- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Günaydın Gangsta. İçimizdeki büyümeyen çocuklar da bu bayramdan nasiplenebilir pekala.Günaydın. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun cümleten
Onlar da ellerinden öpüyorlarmış turuncucuğum. Sen de damatları öp.Tum miniklerimizin bayramı kutlu mutlu olsun. Forumun çocuk yoğunluğu en fazla.olan başlıklarından biri buradir sanirim
Yirim hepsini.
Loreth Gelinleri op benim içün.
Ekmek arası yap. Bir vegan olarak sen bilmiyorsan, biz ne bilelim Absolutcuğum.Günaydınnn
Ay kahvaltıya annem portakal koymuş nasıl yiyeceğim
Sıkılmış gelse daha kolay olurdu ama öyle de bütün liflerini kaybediyor boşuna şekerli fitaminli su içmiş gibi oluyorsunEkmek arası yap. Bir vegan olarak sen bilmiyorsan, biz ne bilelim Absolutcuğum.
Avakado olsa bilirdin.Günaydınnn
Ay kahvaltıya annem portakal koymuş nasıl yiyeceğim
Bunu söyleyince de çok önemsiyorsun buraları, keyif benim, noldu gücüne mi gitti diyor. Halbuki merakAy şu eksilenmesi bariz olmayan bir mesaja beğenmedim bırakıp açıklama yapmayan insanları anlamıyorumsöyle derdini yemeyiz
Ona seni kara listeye aldı deniyor. Bana da yapan var. Herkes beni sevsin isterdim oysa.Ay şu eksilenmesi bariz olmayan bir mesaja beğenmedim bırakıp açıklama yapmayan insanları anlamıyorumsöyle derdini yemeyiz
Ay şu eksilenmesi bariz olmayan bir mesaja beğenmedim bırakıp açıklama yapmayan insanları anlamıyorumsöyle derdini yemeyiz
Hoşuna gitmeyen bir şey yazsam eksilesin sorun değil ama öyle olmayan bir yoruma beğenmedim yapınca insan merak ediyorBunu söyleyince de çok önemsiyorsun buraları, keyif benim, noldu gücüne mi gitti diyor. Halbuki merak
Zirvede olunca insan yalnız kalıyorOna seni kara listeye aldı deniyor. Bana da yapan var. Herkes beni sevsin isterdim oysa.
Konu da şey yüz tüylerini dert etmiş biri. O olmaz bu olmaz diye de seçeneklerini kısıtlamış. Bende jiletle yazdım. Gayet mantıklı bir öneriBirine eksi koydumdu. Bi fikir yazısı, e beğenmedim yani aynı fikirde değilim ve hoşuma da gitmedi düşüncesi.
Anaa bir eksi koydum sıradan seri eksiye bir başladı
"Çok güldüm ya" mesajım vardı komik konunun birinde, ülen ona kadar eksilemiş. Bir fikir barındıraydı bari.
Kimi de böyle. Beğenmedim butonu kan davalısı.
Birine eksi koydumdu. Bi fikir yazısı, e beğenmedim yani aynı fikirde değilim ve hoşuma da gitmedi düşüncesi.
Anaa bir eksi koydum sıradan seri eksiye bir başladı
"Çok güldüm ya" mesajım vardı komik konunun birinde, ülen ona kadar eksilemiş. Bir fikir barındıraydı bari.
Kimi de böyle. Beğenmedim butonu kan davalısı.
Ben corona başlığına ne yazsam eksileniyorumnoldu yani maaşımdan mi kesiliyor zannediyorlar anlamadım.
Kimseye de söylemedim buranın paralı yazarı olduğunu ahdjkskfsm
Herkese vermiyorlar yazarlık parasıBen corona başlığına ne yazsam eksileniyorumnoldu yani maaşımdan mi kesiliyor zannediyorlar anlamadım.
Kimseye de söylemedim buranın paralı yazarı olduğunu ahdjkskfsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?