- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.721
- 548
saçmalamışımBen dalga geçmiyorum aşkolsun. Absolut birine laf değdirmiş ama sana mı bize mi emin olamadım
Bizden utandı zaar, kötü arkadaşlar kategorisinde görüyorsa demekKendi isteğiyle mı gitti?
Ehh aşk olsun Yaban, okuyorsan buraları yediğin zeytinler burnundan gelsin. İnsan haber etmez mi??
Yaban ellere mi gitmiş?
Avokadosunu az yediyse bugünNeyse o da tam bilmiyormuş, üstüne gitmeyelim. Arada kısa devre yapıyor hepimiz gibi.
En azından geri kalanları kaybetmemek için daha terbiyeli olmayı deneyebiliriz. Zor ama denemek başarmanın yarısıdır diyorlar. Bilemedim.Bizden utandı zaar, kötü arkadaşlar kategorisinde görüyorsa demek
Ekmek arası portakal yiyordu sabah, ondan olabilir, haklısın.Avokadosunu az yediyse bugün
olgunlaşmamış daha yimedim, sahurda yiyeceğimAvokadosunu az yediyse bugün
Yaban tamamen gitmiş la, ikisine de aynı şekilde bakıyorsan, ben buna kötü oyunculuk derim Ali Rıza Turuncu!
Bence inanırsak başarabiliriz. Elebaşımız gangsta'nın yokluğunda kenetlenip bunu yapabiliriz loreth, hanım kadınlar olabiliriz, hala geç değil.En azından geri kalanları kaybetmemek için daha terbiyeli olmayı deneyebiliriz. Zor ama denemek başarmanın yarısıdır diyorlar. Bilemedim.
Ah o nasıl bir acıdır, nasıl bir gam, nasıl bir kederolgunlaşmamış daha yimedim, sahurda yiyeceğim
Ramazan geldi ramazan.En azından geri kalanları kaybetmemek için daha terbiyeli olmayı deneyebiliriz. Zor ama denemek başarmanın yarısıdır diyorlar. Bilemedim.
11 yılda 5.700 mesajla normal zaten
11 yılda 5.700 mesajla normal zatenForuma girmemişsin ki doğru düzgün
açılınBana kısır tarifi verin
Konserve domates sosu koyacaktım. Salçayı niye pişirelim?açılın
soğanları ve salçayı bişir de nasıl yapıyorsan yap bence
açılın
Tarif anlayışın bu mu? Ya senin bir vegan olarak, kısırın alasını biliyor olman lazım.açılın
Konserve domates sosu koyacaktım. Salçayı niye pişirelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?