Abovv bir tane daha Simsçi geldi
4 bence de fazla karışık. 3 dozundadır iyidir.
4ten sıkılayım bunu da denerim. Şimdi ek paketlerini indiriyorum beynim pelte olana kadar oynamak niyetindeyimKedi, köpek gibi hayvanlar alıyorsun eve, onlar da evin bir ferdi oluyor. Büyüyorlar, eğitiliyorlar, ürüyorlar, yarışmaya giriyorsun falan.
Eki Görüntüle 2627499
Gaza getirdiniz, yarın ben de oynayacağım4ten sıkılayım bunu da denerim. Şimdi ek paketlerini indiriyorum beynim pelte olana kadar oynamak niyetindeyim
ek paket mi o yoksa ayrı oyun mu?Gaza getirdiniz, yarın ben de oynayacağım
Hatta bakayım petsi bulabilir miyim bir yerlerde.
Bir de vampirler falan fazla dağıttılar olayı. 3te ne güzel town da geziyoruz ama çok karışmıyor olaylar.2'yi oynarken ergendim şu an 3'ü oynuyorum bana da tam dozunda geliyor. 4'ü bedava yapmışlardı bi ara oradan indirmiştim aman beceremedim bir türlü
Expansion pack o da.ek paket mi o yoksa ayrı oyun mu?
Denenebilir o halde.Expansion pack o da.
Yes beybi.Denenebilir o halde.
Bir de vampirler falan fazla dağıttılar olayı. 3te ne güzel town da geziyoruz ama çok karışmıyor olaylar.
1 ne kadar masumdu.
Eki Görüntüle 2627515
Yes beybi.
Benim pc kaldırır mı ondan emin değilim bir tek. yarın bakayım ne kadar büyükmüş.
Aaa sims toplaşması mı var? Ben de varım. Uzaylılar ne bu arada?Pcde oynuyorum ben. O yüzden buralara pek giremiyorum, çünkü telefondan foruma girmek hoşuma gitmiyor, zor geliyor
4'e mi bakacaksın?
Estra ek paket demiş de ek paket yok bende, hepsi içinde. Vampir, uzaylı, üniversite, pets vs.
Bahsettiğin başka şeyse 4'e de bak bence. Bir sürü şey yapabiliyorsun.
Ben en son restoran açıp battım. Çünkü batmak huydur bende asdfgh
Veteriner kliniği falan da açabiliyorsun ama ona bakmadım henüz.
Flörtüm de vampirdi. Gündüz buluşalım dedim. Daha naber diyemeden güneşte yanarak can verdi. Moralim bozuldu.
Estraven sen uzaylıları nerede buldun?
BEn oyuna ilk başladığımda varlardı, sonra öldüler mi ne oldu, hiçbirini bulamıyorum.
Şehirler arası taşınmaktan helak oldum uzaylı bebesi yapacağım diye
Aynı fikirdeyim Astoria. Bütün sims'leri oynadım, 2 ve 3 favorlerim. Hangisindeydi, başka ülkelere gidip macera kovalayabiliyordun, Mısır piramitlerinin içine filan gidebiliyordun? Mükemmeldi mesela. 4'te her şey fazla teknolojik, her şey kendi kendine oluyor. Hikaye önemini yitirmiş. Eskiden çok hoş küçük ayrıntılar vardı; bir rakun gelir çöpü devirirdi, eve hırsız girerdi, tamirat yaparken kendini yakabilirdin... Hiçbiri yok. Oyunun espri anlayışı kütükleşmiş. Bir çok şey yapabiliyorsun ama ruhsuz bir şekilde yapıyorsun.Ay bayılıyorum Sims'e. Ama 4, 2 ve 3ten aldığım tadı veremedi bana bilmiyorum.
Günaydın. Pc den kuzum. Teldeki mobil versiyonu bi şeye benzemiyor.
Her özelliği ek paketlere atmışlar çünkü. Bunu istiyorsan şunu yüklemelisin diye. İyice paragöz olmuş ea gamesAaa sims toplaşması mı var? Ben de varım. Uzaylılar ne bu arada?Estraven sims4'ten mi bahsediyorsun? Ben de görmedim hiç.
Bunlar da benim değişik kombinasyonlu ailelerim. Üçünü aile vampir, sonuncuda eşimi ve çocukları yaptım. =)) Hehe
Eki Görüntüle 2627600
Bu da yukarıdaki ilk karakterimin evi. Bu oyunda en çok ev yapmayı seviyorum, milyon tane ev yaptım ama bu evi ayrı bir seviyorum. Bir de karakterlerin bütün skillerini geliştirip, meslekten mesleğe atlamak hoşuma gidiyor. Aynı şeyi uzun süre yapınca sıkılıyorum zira. Şuan stilistim ama çok da ünlü bir kitap yazarıyım. Ama aslında çalışmaya da ihtiyacım yok, zira motherlode'dan yüklü bir miras kaldı.Resmen kaymak tabaka insanıyım yea.
