemiştim.
Haşin seviyorum ben. Bizde boyle kizim. Ben buyum.Beni itip kakıyorsun ama özünde çok iyisin. Tam evlenilecek insansın
Haşin sevdiğini, çağ kebabı yerken ki halinden anlamıştım ben Lya, hiç şaşmazHaşin seviyorum ben. Bizde boyle kizim. Ben buyum.
Bak hemen döktün içindekileri arlı Gangsta
Haşin sevdiğini, çağ kebabı yerken ki halinden anlamıştım ben Lya, hiç şaşmaz
Bre bismillah, hortladık...
Film, incili donlara terfi etti, haberin yok herhalde GangstaEn son bi Ankara sokaklarında donla gezerim filan diyordun Film, noldu o iş?
Ponçik demeyin ya benim için anlamı çok farklıııaslinda içimde iflah olmaz bir poncik var be yaban.
Film, incili donlara terfi etti, haberin yok herhalde Gangsta
Ahahshsh poncikten anladigin ne acabaP
Ponçik demeyin ya benim için anlamı çok farklııı
Vücut çorabı mı nutellalı pijama mı?
Haşin seviyorum ben. Bizde boyle kizim. Ben buyum.
Senin hakkında da fikir edinebilir miyiz hemşehrim? Cag kebabıylan aran nasıl?Haşin sevdiğini, çağ kebabı yerken ki halinden anlamıştım ben Lya, hiç şaşmaz
Yaa yazımda derin mesajı vermişimAhahshsh poncikten anladigin ne acabayok yok cevap verme korktum.
Corap da olur pijama da. Nasilsa ikisi de çıkacak. Di micilek.yagmuru bebisim?
Uyudun mu? Ben uyumadım da.
Kim kime vuracak yanlis anlasilma olmasin.Bebeğim dediğim anda vur banağğğ bizim şarkımız olsun o zaman.
Özlemişim.3nity geliyor güle güle
ufffffEn kotu aşınman boyle olsun be abs
Onçik?Yaa yazımda derin mesajı vermişim
Başta yalnız kalan bir p harfi var çıkar ordan