Coronasavar

Hoşgeldin Limonsuzzz. İyiyim canım, teşekkürler. Dün doktora gittim ama giderken bile iyiydim. Mastitten böyle oldum sanırım, tahlil yaptılar ama daha sonuç alamadım. Sen nasılsın?
Mastit çok kötü yapıyor bişey çıkmaz inşAllah canım iyi olduğuna sevindimben iyiyim uyumadan önce herkes iyi mi diye kontrol ediyorum

Coronadan ya farklı birşey yok, bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor
İyiyim canım sağol sorduğun için
Bitecek inşAllah canım benim kafana takmamaya çalış. Ben çok haber izlemiyorum ilk zamanlardaki gibi. Benim modum düşerse kimse toparlayamaz. Evde 2 afacan var sağlam durmam lazım.

Günaydın canımlar,

Sabahın 5'inde kalktım yine. The Age of Adaline diye bir film izledim. İzleyen var mı? İzlemeyen de izlesin bence, epeydir izlediğim en etkileyici romantik&fantastik filmdi. Fantastik deyince büyülü, yaratıklı filan sanmayın. Yaşlanma özelliğini yitiren bir kadının hayatıyla ilgili. Arada salya sümük ağladım. Ağlamadığım film enderdir zaten ama bu gerçekten ağlamaya değerdi. Game of Thrones izleyenler, baş roldeki adamı görünce tanıyacaktır bence. Ay izleyin, izlettirin, gerçekten güzel film. Harrison Ford bile vardı filmde ya, daha ne olsun.

Sabah sabah çıldıracağım
Oynadığım oyunda en iyi para geliri turplar ama bunun piyasası borsa gibi bir sistem üzerine.
Pazarları alıyorsun haftanın diğer günleri ne zaman fiyatı yüksekse satıyorsun.
Başkalarının adasında da satış yapabiliyorsun ve bu ilan sıraları çok yoğun oluyor.
Şansıma yeni açılmış bir ilan buldum hop yazdım, hemen kod geldi girmem için (normalde 2 saat beklediğimi bilirim) oyun güncelleme istedi
Güncelleme de 40 dk olunca sıramı kaybettim. Yarın son günüm yoksa elimde patlayacak mallar

Banlandı sandık, kendi üyelik iptal ettirmiş. Sebebini bilmiyorum ama geri dönecekmiş gibi bir his var içimde. Bir kere aldı KK zehrini, panzehiri de burada. Yani umarım öyle olur ya.
Bende öyle sanmıştım. Böyle habersiz gitmesine üzüldüm. Bi mesaj yazıp nedenini yazsaydı keşke. Neyse inşAllah iyidir ve döner.

Eee ticaret bu yiğidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…