Günaydınlarımız gittikçe sağa çekiyor kaptan Abso. Şanzımanları bir yağlasak iyi olur.Eki Görüntüle 2627709
Günaydın be ya
Bende uzaylı yok yav, acaba o ayrı bir paket mi, bakacağım şimdi. Milyon tane ek paket yapmış bunlar da.Kendin uzaylı karakter de yapabiliyorsun, hazır karakterler de var.
2'de ya da 3'te de vardı. 3 kasaba vardı hatta, ortadakindeydi. Teleskopla gökyüzünü çok izlersen kaçırıyorlardı seni, hamile olarak geri bırakıyorlardı.
Hatta ben kilolu bir beyle izdivaç eylemiştim. Adam hamileymiş meğer doğurdu benim evde
4'te tamir falan var bu arada. Çiçek ekebiliyorsun, balık tutabiliyorsun vs. Ama ben onlara bakmadım henüz.
Biz turrentten indirdik daha yeni. Eksi sürüm mü indirmişiz acaba, linki varsa atsana bakayom.Kendin uzaylı karakter de yapabiliyorsun, hazır karakterler de var.
2'de ya da 3'te de vardı. 3 kasaba vardı hatta, ortadakindeydi. Teleskopla gökyüzünü çok izlersen kaçırıyorlardı seni, hamile olarak geri bırakıyorlardı.
Hatta ben kilolu bir beyle izdivaç eylemiştim. Adam hamileymiş meğer doğurdu benim evde
4'te tamir falan var bu arada. Çiçek ekebiliyorsun, balık tutabiliyorsun vs. Ama ben onlara bakmadım henüz.
12'ydi sanırım kasaba sayısı. Üniversite kasabaları, vampir, pet vs hepsi ayrı ayrı.
Ama karakterler her kasabada geziyor. Barda, festivalde karşılaşıyorum hep. Önceki simsler gibi kopuk değil kasabalar.
Sende böyle değil mi?
Ben indirip kurdum, hepsi direkt içindeydi. Ek paket kurmadım hiç. Sonraki sürümlerde hepsini birden koymuşlardır belki :/
Yok 4e bakmayacağım. Fazla karmaşık geliyor bana. 3ün Pets expansionına bakacağım.4'e mi bakacaksın?
Estra ek paket demiş de ek paket yok bende, hepsi içinde. Vampir, uzaylı, üniversite, pets vs.
Bahsettiğin başka şeyse 4'e de bak bence. Bir sürü şey yapabiliyorsun.
Ben en son restoran açıp battım. Çünkü batmak huydur bende asdfgh
Veteriner kliniği falan da açabiliyorsun ama ona bakmadım henüz.
Flörtüm de vampirdi. Gündüz buluşalım dedim. Daha naber diyemeden güneşte yanarak can verdi. Moralim bozuldu.
Ahaha ben de ev yapıp dayayıp döşemeye bayılıyorum. Genelde kalabalık aile sevmiyorum, yönetmek zor oluyor.Aaa sims toplaşması mı var? Ben de varım. Uzaylılar ne bu arada?Estraven sims4'ten mi bahsediyorsun? Ben de görmedim hiç.
Bunlar da benim değişik kombinasyonlu ailelerim. Üçünü aile vampir, sonuncuda eşimi ve çocukları yaptım. =)) Hehe
Eki Görüntüle 2627600
Bu da yukarıdaki ilk karakterimin evi. Bu oyunda en çok ev yapmayı seviyorum, milyon tane ev yaptım ama bu evi ayrı bir seviyorum. Bir de karakterlerin bütün skillerini geliştirip, meslekten mesleğe atlamak hoşuma gidiyor. Aynı şeyi uzun süre yapınca sıkılıyorum zira. Şuan stilistim ama çok da ünlü bir kitap yazarıyım. Ama aslında çalışmaya da ihtiyacım yok, zira motherlode'dan yüklü bir miras kaldı.Resmen kaymak tabaka insanıyım yea.
Eki Görüntüle 2627602
Aynı fikirdeyim Astoria. Bütün sims'leri oynadım, 2 ve 3 favorlerim. Hangisindeydi, başka ülkelere gidip macera kovalayabiliyordun, Mısır piramitlerinin içine filan gidebiliyordun? Mükemmeldi mesela. 4'te her şey fazla teknolojik, her şey kendi kendine oluyor. Hikaye önemini yitirmiş. Eskiden çok hoş küçük ayrıntılar vardı; bir rakun gelir çöpü devirirdi, eve hırsız girerdi, tamirat yaparken kendini yakabilirdin... Hiçbiri yok. Oyunun espri anlayışı kütükleşmiş. Bir çok şey yapabiliyorsun ama ruhsuz bir şekilde yapıyorsun.
Herkes pcdenmiş zaten, genelde artık mobilden oynuyorlar ya ondan sordumGünaydın. Pc den kuzum. Teldeki mobil versiyonu bi şeye benzemiyor.
Bana da 2 gün önce kod geldi aldım. Allahtan böyle bir şey değildi
Allah rahmet eylesin, başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin
Evet gitmiş bugün defnedilmiş.Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin
Gidebildi mi acaba?
Allah sabır versin tekrarEvet gitmiş bugün defnedilmiş.
Hoşgeldin Gangsta, özledim çok. Yokluğunda kabile çizgisinden epey kaydı, azıcık el atarsan güzel olur. Birikmiş dosyalar masanın üstünde.Sanırım 8 günlük bir banın ardından, bu kez bir miktar daha uslanmış, akıllanmış olarak aranızdayım kızlar. Tövbe ettim, mubarek ayla birlikte, ban orucuna da başladım.Mune müdürüm, farkında olmadan aniden beni gafil yakalamış ve hunharca banlamış üstelik bu kez cımbız kullanmamış, cıblak elleriynen kulağıma yapışmıştır.
Görüyorsunuz şekildeki gibi:
Eki Görüntüle 2628222
8 günlük ban sırasında konulara yazamayan Gangsta KKyı dışarıdan izliyor, gözlerdeki tövbeyi görüyorsunuz evet:
Eki Görüntüle 2628223
Hoşgeldin Gangsta, özledim çok. Yokluğunda kabile çizgisinden epey kaydı, azıcık el atarsan güzel olur. Birikmiş dosyalar masanın üstünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?