- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.721
- 548
değer miydi bir vefasız uğruna :/Birine ne olduğunu söyledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değer miydi bir vefasız uğruna :/Birine ne olduğunu söyledim.
değer miydi bir vefasız uğruna :/
Jet hızıyla uçtu.Ben bu sayfaya geçerken banlanmış aboo
Jet hızıyla uçtu.
Yönetim istifa yönetim istifaaaa shsjjs
İdrak bu yorumda demek istiyor ki mune abla mune abla beni banlarken de afili bir görsel istiyorumYönetim istifa yönetim istifaaaa shsjjs
Gitti ama en azından güzel gitti. (aha bir ürperti hissettim, durun ben masumum)
Siz asıl günlerce oğlu ve eşiyle vakit geçirip enerjisini atamayacağı için patlamaya hazır bomba gibi dönecek Gangsta'nın bu topikte yazacaklarından ürperinGitti ama en azından güzel gitti. (aha bir ürperti hissettim, durun ben masumum)
8-9 gün mü o kadar çok mu banlandı?Siz asıl günlerce oğlu ve eşiyle vakit geçirip enerjisini atamayacağı için patlamaya hazır bomba gibi dönecek Gangsta'nın bu topikte yazacaklarından ürperin
8-9 gün eş, çocuk, çamaşır suyu, kolonya ve ev işi aman Ya Rabbiiiii:)))
Aktif ceza puanları yüksek olanları sistem 1 aya kadar bile banlayabiliyor.8-9 gün mü o kadar çok mu banlandı?
İdrak bu yorumda demek istiyor ki mune abla mune abla beni banlarken de afili bir görsel istiyorum
9 gün derken?Siz asıl günlerce oğlu ve eşiyle vakit geçirip enerjisini atamayacağı için patlamaya hazır bomba gibi dönecek Gangsta'nın bu topikte yazacaklarından ürperin
Çinli zannedip dövmeseler bari9 gün derken?
Ben 4 günde kafayı yedim mune, sert attın en son beni, düşüşüm fena oldu.
Yokuspokus bol bol oğlunla hasret gider, analık rütbeni geri al.
Çekik gözünden öperim
Ouuuv çokmuş ya. Burada birbirimize sardıydık, bize de kötü oldu, sadece ona değil. Neyse sayılı gün çabuk geçermiş.Siz asıl günlerce oğlu ve eşiyle vakit geçirip enerjisini atamayacağı için patlamaya hazır bomba gibi dönecek Gangsta'nın bu topikte yazacaklarından ürperin