Ay iki gülelim dedim, doğrucu Davutluğunuz tuttu ha. Sanki ben bilmiyorum adamın ibibik kuşuna benzediğini...Üzgünüm loreth
Burada o kadar yakışıklı erkek fotoları paylaşıldı. Sonumuz bu mu olacaktı
Hıı kıvır şimdi kıvır. Tipim bu benim demedin mi? Böyle erkeklere dayanamıyorum, hele o saçlar beni benden alıyor demedin mi?Ay iki gülelim dedim, doğrucu Davutluğunuz tuttu ha. Sanki ben bilmiyorum adamın ibibik kuşuna benzediğini...
Ama şarkı güzel di mi? O da mı gol değil?
Ya senin de ağzında bakla ıslanmıyor. Sana kimseye anlatma, evli barklı, çocuklu kadınım, aramızda kalsın demedim mi? Aşk olsun.Hıı kıvır şimdi kıvır. Tipim bu benim demedin mi? Böyle erkeklere dayanamıyorum, hele o saçlar beni benden alıyor demedin mi?
Ay iki gülelim dedim, doğrucu Davutluğunuz tuttu ha. Sanki ben bilmiyorum adamın ibibik kuşuna benzediğini...
Ama şarkı güzel di mi? O da mı gol değil?
Hıı kıvır şimdi kıvır. Tipim bu benim demedin mi? Böyle erkeklere dayanamıyorum, hele o saçlar beni benden alıyor demedin mi?
İki gün varsın on gün yoksun Gangsta. Dolayısıyla acılarımla yaşamayı öğrenmek zorundaydım. İlk gidişin kadar koymuyor artık. Bir süre banlanma da varlığında alışalım.Bu arada beni çok özlediniz değil mi? Hiç belli olmuyor da. Biraz belli etseniz nolurdu?
İki gün varsın on gün yoksun Gangsta. Dolayısıyla acılarımla yaşamayı öğrenmek zorundaydım. İlk gidişin kadar koymuyor artık. Bir süre banlanma da varlığında alışalım.
İşte biz o uzunlukta bir lafı tamamlamadan sen yeniden banlanıyorsun. İki dakika rahat dur ya, valla sıkıldım sürekli gitmenizden.Vay be demek koymuyor. İnsan bi özler "Aman da bizim Gangstamızı banlamışlar, ah nerede bu güzellik abidesi ponçik ve de biricik arkadaşımız, ah nasıl kıydılar da banladılar? KK sensiz çekilmiyor" diye bi söylenir. Hemen kabullenmişsiniz bakıyorum, yakıştıramadım.
İşte biz o uzunlukta bir lafı tamamlamadan sen yeniden banlanıyorsun. İki dakika rahat dur ya, valla sıkıldım sürekli gitmenizden.
Bu arada beni çok özlediniz değil mi? Hiç belli olmuyor da. Biraz belli etseniz nolurdu?
Kırıldım sankiVay be demek koymuyor. İnsan bi özler "Aman da bizim Gangstamızı banlamışlar, ah nerede bu güzellik abidesi ponçik ve de biricik arkadaşımız, ah nasıl kıydılar da banladılar? KK sensiz çekilmiyor" diye bi söylenir. Hemen kabullenmişsiniz bakıyorum, yakıştıramadım.
Kırıldım sankiben ki nick değiştirdiğini bilmediğim için kazen in açtığı bdv topiğinde seni sormuştum cümle aleme
Hayır gangstawalk diye sordum. Sen de Night Club yaptım diye çıkmıştın meydanaNight diye mi etiketlemeye çalıştın?
Hayır gangstawalk diye sordum. Sen de Night Club yaptım diye çıkmıştın meydanahatırlamıyor musun yani
Özlendin elbetteOhhoo geçmişe mazi derler taa ne zamandır o. Şimdi diyorum, şimdi özlenmemişim. Bana trip atma, basarım odunu 8 gün ban yemişim burada.
İşte bizim gibi olsalar lorethciğim, banlanmasalar... Ben artık kim kaç gün gitti takip edemiyorum, dün de yaban gitmiş mesela.İşte biz o uzunlukta bir lafı tamamlamadan sen yeniden banlanıyorsun. İki dakika rahat dur ya, valla sıkıldım sürekli gitmenizden.
Bansavar başlıklı yeni bir konu açıp, isimsiz bankolikler grubu kuralım. Ban bağımlılığından başka türlü kurtulamayacak bence bu vatandaşlar.İşte bizim gibi olsalar lorethciğim, banlanmasalar... Ben artık kim kaç gün gitti takip edemiyorum, dün de yaban gitmiş mesela.
Acaba o adrenalin mi bağımlılık yapıyor?Bansavar başlıklı yeni bir konu açıp, isimsiz bankolikler grubu kuralım. Ban bağımlılığından başka türlü kurtulamayacak bence bu vatandaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?