- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Daha ne verdin ya ben döverim abi bu kizi.Öyleymişsıcaktan kilo verip geldim resmen
AkjsjsjdskkddBacaklar gitmesin ya, hayııırr! Bacaklar da giderse geriye 10 cm'lik üst beden kalır yalnızca.
Beni cam silmeye heveslendirecek birşeyin henüz üretildiğini sanmıyorumDışarı çıkma ihtimalin olsa da yepyeni bi mikrofiber bez alsan. Yeni olunca heveslenir silerdin
Olm senin ev kirlenmiyor mi temizlensinŞu an temizlik yapıyorum ve bunu okudum ajsjsj. Oğlanın dolabını döktüm sildim yerleştirdim. Yorganlatı kaldırdım tabi kaldırmadan önce her şeyi yıkayıp balkona attım. Şöyan da evi süpürüyorum. Temiz ev, temiz zihin ahsjsjs.
Benim en büyük motivasyon kaynağım kaynanam. Yola çıkıp bize geleceğini düşünmem yetiyor geneldeBeni cam silmeye heveslendirecek birşeyin henüz üretildiğini sanmıyorum
Sadece mecburiyet olabilir onu da sonuna kadar zorlarım genelde
Benim de güzel yerlerim var tatli qisAkjsjsjdskkddDalga geçme pis, kızın bacakları cidden güzel.
Kaynana için ev mi temizliyorsun limonsuz?Benim en büyük motivasyon kaynağım kaynanam. Yola çıkıp bize geleceğini düşünmem yetiyor genelde
Biliyorum ve bununla yaşayamıyorumBenim de güzel yerlerim var tatli qis
Kayinvalidemin en sevdiğim özelligi titiz bir kadın olmaması olabilirBenim en büyük motivasyon kaynağım kaynanam. Yola çıkıp bize geleceğini düşünmem yetiyor genelde
Ne yapayım, bacaklarına akrostiş şiir mi yazayım?AkjsjsjdskkddDalga geçme pis, kızın bacakları cidden güzel.
Ben buralarda yeni sayılırım.Aman, KK tarihindeki sazanlıklarımı yazsam, Meydan Larousse'la kapışır.
Yazamazsın o kadar uzun şiirNe yapayım, bacaklarına akrostiş şiir mi yazayım?Kadınlardan hoşlansam yazardım ama evet.
Ne olmuş ki? Anlamadım ben.Aman, KK tarihindeki sazanlıklarımı yazsam, Meydan Larousse'la kapışır.
Gangsta'yı geçemez benceYazamazsın o kadar uzun şiir
ya da dur yazarsın vazgeçtim, sen de 38388482 paragraf yorum yapanlardansın
Ahahahah .Biliyorum ve bununla yaşayamıyorum
Bacaklari vardi uzun uzun genc kadınınNe yapayım, bacaklarına akrostiş şiir mi yazayım?Kadınlardan hoşlansam yazardım ama evet.
Oo Never hanımdan sağ kroşe geldi. (daha yazacaktım ama seni haklı çıkarmak istemiyorumYazamazsın o kadar uzun şiir
ya da dur yazarsın vazgeçtim, sen de 38388482 paragraf yorum yapanlardansın
Yıllar sonra bir Abs vardı diye bu şiirle hatırlanırım inşallaBacaklari vardi uzun uzun genc kadının
Absti nicki, arkasindaydi her bir lafının
Caymadi, virgülünu değiştirmedi mesajının
Ama heyhat belki de hatasını yapti hayatının
Kkda yazarak, bahsini ederek kendallın
Beni takmadınız ben üzüldüm gidiyorum. Biye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?