• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay şu eksilenmesi bariz olmayan bir mesaja beğenmedim bırakıp açıklama yapmayan insanları anlamıyorum 😄 söyle derdini yemeyiz

Ay şu eksilenmesi bariz olmayan bir mesaja beğenmedim bırakıp açıklama yapmayan insanları anlamıyorum 😄 söyle derdini yemeyiz

Birine eksi koydumdu. Bi fikir yazısı, e beğenmedim yani aynı fikirde değilim ve hoşuma da gitmedi düşüncesi.
Anaa bir eksi koydum sıradan seri eksiye bir başladı :D
"Çok güldüm ya" mesajım vardı komik konunun birinde, ülen ona kadar eksilemiş. Bir fikir barındıraydı bari.
Kimi de böyle. Beğenmedim butonu kan davalısı. :D

Bunu söyleyince de çok önemsiyorsun buraları, keyif benim, noldu gücüne mi gitti diyor. Halbuki merak 🤣
Hoşuna gitmeyen bir şey yazsam eksilesin sorun değil ama öyle olmayan bir yoruma beğenmedim yapınca insan merak ediyor 😄 alıntılasa beni belki açıklama yapacağım
Ona seni kara listeye aldı deniyor. Bana da yapan var. Herkes beni sevsin isterdim oysa. 🥺😬
Zirvede olunca insan yalnız kalıyor 😄😄
Birine eksi koydumdu. Bi fikir yazısı, e beğenmedim yani aynı fikirde değilim ve hoşuma da gitmedi düşüncesi.
Anaa bir eksi koydum sıradan seri eksiye bir başladı :KK70:
"Çok güldüm ya" mesajım vardı komik konunun birinde, ülen ona kadar eksilemiş. Bir fikir barındıraydı bari.
Kimi de böyle. Beğenmedim butonu kan davalısı. :KK70:
Konu da şey yüz tüylerini dert etmiş biri. O olmaz bu olmaz diye de seçeneklerini kısıtlamış. Bende jiletle yazdım. Gayet mantıklı bir öneri 😄 bu beğenmedim yapılmış. Beni alıntılayıp yuh manyak mısın yüz jiletlenir mi yazsa daha mantıklı olurdu

Anaa bir eksi koydum sıradan seri eksiye bir başladı :KK70:
Kimi de böyle. Beğenmedim butonu kan davalısı. :KK70:

Ben corona başlığına ne yazsam eksileniyorum🤣 noldu yani maaşımdan mi kesiliyor zannediyorlar anlamadım.
Kimseye de söylemedim buranın paralı yazarı olduğunu ahdjkskfsm

Ben corona başlığına ne yazsam eksileniyorum🤣 noldu yani maaşımdan mi kesiliyor zannediyorlar anlamadım.
Kimseye de söylemedim buranın paralı yazarı olduğunu ahdjkskfsm

İnsanlar gergin olm. Yazma sen de, benim gibi ol bak ben kimseye karışmıyorum. Sen de haklısın, sen de haklısın, benceğ sen de haklısın diyorum tamam. Nabıcan, sen mi kurtarıcan dünyayı? Aferin, haklısın evet, mümkündür, o açıdan bakarsak hı hım filan de, düşman toplama düşman. Sonra hepsi bir olur bir eksilerler mazallah bitersin ehehe.

Back