- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Ay hadi inşallah, mürüvvetini görmeden ölmek istemiyorumBen de insallah burada paragraf paragraf kocis anlatirim.
Var bi hayalimiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah, mürüvvetini görmeden ölmek istemiyorumBen de insallah burada paragraf paragraf kocis anlatirim.
Var bi hayalimiz.
Ben de neverAy hadi inşallah, mürüvvetini görmeden ölmek istemiyorum
Sözde çok coolsunuz ha evlilik mi ıyhh dersiniz şuna bak bulsa koşarak gidecekIlk tinder dateime giderken ben.
Eki Görüntüle 2637243
Ay biz parmakla gösterile gösterile nazarlara geldik anacım. Siz dikkat edin kendinize. Gösterdikleri parmakları ısırsınlar arada.Sizi de biz gibi parmakla gösteriyorlar mı?
Aşk olsun ne parmağı? Altın yaldızlı, ışıklı tabelalarla gösteren bile var.Sizi de biz gibi parmakla gösteriyorlar mı?
Ilk tinder dateime giderken ben.
Eki Görüntüle 2637243
Bu da tinderda saga adam kaydirirken AbsolutPromiseSözde çok coolsunuz ha evlilik mi ıyhh dersiniz şuna bak bulsa koşarak gidecek
Site canlanır fena mi
Yalnız absin başlığında herkes o kadar övmüş ki malum siteyi, yakında forumda koca arayıp bulamayan kim varsa o siteye doluşacak. İnşallah kötü şeyler yaşanmaz
Site canlanır fena mi
Ekmegimize mani olmasinlar. Zaten bu devirde ekmek aslanin agzinda....Site canlanır fena mi
Ben zaten virali gibiyim. Bana bir reklam parası vermediler ya çok kırgınım. Yine yatağa koşarak gidiyorum ben
Yalnız absin başlığında herkes o kadar övmüş ki malum siteyi, yakında forumda koca arayıp bulamayan kim varsa o siteye doluşacak. İnşallah kötü şeyler yaşanmaz
Neyse ki benim alanim bacak degilAbs ve Lyaya erkek kalmaz. Hepsinin de bacakları abs den uzunmuş
Aa doğru sistamı herifsiz bırakmayalım şimdi.Abs ve Lyaya erkek kalmaz. Hepsinin de bacakları abs den uzunmuş
Senin gelinliğin güzeldi benimki niye böyle pasta üzerindeki gelin gibi
Neyse ki benim alanim bacak degil
Neyse ki benim alanim bacak degil
Bana literally panda denk geldi panda kostümü falan giymiş. Fantazi yapmak istiyormuşAa doğru sistamı herifsiz bırakmayalım şimdi.
Kötü o site kötüü, ıyk panda dolu orası.
Söylemiştim hepsi bir anacım bunların. Tipsiz tipsiz boşverin girmeyin.Bana literally panda denk geldi panda kostümü falan giymiş. Fantazi yapmak istiyormuş
Ahahahah mal beyanıAaa doğru ya, senle boy ölçüşebilen olacağını zannetmiyorum. Çıkarır vurursun masaya akıllı olun dersin
Evet neyse ki gercekten different taste de birbirimizi engellemiyoruz