Eki Görüntüle 2627602
Aynı fikirdeyim Astoria. Bütün sims'leri oynadım, 2 ve 3 favorlerim. Hangisindeydi, başka ülkelere gidip macera kovalayabiliyordun, Mısır piramitlerinin içine filan gidebiliyordun? Mükemmeldi mesela. 4'te her şey fazla teknolojik, her şey kendi kendine oluyor. Hikaye önemini yitirmiş. Eskiden çok hoş küçük ayrıntılar vardı; bir rakun gelir çöpü devirirdi, eve hırsız girerdi, tamirat yaparken kendini yakabilirdin... Hiçbiri yok. Oyunun espri anlayışı kütükleşmiş. Bir çok şey yapabiliyorsun ama ruhsuz bir şekilde yapıyorsun.
3ün grafiklerini hiç sevmiyorum ben. En güzeli 2ydi sanırım.Bende 3 kurulu şu an, heveslendirdiniz.
Bende bütün paketler var, yine de çok sarmadı. İşte ev ve karakter yaratma kısmı hoşuma gidiyor, oralarda epey oyalanıyorum.Her özelliği ek paketlere atmışlar çünkü. Bunu istiyorsan şunu yüklemelisin diye. İyice paragöz olmuş ea games
Bende bunların hiç biri yok. Aynı dördü oynadığımıza emin miyiz yaPcde oynuyorum ben. O yüzden buralara pek giremiyorum, çünkü telefondan foruma girmek hoşuma gitmiyor, zor geliyor
4'e mi bakacaksın?
Estra ek paket demiş de ek paket yok bende, hepsi içinde. Vampir, uzaylı, üniversite, pets vs.
Bahsettiğin başka şeyse 4'e de bak bence. Bir sürü şey yapabiliyorsun.
Ben en son restoran açıp battım. Çünkü batmak huydur bende asdfgh
Veteriner kliniği falan da açabiliyorsun ama ona bakmadım henüz.
Flörtüm de vampirdi. Gündüz buluşalım dedim. Daha naber diyemeden güneşte yanarak can verdi. Moralim bozuldu.
Estraven sen uzaylıları nerede buldun?
BEn oyuna ilk başladığımda varlardı, sonra öldüler mi ne oldu, hiçbirini bulamıyorum.
Şehirler arası taşınmaktan helak oldum uzaylı bebesi yapacağım diye
Ben animal Crossing oynuyorum nintendo switchten. Akşamları tarantula kovaladığım için gözüm başka yere kaymıyor yoksa bayıltıyorlar seni
Aaa sims toplaşması mı var? Ben de varım. Uzaylılar ne bu arada?Estraven sims4'ten mi bahsediyorsun? Ben de görmedim hiç.
Bunlar da benim değişik kombinasyonlu ailelerim. Üçünü aile vampir, sonuncuda eşimi ve çocukları yaptım. =)) Hehe
Eki Görüntüle 2627600
Bu da yukarıdaki ilk karakterimin evi. Bu oyunda en çok ev yapmayı seviyorum, milyon tane ev yaptım ama bu evi ayrı bir seviyorum. Bir de karakterlerin bütün skillerini geliştirip, meslekten mesleğe atlamak hoşuma gidiyor. Aynı şeyi uzun süre yapınca sıkılıyorum zira. Şuan stilistim ama çok da ünlü bir kitap yazarıyım. Ama aslında çalışmaya da ihtiyacım yok, zira motherlode'dan yüklü bir miras kaldı.Resmen kaymak tabaka insanıyım yea.
Eki Görüntüle 2627602
Aynı fikirdeyim Astoria. Bütün sims'leri oynadım, 2 ve 3 favorlerim. Hangisindeydi, başka ülkelere gidip macera kovalayabiliyordun, Mısır piramitlerinin içine filan gidebiliyordun? Mükemmeldi mesela. 4'te her şey fazla teknolojik, her şey kendi kendine oluyor. Hikaye önemini yitirmiş. Eskiden çok hoş küçük ayrıntılar vardı; bir rakun gelir çöpü devirirdi, eve hırsız girerdi, tamirat yaparken kendini yakabilirdin... Hiçbiri yok. Oyunun espri anlayışı kütükleşmiş. Bir çok şey yapabiliyorsun ama ruhsuz bir şekilde yapıyorsun.
Bende bunların hiç biri yok. Aynı dördü oynadığımıza emin miyiz ya(( kaç şehir var ki? Bende niye iki kasaba var sadede. Iş geri de açamıyorum. Yoksa açabiliyorum da açamıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?