• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

images-1.jpeg

Aman aman iyi. Dedim ben de bir de ban yedi kız ne oldu acaba, kendini yatağına yüz üstü fırlatıp ağlamaya başlamıştır şimdi diye üzüldüm.
Tam bir yoruma cevap verecektim baktım banlanmışım. O hırsla tabii yatağıma koşarak attım kendimi. Ama kendime geldim şimdi😌😌

Sen kocandan izin mi alıyorsun? Ben hiç almam. Çok güvenir bana. Ben de ona güvenirim.
Sen de mi kaydırarak buldun? Ondan galiba. :confused:
Ben sorarım kocama, o da bana sorar. Her şeyimizi paylaşır, birbirimizin fikirlerini önemseriz, çünkü en mükemmel ilişki bizim ilişkimiz ve bizim ilişkimiz sizin ilişkilerinizi top gibi sektirir. Hahayytt anladın mı cicim? (çok uzun olmadı di mi)

Ben sorarım kocama, o da bana sorar. Her şeyimizi paylaşır, birbirimizin fikirlerini önemseriz, çünkü en mükemmel ilişki bizim ilişkimiz ve bizim ilişkimiz sizin ilişkilerinizi top gibi sektirir. Hahayytt anladın mı cicim? (çok uzun olmadı di mi)

Aslında kısa bile bence. Biraz da büyüt puntoyu, rengini de göz kanatan bir renk yap.

Sizi de biz gibi parmakla gösteriyorlar mı? :KK59:

Eh gelişme var. Ama paragraf yapmayınca daha kısa yazdım sanma :KK70:
Ben kanlı canlı tanıştım şekerim, kaydırma falan anlamıyorum o işlerden

Back