Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa saçımı yoldu kadın. Yörü get milleti yol sen.gidemezsin
Abso'nun kamikaze dalışını konuşuyorduk.Ne olmuş ki? Anlamadım ben.
Aşk olsun yav, ne zaman yaptık öyle bir şey. Buradaki bir takım kadınlara laf yetiştirmekten yazamadım şahsen. Öpçük versem?Beni takmadınız ben üzüldüm gidiyorum. Biye.
Kötü mü kadin.Selam kötü kadınlar nabersiniz
Sana layik degil ama ahshsh.,kk
Yıllar sonra bir Abs vardı diye bu şiirle hatırlanırım inşalla
Tribini seveyim.Beni takmadınız ben üzüldüm gidiyorum. Biye.
Güzel bi öpücüğe asla hayır demem.Abso'nun kamikaze dalışını konuşuyorduk.
Aşk olsun yav, ne zaman yaptık öyle bir şey. Buradaki bir takıp kadınlara laf yetiştirmekten yazamadım şahsen. Öpçük versem?
Dur kocamdan izin alıp geliyorum.Güzel bi öpücüğe asla hayır demem.
Koca dediğin öyle her şeye karışmaz. Öpecekken kocama soracak deyilim. Zaten kaydırıp da bulmuşumDur kocamdan izin alıp geliyorum.
Çok şükür iyiyim anam hariç demişler herhaldeAbsolutPromise nasılsın canım iyisin inşallah? Helak filan olmadınız umarım ailecek
Hayır onu motivasyonum için kullanıyorum aynı şehirde bile değilizKaynana için ev mi temizliyorsun limonsuz?
Çok şükür iyiyim anam hariç demişler herhalde
Tam bir yoruma cevap verecektim baktım banlanmışım. O hırsla tabii yatağıma koşarak attım kendimi. Ama kendime geldim şimdiAman aman iyi. Dedim ben de bir de ban yedi kız ne oldu acaba, kendini yatağına yüz üstü fırlatıp ağlamaya başlamıştır şimdi diye üzüldüm.
Öfff hiç yardımcı olmuyorsun amaKayinvalidemin en sevdiğim özelligi titiz bir kadın olmaması olabilir öyle olunca rahat oluyor, laf etse direkt kendinden vururum bilir
Elde var sıfır motivasyon kaynağı
Sen kocandan izin mi alıyorsun? Ben hiç almam. Çok güvenir bana. Ben de ona güvenirim.Dur kocamdan izin alıp geliyorum.
Ben de insallah burada paragraf paragraf kocis anlatirim.Sen kocandan izin mi alıyorsun? Ben hiç almam. Çok güvenir bana. Ben de ona güvenirim.
Sen de mi kaydırarak buldun? Ondan galiba.Sen kocandan izin mi alıyorsun? Ben hiç almam. Çok güvenir bana. Ben de ona güvenirim.
Sen de mi kaydırarak buldun? Ondan galiba.
Ben sorarım kocama, o da bana sorar. Her şeyimizi paylaşır, birbirimizin fikirlerini önemseriz, çünkü en mükemmel ilişki bizim ilişkimiz ve bizim ilişkimiz sizin ilişkilerinizi top gibi sektirir. Hahayytt anladın mı cicim? (çok uzun olmadı di mi)
Sen de mi kaydırarak buldun? Ondan galiba.
Ben sorarım kocama, o da bana sorar. Her şeyimizi paylaşır, birbirimizin fikirlerini önemseriz, çünkü en mükemmel ilişki bizim ilişkimiz ve bizim ilişkimiz sizin ilişkilerinizi top gibi sektirir. Hahayytt anladın mı cicim? (çok uzun olmadı di mi)
Eh gelişme var. Ama paragraf yapmayınca daha kısa yazdım sanmaSen de mi kaydırarak buldun? Ondan galiba.