- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Daha tanismadan pandali fantezi isteyen evlenince neler ister bacım iyi yapmissin.Bana literally panda denk geldipanda kostümü falan giymiş. Fantazi yapmak istiyormuş
Hele A Arya_Stark01 nın bi aidan ı var, kimse ilişmez kafası rahatAhahahah mal beyanı
Evet neyse ki gercekten different taste de birbirimizi engellemiyoruz
Söylemiştimhepsi bir anacım bunların. Tipsiz tipsiz boşverin girmeyin.
Bebeyimsin sen benim.Aa doğru sistamı herifsiz bırakmayalım şimdi.
Kötü o site kötüü, ıyk panda dolu orası.
Aryaya veririz aidani, bir kosede sakin sakin oturur o. Yemege falan çıkarlar, mum isiginda kebap yerker romantik romantik.
Bana literally panda denk geldipanda kostümü falan giymiş. Fantazi yapmak istiyormuş
Tinder sevmem ben.Yalnız şu siteyi kötüleyen kim varsa herşeyini de biliyor, baya deneyimlemişler sanırım. Ben abs ve lya dan öğrendim
Tinder sevmem ben.
Eleştirmek için girmişlerdir belki? Dostunu tanı düşmanını daha iyi tanıYalnız şu siteyi kötüleyen kim varsa herşeyini de biliyor, baya deneyimlemişler sanırım. Ben abs ve lya dan öğrendim
Kızıım beni o siteye lya soktu. Herifi kaptım kaçtım lya keyfini sürüyor halaBiliyorum sen farklı bi tane kullanıyorsun. Estranin ekolünden
Eleştirmek için girmişlerdir belki? Dostunu tanı düşmanını daha iyi tanı
Elbette. Başka nolacaktı kiŞuradaki kızlara bakayım da ben onlar gibi olmayayım, namuslu arlı nasıl olurum diye araştırma yapmışlardır değil mi
Estra benim ekolumden.Biliyorum sen farklı bi tane kullanıyorsun. Estranin ekolünden
Estra benim ekolumden.
Kizi siteye soktum evlendi ya.
Ustelik profil mesajını da ben yazdırmıştim.
Cok üzülüyom çiko.
İşte bunlar nasip. Şoorda ne yazıyorsa o.Estra benim ekolumden.
Cok üzülüyom çiko.
Anam telefondan kurcalarken bozmusum ya mesajimi ahahshEstra benim ekolumden.
Cok üzülüyom çiko.
Yetişin komşulaar buLyanna Mormont kadını beni seri eksiliyor. Kıskanç galiba.
Mayonezli miAryaya veririz aidani, bir kosede sakin sakin oturur o. Yemege falan çıkarlar, mum isiginda kebap yerker romantik romantik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?