- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.487
Daha evlenmedigine göre hala her sey degisebilir.
Üstünde ne var bebisim.
Bre bismillah, hortladık...
Çilek zaten çok masum değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorumYa boyle cilek deyince de cok masum duruyorsun ahahsh
Nerden anladın beOh herkes kalkmıs gelmiş bir de kaldırıp gelenler var
Dolapta pekmezNutellalı pijama asdfgfh
Ben çok değiştim, arlandım karşim, seks mi, o da ne?Aşk ihtiras seks entrika neler olmuyor ki ahahshs sen bilirsinnnn
Çok şey değişti kaldırmayı sevenleri kalkanları artık çok iyi tanıyorumNerden anladın be
Çilek zaten çok masum değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Sağa özelden hemen çizim yapsın lyannaBen çok değiştim, arlandım karşim, seks mi, o da ne?
Ben kendimden bahsetmiştimÇok şey değişti kaldırmayı sevenleri kalkanları artık çok iyi tanıyorum
Bir zamanlar zeytinler de masumdu Yaban...Çilek zaten çok masum değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Konu acmadim dikkatli oku aksam aksam yaa. Neremle istersem kaldiririm o idrakle benim aramda.Kime yazıp yazmayacağımı size mi soracağım hanımefendi? Yorum istemiyorsanız konu açmayın.
Nerenizle kaldırdığınızı ben nereden bilebilirim? Sen şu şekil kaldırırsın @Idrakyollariiltihabi bu şekil. Çattık ya.
Offş yavrum ekmeğin olayimNutellalı pijama asdfgfh
Hobimle dalga geçme kucuk vander. Cizimlerim benim namusumdur.Sağa özelden hemen çizim yapsın lyanna
Nude da olur.Sağa özelden hemen çizim yapsın lyanna
Kim gönderiyor? Bana da gondersin.Nude da olur.
Büyüdü.Hobimle dalga geçme kucuk vander. Cizimlerim benim namusumdur.
En kotu aşınman boyle olsun be absgeleli 2 dk oldu gülen emoji atmaktan parmaklarım aşındı
Vander aka the odtülü gönderecekmiş. Chat roulette zamanlarından beri böyle gerilmemiştim.Kim gönderiyor? Bana da gondersin.