Coronasavar

Arkadaşım ben balkon yıkarken karınca toplayan insanım, boğulmasınlar diye. Kalbimi kırıyorsun şuan. Dışarıdan satanik, karizmatik, süpersonik gibi görünebilirim ama perdelerimi kaldırdımmıydı da kedi gibi bir insanım.
Yabanı özledim ama bence geri gelecek ya, dayanamaz bence, gerçekçi gelmedi bana gitmesi. Gelir dimi?

Senin hassas kalbini Yirim.

Eklentiler

• C888F4CC-D4D4-4FA3-A531-CD0E479ADBC2.png
    438,4 KB · Görüntüleme: 17
Ahdjsjfjsidk
Nereden buluyorsun bunu ya.
Tamam bir saflik itirafım var

Şimdi bir yakınımızın annesinin biçki dikiş dergileri varmış yıllarca biriktirdiği falan. Evden atayım diye birine vermiş 50 60 tane.. onun da bir güzin abla kosesi var.
Ben de 14-15 yaşındayım, dergiler elimize geçmiş okuyoruz kuzenimle,
Biri yazmış, bekaretimi kaybettim, bir daha hic ilişkiye girmesem kac yılda kapanır? Kendi kendine kapanir mi falan
Neyse biz güldük ettik, o zaman da yok canım al eline iğne iplik dik sen onu falan dedik.

Yıllar sonra gerçekten dikilebilecegini öğrendiğimde çok sasirmistim. La biz onu şaka dediydik

Sana daha komik bir şey desem; 14-15 yaşında bekaretin ne demek olduğunu bilmiyordum.

Ohooo ben o yaşlarda ilk gece hikayesi bile dinlemistim.
Aha bak yine beni yoldan çıkarıyorsunuz
Anlatmayacak mısın yoksa?
Ya ben bir sürü erkek çocuk içinde büyüdüm, okulda da yetiştirilme tarzımdan ötürü dişi tarzan modunda takılıyordum, kızsal diyaloglara pek girmiyordum. Orta okulda regl ile ilgili bir eğitim verilmişti ama dötümle dinlemişim, dinlediklerimi de pek anlamadım. Neyse lisede aydınlandım.Hani 14 yaşta gerçekten bilmiyordum da, 15 yaş aydınlanma dönemim oldu diyebilirim.

Sana daha komik bir şey desem; 14-15 yaşında bekaretin ne demek olduğunu bilmiyordum.
Bir gün babamlar falan hep beraber oturuyoruz, bir vakadan konuşuyorlar. Hymen lafı geçti, o zaman 4-5 yaşında olan kuzenim "hymen nee" dedi, ben 8-9 yaşındayım, babamlardan önce atladım "kızlık zarıııı" diye hahaha babamlar şok oldu

Ben hep olduğum ortamın en küçüğü oldum.
Sinifimdakilerden 2 yaş küçüktüm, 13 yaşında, 15 yaşındakiler sınıf arkadaşımdı.
Kuzenlerimin de hepsi benden büyüktü
Dolayısıyla, erkenden öğrendim çok lazimmis gibi.
Mazallah sonra eksik kalırdım

Sizin jenerasyon He-Man'e yetişemedi anlaşılan.
Baban doktor mu senin? Nasıl muhabbet o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…