- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Eki Görüntüle 2628229
Buenos dias amigos
Suraya gozlerimi acamayan bir beni bıraktım.
Beni bana bırakırsan seni sana bırakmam
Yokuspokus zeytin organikse 1 bidonda ben isterim. Barıştım kocamla. Zeytinle kutlarız.
Yokuspokus hoşgeldin ☺
ZeytinlerEstraven bacımıza bırakılmış, kendisi yeni gelin olduğu için, zeytin bidonu takarak gitmiş ArlıYabanımız. Ona soracaksın Turuncucum, kendisi bir Serdar Ortaç klibi fentezili geceyi size hediye etmek ister mi bilemem.
Çiğirdiynen yutçam.Artık bol buldular diye naparlar bilinmez. Çekirdekleri bari gönderEstraven , eksinler ağacı beklesinler.
Günaydınn
Hocalar çılgınlar gibi mail atıyorlarsorumluluklardan kaçmak için yine yatakta saklanıyorum
Ilık ılıkGece yine altına kaçırdın değil mi Abso? Hadi ama sonsuza kadar o yatakta bekleyemezsin. Hadi gülüm döşeği çarşafı bi güneşe ser kalk da hadi.
Ne olur ıslak ıslakIlık ılık
Ana film ne zaman banlanmışIdrakyollariiltihabi 3nity NeverOne @Vander Lyanna Mormont Estraven KudrAlobar Alicja filmdelisi (Banlı 1) Loreth cilek.yagmuru A Arya_Stark01 AbsolutPromise
Kimler banlı diye sıradan bi yazayım dedim. (Arlıyaban yine gel gülüsü söz bu kez zeytinlerine karışmayacağız)
Görüyorum ki Film yine banlı. Döndüğünde sana banlanmamanın tüm inceliklerini anlatacağım, 8 gün boyunca buna çalıştım; kartal vuruşu tekniği, "Ben yapmadım ki Loreth yaptı" diyerek iknayla sıyrılma ve ölü taklidi yaparak bandan kurtulmanın yollarını çözdüm. Hepsini paylaşacağım.
Idrakyollariiltihabi 3nity NeverOne @Vander Lyanna Mormont Estraven KudrAlobar Alicja filmdelisi (Banlı 1) Loreth cilek.yagmuru A Arya_Stark01 AbsolutPromise
Kimler banlı diye sıradan bi yazayım dedim. (Arlıyaban yine gel gülüsü söz bu kez zeytinlerine karışmayacağız)
Görüyorum ki Film yine banlı. Döndüğünde sana banlanmamanın tüm inceliklerini anlatacağım, 8 gün boyunca buna çalıştım; kartal vuruşu tekniği, "Ben yapmadım ki Loreth yaptı" diyerek iknayla sıyrılma ve ölü taklidi yaparak bandan kurtulmanın yollarını çözdüm. Hepsini paylaşacağım.
Taktik maktik yok.
Bam bam bam.
Tek taktik var gel burada boşal, başkasına salça olma.
Boşal derken, içinde tutamadiklarini.
Tutamadiklarini derken, söyleyip se söyleyemediklerini yani.
Ben s.ctim, sen sıva hadi bakim
Sen kendin inaniyor musun buna ahahaBilerek yapıyorsun Turuncu. Tüy diktiresin geliyor tutamıyorsun artık sen de kendini.
Ama tövbeliyim. Artık arlı bir bacınız olarak yoluma devam edecek ve cinsel gerilimi Sim dünyasında karşıma çıkan her sime ehleksız teklifler yaparak gidereceğim.
Obarey gangsta gelmis.
Dun sonunda petsi kurmayı basardim. Aa dovmeli sim, aa meme büyüklüğü secme, aa at yapiyorum derken ekran basinda sabahladim sersem gibiyim
Sen kendin inaniyor musun buna ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?