Coronasavar

Günaydınlarımız gittikçe sağa çekiyor kaptan Abso. Şanzımanları bir yağlasak iyi olur.
Bende uzaylı yok yav, acaba o ayrı bir paket mi, bakacağım şimdi. Milyon tane ek paket yapmış bunlar da.
Ahahah adamın hamile olması çok iyiymiş. Sanırım karakter ve ev tasarımına gömülünce bazı şeyleri kaçırmış olabilirim.
4'te tamir kısıtlı değil mi önceki simslere göre. Eskiden klozeti bile biz pompalıyorduk. Bunda yok mesela. Oysa eşimin kirlettiği tuvaletleri müzik dinleyerek, ellerime de eldiven takıp temizlemek gibi minnoş hayallerim vardı.

Biz turrentten indirdik daha yeni. Eksi sürüm mü indirmişiz acaba, linki varsa atsana bakayom.

Aborey resmen sims toplantısı gibi olmuş, kan çekti herhalde
Yok 4e bakmayacağım. Fazla karmaşık geliyor bana. 3ün Pets expansionına bakacağım.

Ahaha ben de ev yapıp dayayıp döşemeye bayılıyorum. Genelde kalabalık aile sevmiyorum, yönetmek zor oluyor.
Hahaha eski simlerde simi odaya kapatıp veya havuzda yüzdürüp yüzdürüp öldürme olayı vardı

Günaydın. Pc den kuzum. Teldeki mobil versiyonu bi şeye benzemiyor.
Herkes pcdenmiş zaten, genelde artık mobilden oynuyorlar ya ondan sordum

Sanırım 8 günlük bir banın ardından, bu kez bir miktar daha uslanmış, akıllanmış olarak aranızdayım kızlar. Tövbe ettim, mubarek ayla birlikte, ban orucuna da başladım. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müdürüm, farkında olmadan aniden beni gafil yakalamış ve hunharca banlamış üstelik bu kez cımbız kullanmamış, cıblak elleriynen kulağıma yapışmıştır.
Görüyorsunuz şekildeki gibi:

8 günlük ban sırasında konulara yazamayan Gangsta KKyı dışarıdan izliyor, gözlerdeki tövbeyi görüyorsunuz evet:

Hoşgeldin Gangsta, özledim çok. Yokluğunda kabile çizgisinden epey kaydı, azıcık el atarsan güzel olur. Birikmiş dosyalar masanın üstünde.

Hoşgeldin Gangsta, özledim çok. Yokluğunda kabile çizgisinden epey kaydı, azıcık el atarsan güzel olur. Birikmiş dosyalar masanın üstünde.

Görüyorum ki zeytin bidonlu bacımız bizden yakayı temelli kurtarmak için üyelik iptali yaptırmış. Arını korumak için kadıncağız KKyı terk etti, baktı ki yoldan çıkıyor. Ve fekat giderken zeytin bidonlarından birini üzerinde notuyla çıkışa bırakmış, görmemişsiniz:

Ve Sim çılgınlığı almış başını gidiyor. Ben de Sims kurdum, banlı gecelerde bana eşlik edecek bir karakter create ettim. Adı Şıngırdak Şadiye. Sim karakterlerimizle bir fotonuzu isterim; herkes simini mimini çeksin koysun, don görmekten sıkıldım artık. Bir Arlı bacımızı daha kaybetmeye dayanamam. Idrakyollariiltihabi bacımız da arından her an gidebilir ve ardında bırakacağı bim prelerini paylaştırması zor olacak. Lütfen bunu yaşamayalım ve donlarımıza sahip çıkalım arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…