- 12 Haziran 2019
- 18.371
- 111.376
- 598
- 37
Mastit çok kötü yapıyorHoşgeldin Limonsuzzz. İyiyim canım, teşekkürler. Dün doktora gittim ama giderken bile iyiydim. Mastitten böyle oldum sanırım, tahlil yaptılar ama daha sonuç alamadım. Sen nasılsın?
İyim tatlım çocukları yatırdım oturuyorumİyiyim limonsuzz sen nasılsın canım?
İyim tatlım çocukları yatırdım oturuyorum ☺ geçen gün moralin bozuk gibiydi şimdi nasılsın?
Bitecek inşAllah canım benim kafana takmamaya çalış. Ben çok haber izlemiyorum ilk zamanlardaki gibi. Benim modum düşerse kimse toparlayamaz. Evde 2 afacan var sağlam durmam lazım.Coronadan ya farklı birşey yok, bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor
İyiyim canım sağol sorduğun için
Boşansın
Banlandı sandık, kendi üyelik iptal ettirmiş. Sebebini bilmiyorum ama geri dönecekmiş gibi bir his var içimde. Bir kere aldı KK zehrini, panzehiri de burada. Yani umarım öyle olur ya.
Bende öyle sanmıştım. Böyle habersiz gitmesine üzüldüm. Bi mesaj yazıp nedenini yazsaydı keşke. Neyse inşAllah iyidir ve döner.Banlandı sandık, kendi üyelik iptal ettirmiş. Sebebini bilmiyorum ama geri dönecekmiş gibi bir his var içimde. Bir kere aldı KK zehrini, panzehiri de burada. Yani umarım öyle olur ya.
Eee ticaret bu yiğidimSabah sabah çıldıracağım
Oynadığım oyunda en iyi para geliri turplar ama bunun piyasası borsa gibi bir sistem üzerine.
Pazarları alıyorsun haftanın diğer günleri ne zaman fiyatı yüksekse satıyorsun.
Başkalarının adasında da satış yapabiliyorsun ve bu ilan sıraları çok yoğun oluyor.
Şansıma yeni açılmış bir ilan buldum hop yazdım, hemen kod geldi girmem için (normalde 2 saat beklediğimi bilirim) oyun güncelleme istedi
Güncelleme de 40 dk olunca sıramı kaybettim. Yarın son günüm yoksa elimde patlayacak mallar
Neyse evimin borcunu ödedim şimdi yeni borçlar yapabilirimEee ticaret bu yiğidim
Ben kelebeğin kanatlarında subminal görüyorumBiz de hama boncuğuna sardık. İlk sanat eserimiz şöyle. Yalnız ütüyü üstüne fazla basmışım sanırım, kalıbını bile yamulttum. Neyse bu da deneyim.
Eki Görüntüle 2624750
Şaşı bak şaşır yapacaktık, subminal oldu. İşte hep acemilik.Ben kelebeğin kanatlarında subminal görüyorum
Ben kelebeğin kanatlarında subminal görüyorum
Subliminal bakan gözdedir lorethim sen rahat ol.Şaşı bak şaşır yapacaktık, subminal oldu. İşte hep acemilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?